fbpx

Onze lifemaster-experts

Wat is een lifemaster?

Vanaf je geboorte bezit jij over een enorme expansiedrift en wil je groeien en bloeien. Zonder groei, geen geluk en zonder geluk geen optimale gezondheid. Een lifemaster herkent bij zichzelf die behoefte om te ontwikkelen op elk gebied en heeft de tools in huis om ernaar te handelen. Een lifemster gaat over tot actie!

Aan de lifemasteracademy van Vilna.nl zijn al honderden deelnemers opgeleid om (weer) meester te worden van hun eigen leven. Ze weten welke voeding en beweging goed voor ze is om ziektevrij en vitaal door het leven te gaan, herkennen emoties bij zichzelf en weten daar mee om te gaan. Ze weten hoe ze hun gedachten kunnen sturen naar positiviteit en geluk.

Een aantal daarvan zijn onze prefessionals en zij staan te popelen om met jou aan de slag te gaan om zo het beste uit jou te kunnen halen!

Ontmoet onze lifemaster-experts

Martine – Noordwelle en Online

Na zelf haar zoektocht aangaande gezondheid en geluk te hebben gehad, ervoer zij de BMR® methode en toen wist zij het: Dit is het! In korte tijd kwam ze middels deze methode van langdurige klachten af. En dat gunt zij iedereen! Ze voelt zich weer 100% lekker in haar vel, is energiek en straalt. Deze eigen levenservaring samen met haar jarenlange kennis en achtergrond in welzijswerk en in de zorg, maakt haar een pure en oprechte lifemaster-deskundige. Zij boekt hele bijzondere resulaten. Je zult je meteen op je gemak voelen bij haar.

Martine ‘voelt’ wat er nodig is bij de ander. Ze neemt jou mee op een innerlijke reis waar jij je veilig en comfortabel voelt en weet de kern zo te resetten dat jij meteen de transformatie maakt waar jij naar op zoek bent.

Anita – Amersfoort en Online

Leven vanuit zelfliefde is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. En dat is wat Anita jou gunt.

Na een jarenlange zoektocht naar gezondheid kwam Vilna op haar pad. Zij ontdekte dat het antwoord op haar zoektocht gewoon binnen handbereik ligt. En dat ze de gave heeft dit nu ook jou te laten ervaren.
Anita heeft een warme en enthousiaste persoonlijkheid. Mensen voelen zich snel op hun gemak en veilig bij haar.  Gebruikmakend van haar sensitiviteit komt ze snel bij de kern.

Na de sessie voel je je lichter, liefdevoller en merk je dat je dicht bij jezelf kunt blijven.

Liddy – Den Haag e.o. Online

Al jaren werkt Liddy met veel plezier bij Vilna.nl. Haar kracht is dat zij heel snel bij jou tot de kern komt, oude patronen reset en daarvoor nieuwe patronen in de plaats zet. Dit doet ze met luchtigheid en humor. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en samen met jou zorgt ze er voor dat je ze vindt. Na een sessie met Liddy ga je bevrijd en met prachtige inzichten de deur uit.

Mensen die door Liddy gecoacht zijn geven aan dat ze blij verrast waren met het snelle en bijzondere resultaat. Ze kijkt er naar uit om je te ontmoeten en met je aan de slag te gaan.

 

Roxanne – Langeraar e.o. Online

Met Roxanne haar betrokkenheid, groot empatisch vermogen en rust die ze over zich heen heeft, doet ze er alles aan om van jou de beste versie van jezelf te maken. Ze neemt je aan de hand mee en geeft je nieuwe inzichten. Leef je mooiste leven is haar motto. Zelf, als ervaringsdeskundige doet ze er alles aan om jou te begrijpen en de gepaste hulp te bieden. De BMR methode is volgens Roxanne de sleutel tot vrijheid en dit heeft ze zelf ervaren na een heftige gebeurtenis in haar leven. “Deze vrijheid gun ik iedereen”!

Roxanne is een begripvolle lifemaster professional en ze luistert met veel aandacht naar je. Met haar prettige stem neemt ze je mee tijdens een emotionele of fysieke reis waarbij jij je belemmerende overtuiging loslaat en jezelf toestaat om het anders te ervaren.

Bonnie Depla de Jong- Zevenbergen e.o. Online

Change will come! Dat heeft Bonnie bij Vilna.nl ervaren en dat draagt ze nu met liefde uit. Ze gunt jou de verandering en de ervaring dat jij weer in je ware zelf komt. Met haar ruime ervaring als danser, fysiotherapeut en docent doorziet zij snel lichamelijke processen en komt ze snel tot de kern. Na de reset voel jij jouw nieuwe krachtige overtuiging helemaal verankerd in je lichaam. 

Bonnie wordt ervaren als een rustige, begripvolle en zorgzame coach die jou daadkrachtig begeleid in jouw proces van verandering.

Wij zijn er voor jou!

Jij bent niet voor niets op deze site terecht gekomen. Je voelt dat je hier weer je meesterschap snel en makkelijk terugkrijgt. Gefeliciteerd! Een lifemaster is iemand die pro-actief, zelf nadenkt over zijn/haar leven en de stappen maakt om zichzelf te ontwikkelen.

De eerste stap is voor jou wellicht een e-book of een BMR®-one-session-coaching. Misschien wil je meteen gaan voor een BMR®-lifemasterdag omdat je wil weten hoe jij je vermogens weer kunt aanboren. De ultieme investering om een lifemaster te worden is onze inspirerende BMR®-lifemasterweek. Deze week ontvang je alle tools om lifemaster te worden en te blijven! Join the movement! Onze lifemasters-experts hebben ons gehele BMR®-lifemaster-programma doorlopen en staan klaar voor jou.

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches