fbpx

Onze lifemaster-experts

Wat is een lifemaster?

Vanaf je geboorte bezit jij over een enorme expansiedrift en wil je groeien en bloeien. Zonder groei, geen geluk en zonder geluk geen optimale gezondheid. Een lifemaster herkent bij zichzelf die behoefte om te ontwikkelen op elk gebied en heeft de tools in huis om ernaar te handelen. Een lifemster gaat over tot actie!

Aan de lifemasteracademy van Vilna.nl zijn al honderden deelnemers opgeleid om (weer) meester te worden van hun eigen leven. Ze weten welke voeding en beweging goed voor ze is om ziektevrij en vitaal door het leven te gaan, herkennen emoties bij zichzelf en weten daar mee om te gaan. Ze weten hoe ze hun gedachten kunnen sturen naar positiviteit en geluk.

Een aantal daarvan zijn onze prefessionals en zij staan te popelen om met jou aan de slag te gaan om zo het beste uit jou te kunnen halen!

Ontmoet onze lifemaster-experts

Karin – Den Haag en Delfgauw

“Succes is geen toeval, maar een keuze!” Dat is waar Karin voor gaat tijdens haar coaching met jou. Haar jarenlange ervaring als leerkracht, zorgcoördinator en schoolopleider combineert ze met haar passie om het beste uit een ander te halen wat haar een uitstekende lifemaster-expert maakt.

Karin heeft het vermogen om jou direct in je kracht te zetten, doordat ze werkt vanuit haar hart en intuïtie. Ze werkt met jou volmaakte ‘ik’ zodat jij in no-time vanuit dat bewustzijn je vervolgstappen kunt maken.

Mensen die door Karin gecoacht zijn geven terug dat de beweging die ze doormaakten, voelde als een warme en plezierige deken.

Roxanne – Langeraar e.o. en Online

Met Roxanne haar betrokkenheid, groot empatisch vermogen en rust die ze over zich heen heeft, doet ze er alles aan om van jou de beste versie van jezelf te maken. Ze neemt je aan de hand mee en geeft je nieuwe inzichten. Leef je mooiste leven is haar motto. Zelf, als ervaringsdeskundige doet ze er alles aan om jou te begrijpen en de gepaste hulp te bieden. De BMR methode is volgens Roxanne de sleutel tot vrijheid en dit heeft ze zelf ervaren na een heftige gebeurtenis in haar leven. “Deze vrijheid gun ik iedereen”!

Roxanne is een begripvolle lifemaster professional en ze luistert met veel aandacht naar je. Met haar prettige stem neemt ze je mee tijdens een emotionele of fysieke reis waarbij jij je belemmerende overtuiging loslaat en jezelf toestaat om het anders te ervaren.

Martine – Noordwelle en Online

Na zelf haar zoektocht aangaande gezondheid en geluk te hebben gehad, ervoer zij de BMR® methode en toen wist zij het: Dit is het! In korte tijd kwam ze middels deze methode van langdurige klachten af. En dat gunt zij iedereen! Ze voelt zich weer 100% lekker in haar vel, is energiek en straalt. Deze eigen levenservaring samen met haar jarenlange kennis en achtergrond in welzijswerk en in de zorg, maakt haar een pure en oprechte lifemaster-deskundige. Zij boekt hele bijzondere resulaten. Je zult je meteen op je gemak voelen bij haar.

Martine ‘voelt’ wat er nodig is bij de ander. Ze neemt jou mee op een innerlijke reis waar jij je veilig en comfortabel voelt en weet de kern zo te resetten dat jij meteen de transformatie maakt waar jij naar op zoek bent.

Liddy – Den Haag

Al jaren werkt Liddy met veel plezier bij Vilna.nl. Haar kracht is dat zij heel snel bij jou tot de kern komt, oude patronen reset en daarvoor nieuwe patronen in de plaats zet. Dit doet ze met luchtigheid en humor. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en samen met jou zorgt ze er voor dat je ze vindt. Na een sessie met Liddy ga je bevrijd en met prachtige inzichten de deur uit.

Mensen die door Liddy gecoacht zijn geven aan dat ze blij verrast waren met het snelle en bijzondere resultaat. Ze kijkt er naar uit om je te ontmoeten en met je aan de slag te gaan.

Lisette – Den Haag en Pijnacker

Ineke is al jaren betrokken bij Vilna.nl en assisteert bij de seminars en events. Ook is zij BMR®-lifemaster-expert en heeft al vele mensen begeleid in mentale en fysieke heling. Mensen die door Ineke begeleid zijn, omschrijven haar als integer, doelgericht, warm, prettig, liefdevol, professioneel en vakkundig! Wat wil je nog meer?⁠

Wij zijn er voor jou!

Jij bent niet voor niets op deze site terecht gekomen. Je voelt dat je hier weer je meesterschap snel en makkelijk terugkrijgt. Gefeliciteerd! Een lifemaster is iemand die pro-actief, zelf nadenkt over zijn/haar leven en de stappen maakt om zichzelf te ontwikkelen.

De eerste stap is voor jou wellicht een e-book of een BMR®-one-session-coaching. Misschien wil je meteen gaan voor een BMR®-lifemasterdag omdat je wil weten hoe jij je vermogens weer kunt aanboren. De ultieme investering om een lifemaster te worden is onze inspirerende BMR®-lifemasterweek. Deze week ontvang je alle tools om lifemaster te worden en te blijven! Join the movement! Onze lifemasters-experts hebben ons gehele BMR®-lifemaster-programma doorlopen en staan klaar voor jou.

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches