BMR®-Lifemaster Professional (module 2)

Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Er wordt veel gecoacht in Nederland, maar snel en direct resultaat boeken is echt een vak apart. Hiervoor zijn essentiële kennis, vaardigheden en tools nodig om waardevol en onderscheidend te kunnen zijn. Na de BMR®-practitioner (module 1) is het tijd om jezelf te verdiepen en de brug te slaan naar de praktijk. Daarom start je met module 3a tussen module 1 en 2 in. 

In de lessen ga je actief aan de slag met de BMR®-oefeningen en het verdiepen van de theorie en de BMR®-technieken. Je ervaart en word je bewust van hoe jij je jezelf profileert als professional en hoe jij je beïnvloeding-vaardigheden resultaatgericht en efficiënt inzet. 

Na deze module heb jij je verdiept in energetische geneeskunde en ben je deskundig in het toepassen van de BMR®-technieken. Veel oefenen en praktijkervaring opdoen staat centraal tijdens deze module.

 

Lestijden
Deze opleiding bestaat uit 4 modules van 2 aaneengesloten lesdagen en een examenopdracht. Totale studiebelasting is ca. 10 uur per week, incl. het begeleiden van mensen met een hulpvraag.

Eén module bestaat uit 2 lesdagen. De lesdagen zijn van 9.30 uur – 16.30 uur. Je mag 1 lesdag missen. In uitzonderlijke gevallen kan gekeken worden om een les in te halen op een ander moment in een andere groep.

Examen
Het examen bestaat uit een praktijkdeel, een theoretisch deel en een scriptie.

Circa 1 maand na de laatste lesdag vindt het examen plaats. 

‘s Ochtends heb je je theorie-examen, in de middag je praktijkexamen. Je scriptie mag je tot 3 maanden na de laatste lesdag inleveren.

Praktijkexamen
Tijdens de opleiding oefen je 16 uur met oefencliënten. Op de examendag zelf pas je one-session-coaching toe in een 1-op-1 situatie bij een toegewezen oefencliënt.

Theorie examen
Het examen bestaat uit 40 vragen, waarvan 35 multiple choice vragen (over de theorie, boeken en reader) en 5 open vragen (waaronder casuïstiek). Er zijn 3 boeken die je studerend leest (Heel, Uw brein als medicijn, De tijger ontwaakt) en de syllabus lees je studerend. Van de rest van de verplichte boeken lees je de hoofdlijnen en de basisprincipes. Je dient minimaal 70% goed te hebben om te slagen.

Scriptie: Persoonlijk profiel 
Je sluit de opleiding af met een scriptie bestaande uit:

  • Een opgesteld persoonlijk profiel waarin jij verslag legt van jouw ontwikkeling.
  • Een kort verslag van 3 boeken.
  • Tijdens de opleiding werk je 16 uur met oefen cliënten en maakt daarvan een opbouwend verslag (na elke keer geef je aan wat je gedaan hebt, wat er beter kon en hoe je dat denkt aan te gaan pakken).

Uiteraard verkrijg je na het behalen van dit examen een officieel BMR®-deskundige certificaat. Wil je inhoudelijk weten hoe het studieprogramma eruitziet van module 3a? Klik dan hier.

Investering
Cursusgeld: €2495,- BTW vrij, inclusief studiemateriaal, examen, certificaat en lunch/koffie/thee/versnaperingen. Je kunt deze opleiding in maandelijkse termijnen betalen (informeer naar de mogelijkheden).

Locatie
Het prachtige Landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77A, Den Haag.

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders