Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #192 een dieptegesprek met Pim van Lommel. Eindeloos bewustzijn.

Pim is nog in opleiding tot cardioloog wanneer hij een verhaal hoort van een patient over een prachtige ervaring terwijl hij volgens de medische wetenschap klinisch dood was. De theorie dat men dan geen actieve herinnering kan hebben triggert hem en laat hem niet los.
Jaren later, in de jaren 80, start hij een onderzoek en ontdekt hij het fenomeen: een bijna dood ervaring.

Belangrijker nog is dat de ervaringen van de mensen die dit meemaken, unaniem gaan over een vorm van bewustzijn na de ‘dood’. Ga je dus wel dood? Besta je nog na de dood? Pim zet de medische wetenschap met dit onderzoek op zijn kop, want zijn boek hierover wordt een bestseller en in 18 landen uitgegeven.

Inmiddels is Pim de expert als het gaat over BDE’s en verspreidt hij deze kennis in de medische wereld, zodat artsen hier meer rekening mee kunnen houden. Ook is hij overtuigd dat we met onze aangeleerde patronen een vernauwend bewustzijn ervaren. Eenmaal stil in het brein, opent het de deur naar een eindeloos bewustzijn waar alles mogelijk is. En hij heeft aangetoond dat iedereen die staat kan bereiken….je hoeft dus niet eerst ‘dood’ te gaan.

Ga er even heerlijk voor zitten en geniet ervan.

2 reacties op “Podcast #192 een dieptegesprek met Pim van Lommel. Eindeloos bewustzijn.”

  1. Mooi om te horen , helemaal met Pim eens….het raakte mij enorm over dat innerlijk weten, wat ik al mijn hele leven zeg….Ik weet innerlijk dat het zo is of zo gaat gebeuren en het klopt altijd , alleen zei ik het niet meer omdat mensen zeggen “Hoe weet jij dat nou ?” of je raar aankeken 😉 Ben inmiddels 71 en nog steeds kijken mensen vreemd op als ik het over de Corona boulshit had 😉 en nu zeg ik alleen “I told you so”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live agenda

Gegevens

Vilna Management

management@vilna.nl
www.vilna.nl

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders