Onze Happy Healers

Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Wat is een Happy Healer?

Vanaf je geboorte bezit jij over een enorme expansiedrift en wil je groeien en bloeien. Zonder groei, geen geluk en zonder geluk geen optimale gezondheid. Jij herkent bij jezelf die behoefte om te ontwikkelen op elk gebied en hebt in basis de tools in huis om ernaar te handelen. Soms is dit geblokkeerd en dan is het belangrijk over te gaan tot actie!

Aan de Happy Healing Academy van Vilna.nl zijn al honderden deelnemers opgeleid om (weer) meester te worden van hun eigen leven. Ze weten welke voeding en beweging goed is om ziektevrij en vitaal door het leven te gaan, herkennen emoties en weten blokkades daarop weg te halen. Ze weten hoe gedachten gestuurd naar positiviteit en geluk.

Een aantal daarvan zijn onze Happy Healers en zij staan te popelen om met jou aan de slag te gaan om zo het beste uit jou te halen!

Ontmoet onze Happy Healers

Anita – Amersfoort en Online

Leven vanuit zelfliefde is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. En dat is wat Anita jou gunt.

Na een jarenlange zoektocht naar gezondheid kwam Vilna op haar pad. Zij ontdekte dat het antwoord op haar zoektocht gewoon binnen handbereik ligt. En dat ze de gave heeft dit nu ook jou te laten ervaren.
Anita heeft een warme en enthousiaste persoonlijkheid. Mensen voelen zich snel op hun gemak en veilig bij haar.  Gebruikmakend van haar sensitiviteit komt ze snel bij de kern.

Na de sessie voel je je lichter, liefdevoller en merk je dat je dicht bij jezelf kunt blijven.

Liddy – Den Haag en Online

Al jaren werkt Liddy met veel plezier bij Vilna.nl. Haar kracht is dat zij heel snel bij jou tot de kern komt, oude patronen reset en daarvoor nieuwe patronen in de plaats zet. Dit doet ze met luchtigheid en humor. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en samen met jou zorgt ze er voor dat je ze vindt. Na een sessie met Liddy ga je bevrijd en met prachtige inzichten de deur uit.

Mensen die door Liddy gecoacht zijn geven aan dat ze blij verrast waren met het snelle en bijzondere resultaat. Ze kijkt er naar uit om je te ontmoeten en met je aan de slag te gaan.

Roxanne – Langeraar en Online

Met Roxanne haar betrokkenheid, groot empathisch vermogen en rust die ze over zich heen heeft, doet ze er alles aan om van jou de beste versie van jezelf te maken. Ze neemt je aan de hand mee en geeft je nieuwe inzichten. Leef je mooiste leven is haar motto. Zelf, als ervaringsdeskundige doet ze er alles aan om jou te begrijpen en de gepaste hulp te bieden. De BMR®- methode is volgens Roxanne de sleutel tot vrijheid en dit heeft ze zelf ervaren na een heftige gebeurtenis in haar leven. “Deze vrijheid gun ik iedereen”!

Roxanne is een begripvolle Happy Healer en ze luistert met veel aandacht naar je. Met haar prettige stem neemt ze je mee tijdens een emotionele of fysieke reis waarbij jij je belemmerende overtuiging loslaat en jezelf toestaat om het anders te ervaren.

Bonnie Depla-de Jong Online

Change will come! Dat heeft Bonnie bij Vilna.nl ervaren en dat draagt ze nu met liefde uit. Ze gunt jou de verandering en de ervaring dat jij weer in je ware zelf komt. Met haar ruime ervaring als danser, fysiotherapeut en docent doorziet zij snel lichamelijke processen en komt ze snel tot de kern. Na de reset voel jij jouw nieuwe krachtige overtuiging helemaal verankerd in je lichaam. 

Bonnie wordt ervaren als een rustige, begripvolle en zorgzame Happy Healer die jou daadkrachtig begeleidt in jouw proces van verandering.

Ester Maat – Vlaardingen 

Met haar zachte en rustige benadering begeleid Ester jou naar een lichter, liefdevoller en energieker leven, vol vrijheid en in verbinding met jezelf en de buitenwereld.

Ester straalt zowel zachtheid als kracht uit, dit zorgt ervoor dat je je tijdens de sessie veilig en gesteund voelt. Mensen ervaren haar als een oprecht geïnteresseerd persoon en voelen zich snel op hun gemak. Ze ontvangt jou in een fijne sfeervolle praktijkruimte vol rust en warmte.

Door spanningsklachten ontstond rond haar 25e een ontdekkingsreis naar ontspanning en verlichting op fysiek en emotioneel gebied. Ester ontdekte stap voor stap alle lagen van ons bestaan om op deze manier haar meest liefdevolle leven te creëren. Met al haar kennis, fijne energie en empathische vermogen begeleid ze jou naar je meest liefdevolle zelf!

Ester: “Ik geloof dat we hier op aarde zijn om ons mooiste, leukste en meest liefdevolle leven te creëren en met liefde inspireer ik jou om hetzelfde te doen.

Renate Rumling-Leidschendam

Terug in je kracht zodat jij weer kan stralen!

Na acht jaar lang met lichamelijke klachten te hebben geleefd en zoekende naar herstel, kwam zij uiteindelijk terecht bij vilna.nl
Bewustwording en het zelfhelend vermogen van haar lichaam hebben ertoe bijgedragen dat zij weer optimaal van het leven kan genieten.
Na deze ervaring is zij gekomen tot haar missie: andere mensen begeleiden met deze methode.
Renate doet haar werk vanuit liefde en compassie. En die voel je tijdens de sessie. Dat maakt dat je je makkelijk open kunt stellen. Haar houding is doeltreffend en ad-rem. Haar empathische vermogen maakt dat je je gehoord, gezien en begrepen voelt.

Renate: ”Het doel van mijn behandeling is om mensen weer in hun kracht te zetten. De kracht die zij al bezitten, maar waarvan men soms verwijderd is. Samen komen we weer tot de krachtigste versie van jezelf! Vanuit liefde begeleid ik jou in dit proces.”

Thirza Lourens- Purmerend

“Je bent nooit te oud om je dromen achterna te gaan!”

Thirza heeft ervaren dat zij door de BMR-methode van Vilna zichzelf kon helen van de dagelijkse pijnen in haar versleten knieën.  

Thirza is een ervaren coach die met haar warmte en rust jou een gevoel van ‘thuiskomen’ geeft zodra je haar ontmoet.

Door haar creatieve aanpak en haar specialisatie en in het vergroten van lichaamsbewustzijn, ervaar je al snel dat je weer eigenaar wordt over je eigen gevoel en levensbeleving. Je voelt bij haar een onvoorwaardelijke bereidheid om samen met jou, het proces in gang te zetten waarbinnen jij kan beginnen te helen en je gelukkiger te voelen. Wees welkom in haar praktijk in Purmerend.

 

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches