Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #180 ‘Over gaan’ naar een nieuwe dimensie

Iedereen heeft te maken met transformerende processen in zijn/haar leven. Je krijgt letterlijk te maken met een nieuwe werkelijkheid. Je gaat over naar een nieuwe fase. Je oude rol, je oude gedrag past daar niet meer. Je mag bewustworden van wat los mag en wat nieuw wordt. Het nieuwe dient zich aan. Dat kan zijn van kindfase naar tienerfase, bij een midlife, een meno/penopauze, bij een afscheid, een overlijden enz.
Hoe je ermee gaat is bepalend of je de transformatie zonder klachten doorloopt. Aanvaard je het nieuwe of houd je vast aan het oude? Ontlast jij jezelf/zuiver jij jezelf van ballast of weiger je mee te gaan?

In deze podcast vertel ik over de energetische betekenis van een overgang. Ook ga ik in op de bedoeling ervan. Ik geef je tips om zo makkelijk mogelijk door een overgang heen te gaan en hoe jij daarin in een hoge frequentie kan blijven.
Heel veel luisterplezier! 🤗

2 reacties op “Podcast #180 ‘Over gaan’ naar een nieuwe dimensie”

  1. Lieve Vilna, wat een mooie podcast was dit weer. Dankjewel.
    Ik had al een tijdje niet meer geluisterd naar deze uitzendingen, maar wat kwamen je woorden weer bij mij binnen! Het universum had mij duidelijk weer een steuntje in de rug gegeven, door jou weer op mijn pad te laten verschijnen.
    Hele mooie dagen gewenst in deze tijd van lente en daarmee ook transformatie in de natuur.

  2. Lieve Vilna, dank je wel voor deze mooie podcast! Ik vind je echt zo’n inspirator!!

    Ik zocht naar jouw binary beats, wat je noemde in de podcast, maar heb ze niet kunnen vinden … ik hoop dat je mij een reply kunt sturen? Dank je wel, liefs, Beata

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live agenda

Gegevens

Vilna Management

management@vilna.nl
www.vilna.nl

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches