Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #173 Zonder krukken, in mijn kracht en uit mijn burnout!

Livegesprek met Britt, Michael en Eline tijdens de Happy Healing week van januari 2023.

Eline had een trauma op jonge leeftijd opgelopen door een uit de kom geschoten knie. 14 jaar later had ze daar weer last van. Er lag een trauma op. Ze kwam op krukken binnen en ging dansend naar buiten.

Michael ging voor ‘hebben’ en deed aan bewijsdrang. Prestaties leveren kon hij als de beste, alleen wel ten koste van zichzelf met een heftige burnout tot gevolg. In dag 4 vertelt hij al hoe hij van hebben naar zijn is gekomen en nu zijn zingeving weet.

Britt had nog wat stukken te helen, maar had nooit kunnen bedenken dat het zo diep zat en vervolgens zo intens mooi kon zijn.
Ze ontdekte dat heling helemaal niet eng is en dat ze nu dankbaar weer helemaal in haar kracht staat.

Laat je inspireren door deze mooie lieve mensen.
Wie weet is het voor jou het liefdevolle duwtje.
Veel luisterplezier!

1 reactie op “Podcast #173 Zonder krukken, in mijn kracht en uit mijn burnout!”

  1. Hoi lieve allemaal en vooral Michel! Wat leuk om jou weer te zien en te horen (Ik was ook bij het happy healing weekend in december!) War een ongelofelijke mooie stappen die jij en jullie al maken. Heerlijk om naar te luisteren. Ik kan bijna niet wachten, totdat ik ook weer mag. Dank jullie wel voor het delen van jullie prachtige mooie heling ervaringen. Zelfs een podcast werkt positief en stimuleert mij weer om er voor te gaan! Ik wens jullie het allerbeste en wie weet tot ziens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches