Ontwaak jouw Happy Healer
met Dr. Vil

8 september: uitverkocht!
9 september: uitverkocht!

'Dr. Vil' in het theater op 08-09-23 en 09-09-23.

Stap binnen in de betoverende wereld van zelfhelende kracht en persoonlijke transformatie tijdens de Dr. Vil show, een buitengewone helende middag voor iedereen die voelt dat ze een Happy Healer willen zijn!

Heb jij de passie om een “Happy Healer” te worden, het verlangen om trauma’s uit de wereld te helpen voor de volgende 7 generaties? Dan is dit een dag waar we het verschil maken voor de toekomst en de nieuwe geschiedenis schrijven.

✨ Het regent bonussen! ✨

1. Alléén voor snelle beslissers: 1+1 kaartje gratis!
2. Je krijgt online programma HEEL Jezelf Online er gratis bij
3. Geniet van een unieke Summer Healing van Vilna in je mailbox

Uren
Minuten
Seconden
Wat is uniek aan deze show?

Het is dé eerste en enige show in Nederland en België waar Vilna van Betten, alias ‘Dr. Vil’, op het podium LIVE aan de slag gaat met casuïstieken van mensen uit het publiek.

Ben jij de gelukkige?
Vilna kiest zonder voorinformatie, ter plekke en op gevoel meerdere mensen uit het publiek waar ze mee aan de slag gaat. Wil jij nou eindelijk weten wat de relatie is met de oorzaak van je lage energie, burn-out, depressie, pijn of chronische aandoening? En wil je technieken ervaren hoe je hiervan afkomt?

Vilna benadert je casus door gebruik te maken van haar  kennis uit de oosterse en energetische geneeskunde, westerse wetenschap, ervaring, intuïtie en heldervoelendheid. Vilna geeft geen 1-op-1 sessies meer. Tijdens deze unieke voorstelling kun je de kans krijgen om wél een sessie van Vilna te ervaren!

Jij bent zelfhelende kracht!

Stralende energie!

Al jaren past Vilna de bijzondere BMR®-methode (Body & Mind Reset) succesvol toe. Iedere keer is zij oprecht geraakt als iemand weer vol energie en gezondheid stralend de ruimte verlaat.

Dat gunt Vilna jou!

Dat je van je klachten af kunt komen en over optimale energie kan beschikken gebruikmakend van jouw zelfhelende kracht is voor Vilna inmiddels een feit. En dat gunt zij jou ook!

Dit is jouw kans!

Daarom is deze ‘Dr. Vil theatershow‘ geboren. Dit is jouw kans om laagdrempelig kennis te laten maken met heling en om een antwoord te krijgen op jouw vraag. Zo ervaar jij zowel jouw zelfhelende kracht als helende technieken uit de Body & Mind Reset.

Bericht van Vilna

Het is mijn missie dat iedereen zijn eigen 'happy healer' wordt en aan de slag gaat met zijn/haar eigen zelfhelende kracht. We zien jou dus dolgraag tijdens deze eenmalige 'Ontwaak jouw Happy Healer met Dr. Vil show!' Speciaal voor mensen die zelf ook een positieve impact willen maken op de wereld en zelf een happy healer willen worden.

Maar wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het theater. Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van een magische middag vol inzichten, helende kracht en persoonlijke groei.

✨Ga jij voor 1+1 gratis?✨ Alleen voor snelle beslissers!

222
111
  • VOL = VOL
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waar is het en hoe laat begint de show?

Opnames voor een mooiere wereld!

Tijdens deze show worden opnames (video en foto's) gemaakt. Deze opnames worden gebruikt voor het inspireren van een mooiere wereld! Met het kopen van een ticket geef je dus meteen toestemming dat je gefilmd wordt en dat de opnames gebruikt kunnen worden in de serie. Daarmee laat jij de mensen zien hoe belangrijk het is om jezelf heling te gunnen en inspireer jij zo anderen. Daar wordt de wereld heler en mooier van! Dankjewel alvast daarvoor.

Bekijk een casus:

✨Liever een enkel ticket? Dat kan ook!✨

111
  • VOL = VOL

Veelgestelde vragen

De voorstelling is speciaal voor mensen die interesse hebben in heling, en een positieve impact willen maken op hun omgeving en dus de wereld. Zie jij jezelf als toekomstige Happy Healer? Dan is deze middag voor jou!

De show begint op 8 september om 19 uur en eindigt om 22 uur. Op 9 september begint de show om 14 uur en eindigt om 17 uur. Als je zorgt dat je 15 minuten voor aanvang er bent, dan weet je zeker dat je op tijd bent en de deuren nog open zijn.

Tijdens deze show worden opnames (video en foto’s) gemaakt. Deze opnames worden gebruikt voor social media en andere uitingen. Met het kopen van een ticket geef je toestemming dat je gefilmd wordt en dat de opnames gebruikt kunnen worden. Daarmee laat jij de mensen zien hoe belangrijk het is om jezelf heling te gunnen en inspireer jij anderen. Daar wordt de wereld heler en mooier van!
Dankjewel alvast daarvoor.

Dat kan tijdens de show. Vilna, alias ‘Dr. Vil’ zal het publiek vragen wie wat wil inbrengen. Op gevoel kiest zij iemand uit en gaat dan aan de slag. Ze nodigt je uit op het podium en zal wat vragen stellen en zaken uittesten m.b.v. spiertesten (kinesiologie).

Vanaf je geboorte bezit jij over een enorme expansiedrift en wil je groeien en bloeien. Zonder groei, geen geluk en zonder geluk geen optimale gezondheid. Jij herkent bij jezelf die behoefte om te ontwikkelen op elk gebied. Heb jij de passie en de interesse om een “Happy Healer” te worden, het verlangen om trauma’s uit de wereld te helpen voor de volgende 7 generaties? Dan is deze theatershow voor jou.

De show is in theater Ludens in Voorburg. In de omliggende woonwijken is parkeergelegeheidgenoeg. Je kunt gebruik maken van een blauwe parkeerschijf. Het parkeren is dan gratis.

Er zijn in totaal 150 plaatsen beschikbaar. VOL=VOL!
Zorg dus dat je er snel bij bent.

‘Dr. Vil’ is een gekozen artiestennaam met een knipoog. Herkenbaar en met een dubbele betekenis.
Vilna is geen arts, wel zeer ervaren en geleerd. Zij heeft vele jaren kennis opgedaan en opleidingen genoten op gebied van psychologie, energetische geneeskunde, oosterse geneeswijzen, kwantumfysica en epigenetica en met haar methode inmiddels al duizenden mensen begeleidt naar heelheid. 

Tot 05-08-23 om 12:00 ‘s ochtends kun je gebruikmaken van de 1+1 gratis bonus. Bij aanschaf krijg je een mail met jouw bevestiging en ticket. Let op! Zeer belangrijk!
Stuur na aanschaf een mail naar contact@vilna.nl met de gegevens van de tweede persoon (naam, email, telefoonnummer). Daarmee bevestig je hun toegangsbewijs (anders kunnen we deze persoon helaas niet toelaten).

Deze middag is speciaal voor mensen die de passie en de interesse hebben om een Happy Healer te worden. De wereld heeft deze hard nodig!

Nee, vanwege onze administratie en nauwkeurige gastenlijst kunnen we niet wisselen. We hebben ook rekening te houden met de extra gasten die een gratis ticket bemachtigen. De extra datum is wegens groot succes. We hopen op je begrip. 

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders