Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #187 Een dieptegesprek met Jasper Merle. Muziek is de taal van heling.

Jasper maakt muziek in verbinding met de helende kracht van klank en energie. De klanken uit zijn gitaar vloeien en de woorden stromen zonder enige voorbereiding, intuïtief uit zijn ziel. Prachtig, diep en helend!
Muziek is altijd een middel voor hem geweest. Al jong betoverde de gitaar hem en zong hij liedjes voor de sneeuw, de dieren, het water en de lucht.
Muziek bracht hem altijd bij zichzelf.
In deze podcast vertelt hij zijn weg van donker en pijn, naar licht en liefde. Zijn heling heeft hem naar de diepste lagen van zijn ziel gebracht en vanuit dat weten communiceert hij nu prachtige helende muziek. Een waar genot om naar te luisteren. Aan het eind verrast hij ons met een intuïtief lied en nodigt hij mee uit mee te doen. Even onwennig en dan vervolgens heerlijk bevrijdend!
Veel luisterplezier gewenst.

2 reacties op “Podcast #187 Een dieptegesprek met Jasper Merle. Muziek is de taal van heling.”

  1. Antonina SALDI

    Zoooooooooooo mooi, verhelderend, inspirerend, en nog zoveel meer, mijn gevoelens zitten al een hele tijd op slot maar nu heb ik letterlijk een krop in m’n keel, m’n keelchakra laat van zich horen ! Er is een gevoelige snaar geraakt om het in muziektermen te verwoorden. Thanks a lot !!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live agenda

Gegevens

Vilna Management

management@vilna.nl
www.vilna.nl

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders