Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Heeft Corona een bedoeling?

Wat als Corona een bedoeling heeft? Wat als het jou iets wil vertellen?
Onlangs sprak ik met iemand die Corona heeft gehad, Mark. Hij gaf aan dat hij zich door Corona goed ziek had gevoeld. Hij zei: “Voordat ik het kreeg, was ik zo bang dat ik het zou krijgen, elke dag die nare verhalen op het nieuws en als ik naar buiten ging dan liep ik angstig rond”.
Ik miste de aanraking en het contact, de vrijheid als ik buiten was. Ook als ik ergens was geweest ging ik minimaal twee dagen erna letten op hoe ik me voelde en of ik geen klachten had…vreselijk en toen kreeg ik het juist, uitgerekend ik die zo voorzichtig was“.

Je kunt je voorstellen dat zijn lichaam hierdoor in een chronische stressstand kwam, wat natuurlijk het immuunsysteem verzwakt.
Vanuit de energetische geneeskunde betekent dit dat de frequentie van zijn cellen lager is geworden. En……. hoe lager op de ladder, hoe meer resonantie met zaken om je heen die een lage trilling hebben.


Dus net zoals al je cellen in je lichaam een trilling hebben, zo heeft alles dat om jou heen dat ook. Ook een virus, en daarmee het Coronavirus!

Op de emotieschaal op de afbeelding hiernaast zie je welke gedachten en emoties, welke trilling hebben. Angst en verdriet zitten rond de 100/125. Als je je realiseert dat we boven de 500 (Love and above) gezondheid en geluk ervaren dan kun jij je voorstellen dat alles lager dan dat een verstoring in je systeem veroorzaken.

Maar wat betekent dit dan precies?
Wat je uitstraalt, trek je aan! In mijn vorige tip: Wet van de aantrekkingskracht, werkt dat wel? schrijf ik hoe specifieke trillingen elkaar aantrekken en waarom. Ook in mijn boek HEEL leg ik duidelijk uit dat specifieke frequenties elkaar aantrekken. In basis komt het erop neer dat het net als een radiozender werkt. Je kunt pas een zender ontvangen als deze afgestemd is met dezelfde frequentie, waarop die wordt uitgezonden.

Maar hoe zit dat nou met die bedoeling?
Terug naar Mark. Toen ik verder met hem sprak gaf hij aan dat hij zich door het luisteren van mijn podcasts had gerealiseerd dat hij dus juist door die angsten en het verdriet wat hij had ervaren ontvankelijker was geworden voor het virus. Medisch gezien omdat zijn weerstand achteruit was gegaan door de chronische stress en energetisch gezien omdat hij resoneerde met een lage frequentie.
Hij had zichzelf de vraag gesteld: wat zegt het feit dat ik met angstig en verdrietig heb gevoeld over mij? Wat geloof ik dan in die situatie over mezelf? En dat had hem enorm veel inzichten gegeven. Hij kwam tot de ontdekking dat hij zijn hele leven al vanuit angst beslissingen nam, dat hij zich makkelijk liet beïnvloeden door zijn omgeving en dat hij bang was om controle te verliezen. Dankzij Corona had hij stilgestaan en was hij naar binnen gegaan om te voelen en zichzelf hierin te ont-moeten.

Hij voelde dat dit het moment was om de kern in zichzelf aan te pakken. Hij wist dat het tijd was om weer het heft in handen te pakken, de regie te nemen over zijn leven. Hij onderging de BMR®-technieken en kwam naar een Reset Retraite weekend, waarin hij die oude lage frequentieprogrammaatjes opruimde en verving voor nieuwe programmaatjes.

Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder en kreeg ik een mailtje met de volgende tekst:
“Hallo Vilna, hier even een update van mijn kant. Sinds het Reset Retraite weekend is mijn leven totaal veranderd. In de positieve zin dan 🙂 Ik heb een andere baan gevonden en doe nu werk waar ik blij van word. Ik gebruik de dagelijks de oefeningen om hoog in de ladder te blijven en merk dat ik hiermee mezelf en mijn omgeving inspireer in plaats van het feit dat ik me laat beïnvloeden door hun energieën. Ik herken, erken en handel naar mijn gevoel….kortom ik leef in vrijheid in plaats van in angst. Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de mooie reis die ik gemaakt heb. Corona zal wel een bedoeling hebben gehad met mij:) – groet Mark”

Zouden de ontwikkelingen van deze Coronatijd, jouw reactie erop en dat wat jij ervaart en meemaakt voor jou ook een betekenis/een bedoeling kunnen hebben?

Dus niet het feit of je wel of niet het virus krijgt en wat dat met je doet maar vooral hoe jij reageert op stress, onzekerheden, onveilige situaties? Want hoe veerkrachtiger jij bent, hoe weerbaarder en gezonder je blijft.

Het kan dus best de moeite waard zijn om eens bij jezelf te rade te gaan wat mogelijk de bedoeling is van datgeen wat jij nu meemaakt. Wanneer we goed observeren, luisteren en waarnemen welke trilling we wel of niet (kunnen) ontvangen dan weten we ook de bedoeling erachter.

Stel jezelf dan net als Mark de vraag:
Wat zegt de reactie die ik ervaar over mij? Wat geloof ik over mijzelf/deze situatie?
Antwoord;…………..
En stel dat dit waar is: wat zegt dat (antwoord) over mij? Wat geloof ik over mezelf/over (antwoord)Zo ja….
En stel dat dit waar is: wat zegt dat (antwoord) over mij? Wat geloof ik over mezelf/over (antwoord)Zo ja….
En stel dat dit waar is: wat zegt dat (antwoord) over mij? Wat geloof ik over mezelf/over (antwoord)Zo ja….
Die vraag kun je net zo lang stellen totdat je bij de kern bent.

Vaak is dat wat langskomt in je leven een metafoor die je kunt gebruiken om sterker eruit te komen of om van te leren om te groeien….
Gebruik dat wat je overkomt hiervoor en maak van je probleem je doelstelling.
Hoe meer we delen, hoe meer we met elkaar in een hoger bewustzijn stappen van meer gezondheid en geluk!
Net zoals jouw lichaam jou iets wil vertellen en het zinvol is dat je daar naar leert luisteren, zo kan dat ook werken voor Corona. Wat zet dit alles bij jou in beweging of wat zet het juist op slot? Wat betekent dit voor jou? 

Wil je me laten weten of jij ook gelooft dat wat je meemaakt een bedoeling heeft en je iets wil vertellen? En zo ja? Deel je dan ook meteen wat de bedoeling voor jou is/was?

Ik hoop dat ik je hiermee geïnspireerd heb. Mocht je vragen hebben mocht je zelf een aanvulling hebben, tips? Deel ze alsjeblieft hieronder en als je denkt dat anderen er baat kunnen hebben, deel dan deze informatie! Dankjewel!

Heb jij mijn boek HEEL al besteld? Hierin lees je alles over je zelfhelend vermogen, hoe je emoties kunt herkennen, erkennen en ernaar kunt handelen, hoe je met de BMR®-technieken jezelf een reset kunt geven. Kortom een investering voor de rest van je leven, voor jou en je dierbaren!

Wil je meer weten? Luister dan de super inspirerende podcasts voor meer gezondheid en geluk!
Wil je meer ontspannen? Geniet dan van de bijzondere Binaural Beats Meditaties, waardoor jij zelfs zonder er voor te moeten gaan zitten/liggen al je brein in de juiste helende frequentie zet.
Wil je een event bijwonen? Kijk dan of er iets voor je bijzit in de live agenda.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live agenda

Gegevens

Vilna Management

management@vilna.nl
www.vilna.nl

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders