fbpx

BMR®-Lifemaster-Trainer

Inspireer anderen en gun jezelf als BMR®-trainer de aanpak en tools voor het meest breinvriendelijke leren met het grootste resultaat.

 

De kwaliteit en het resultaat van een training wordt bepaald door de missie, de identiteit en de overtuigingen van een trainer.

Na deze training kun jij anderen inspireren en jezelf als unieke en resultaatgerichte trainer neerzetten.

De kern en tevens het onderscheidende van onze aanpak:
1) Eerst ga je leren hoe je als trainer je missie, rolmodelschap en overtuigingen inzet en uitdraagt.
2) Daarna leer je dit bewust inzetten op niveau van gedrag en vaardigheden.
CENTRAAL staat: de innerlijke beleving van de trainee & trainer!

INSPIREER ANDEREN EN GUN JEZELF ALS BMR®-TRAINER DE AANPAK EN TOOLS VOOR HET MEEST BREINVRIENDELIJKE LEREN MET HET GROOTSTE RESULTAAT.

Jouw resultaten na deze intensieve training:

Enthousiast geworden? Meld je hieronder gelijk aan!

Programma-onderdelen

Meer vragen?
Klik hier voor veelgestelde vragen en antwoorden

Locatie & Investering

De training is 9 dagen en de investering hiervoor bedraagt €2795,-  BTW vrij. Dit is inclusief uitgebreide manual, officieel certificaat, thee, koffie, lunch en fruit/versnaperingen en exclusief verblijfskosten.

Verblijfskosten zijn 8 overnachtingen en alle maaltijden zijn inbegrepen. Dit seminar (achtereen van zaterdag 11 uur t/m zondag 16.30 uur) vindt plaats op de prachtige locatie Villa Schoolthoff in Kring van Dorth

Betalen in termijnen is mogelijkde helft voor aanvang en vervolgens 5 maanden lang telkens 10% per 1e van de maand na afloop van de training. Selecteer hiervoor bij uw inschrijving ‘ik betaal graag in termijnen’ en je ontvangt bij je factuur een door jou te ondertekenen ‘machtigingsformulier automatische incasso’.

Vilna.nl staat bekend om haar dynamische aanpak en daarmee duurzame resultaten bij hun cursisten. Ze heeft hiertoe een ‘breinvriendelijke’ aanpak en de meest effectieve technieken gecombineerd met jarenlange ervaring.


Vervolgens BMR®-trainer worden bij Vilna.nl?
Wil je namens Vilna.nl trainingen gaan verzorgen? Dan kan dat ook. De ‘Train de trainer’-opleiding dient bij Vilna.nl afgerond te zijn, alsmede de BMR®-practitioner en BMR®-Master Inspiratieweek. Daarnaast zal je op basis van een individueel gesprek een individueel gerichte stageopdracht krijgen. Vilna.nl begeleidt je uiteraard in dit leerproces.

Meer weten?
Neem gerust contact op voor vragen, bekijk de referenties van eerdere deelnemers of op youtube
Of bezoek eerst onze BMR®-INSPIRATIEDAG om te ervaren of het wat voor je is!

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches