fbpx

Onze BMR®-professionals

Wat is een BMR®-professional?

Vanaf je geboorte bezit jij over een enorme expansiedrift en wil je groeien en bloeien. Zonder groei, geen geluk en zonder geluk geen optimale gezondheid. Jij herkent bij jezelf die behoefte om te ontwikkelen op elk gebied en hebt in basis de tools in huis om ernaar te handelen. Soms is dit geblokkeerd en dan is het belangrijk over te gaan tot actie!

Aan de Lifemaster Academy van Vilna.nl zijn al honderden deelnemers opgeleid om (weer) meester te worden van hun eigen leven. Ze weten welke voeding en beweging goed is om ziektevrij en vitaal door het leven te gaan, herkennen emoties en weten blokkades daarop weg te halen. Ze weten hoe gedachten gestuurd naar positiviteit en geluk.

Een aantal daarvan zijn onze BMR®-professionals en zij staan te popelen om met jou aan de slag te gaan om zo het beste uit jou te halen!

Ontmoet onze BMR®-professionals

Martine – Noordwelle en Online

Na zelf haar zoektocht aangaande gezondheid en geluk te hebben gehad, ervoer zij de BMR® methode en toen wist zij het: Dit is het! In korte tijd kwam ze middels deze methode van langdurige klachten af. En dat gunt zij iedereen! Ze voelt zich weer 100% lekker in haar vel, is energiek en straalt. Deze eigen levenservaring samen met haar jarenlange kennis en achtergrond in welzijnswerk en in de zorg, maakt haar een pure en oprechte BMR®-professional. Zij boekt hele bijzondere resulaten. Je zult je meteen op je gemak voelen bij haar.

Martine ‘voelt’ wat er nodig is bij de ander. Ze neemt jou mee op een innerlijke reis waar jij je veilig en comfortabel voelt en weet de kern zo te resetten dat jij meteen de transformatie maakt waar jij naar op zoek bent.

Anita – Amersfoort en Online

Leven vanuit zelfliefde is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. En dat is wat Anita jou gunt.

Na een jarenlange zoektocht naar gezondheid kwam Vilna op haar pad. Zij ontdekte dat het antwoord op haar zoektocht gewoon binnen handbereik ligt. En dat ze de gave heeft dit nu ook jou te laten ervaren.
Anita heeft een warme en enthousiaste persoonlijkheid. Mensen voelen zich snel op hun gemak en veilig bij haar.  Gebruikmakend van haar sensitiviteit komt ze snel bij de kern.

Na de sessie voel je je lichter, liefdevoller en merk je dat je dicht bij jezelf kunt blijven.

Liddy – Den Haag e.o. Online

Al jaren werkt Liddy met veel plezier bij Vilna.nl. Haar kracht is dat zij heel snel bij jou tot de kern komt, oude patronen reset en daarvoor nieuwe patronen in de plaats zet. Dit doet ze met luchtigheid en humor. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en samen met jou zorgt ze er voor dat je ze vindt. Na een sessie met Liddy ga je bevrijd en met prachtige inzichten de deur uit.

Mensen die door Liddy gecoacht zijn geven aan dat ze blij verrast waren met het snelle en bijzondere resultaat. Ze kijkt er naar uit om je te ontmoeten en met je aan de slag te gaan.

 

Roxanne – Langeraar e.o. Online

Met Roxanne haar betrokkenheid, groot empathisch vermogen en rust die ze over zich heen heeft, doet ze er alles aan om van jou de beste versie van jezelf te maken. Ze neemt je aan de hand mee en geeft je nieuwe inzichten. Leef je mooiste leven is haar motto. Zelf, als ervaringsdeskundige doet ze er alles aan om jou te begrijpen en de gepaste hulp te bieden. De BMR®- methode is volgens Roxanne de sleutel tot vrijheid en dit heeft ze zelf ervaren na een heftige gebeurtenis in haar leven. “Deze vrijheid gun ik iedereen”!

Roxanne is een begripvolle BMR®- professional en ze luistert met veel aandacht naar je. Met haar prettige stem neemt ze je mee tijdens een emotionele of fysieke reis waarbij jij je belemmerende overtuiging loslaat en jezelf toestaat om het anders te ervaren.

Bonnie Depla de Jong- Zevenbergen e.o. Online

 

Change will come! Dat heeft Bonnie bij Vilna.nl ervaren en dat draagt ze nu met liefde uit. Ze gunt jou de verandering en de ervaring dat jij weer in je ware zelf komt. Met haar ruime ervaring als danser, fysiotherapeut en docent doorziet zij snel lichamelijke processen en komt ze snel tot de kern. Na de reset voel jij jouw nieuwe krachtige overtuiging helemaal verankerd in je lichaam. 

Bonnie wordt ervaren als een rustige, begripvolle en zorgzame BMR®-professional die jou daadkrachtig begeleidt in jouw proces van verandering.

Wij zijn er voor jou!

Jij bent niet voor niets op deze site terecht gekomen. Je voelt en weet dat je hier de stappen gaat maken die je nodig hebt om je gelukkig en gezond te voelen. En wij zijn er voor jou om je daarin met liefde te begeleiden! 

De eerste stap is voor jou wellicht  een BMR®-one-session-coaching. Tijdens de sessie doorloop jij het totale helende BMR®-proces waardoor jouw celgeheugen bevrijd wordt van belemmeringen/blokkades

De ultieme investering is onze helende BMR®-lifemasterweek. Tijdens deze week ontvang je alle tools om belemmeringen/blokkades op 5 gebieden (fysiek, financieel, professioneel, emotioneel en relationeel) op te ruimen n leer je vaardigheden om dit zelf in de toekomst toe te passen! 

Join the movement en word weer meester over je leven! Onze BMR®-professionals staan klaar voor jou!

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches