Happy Healing Family - Spring Challenge

3 dagen lang live met Vilna!

Happy Healing Family - Spring in bloei Challenge

3 dagen lang onlives met Vilna, die al jouw vragen beantwoord.

Ik nodig je uit voor de Spring Challenge in de Happy Healing Family

De plek voor heling, elke dag weer

Na een lange winterperiode voel je dat je batterij weer mag opladen, je wilt de zon in huis en oude patronen de deur uit doen. Je bent moe van de donkere avonden en het harde werken, alles loslaten is uitdagend. Speciaal daarom heb ik, met ingang van de lente, een geweldige challenge.

Binnen onze community erkennen we de wonden, zowel bewust als onbewust, doorgegeven door onze voorouders. Samen helen we niet alleen onszelf, maar bouwen we aan een toekomst waarin onze kinderen opgroeien met een completer en rijker emotioneel bewustzijn. De verandering begint bij ons – het is tijd om de keten van generational trauma’s te doorbreken en een pad te banen naar ware innerlijke groei.

Een plek waar je heelt, leert en diepe verbindingen aangaat – een omgeving waar je door je eigen barrières breekt en je hart spreekt. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om bij de Happy Healing Family

Ik nodig je uit voor de Spring Challenge in de Happy Healing Family

De plek voor heling, elke dag weer

Na een lange winterperiode voel je dat je batterij weer mag opladen, je wilt de zon in huis en oude patronen de deur uit. Je bent moe van de donkere avonden en het harde werken, alles loslaten is uitdagend. Speciaal daarom heb ik, met het begin van de lente, een geweldige challenge.

De lente challenge, drie dagen lang gaan we volop helen. Dit doen we niet alleen, maar met iedereen in de Happy Healing Family en meer.

Binnen onze “Netflix” voor heling erkennen we de wonden, zowel bewust als onbewust, doorgegeven door onze voorouders. We bieden ruimte om deze patronen te doorbreken en een nieuwe generatie voor te bereiden op een leven vol emotionele rijkdom. Samen helen we niet alleen onszelf, maar bouwen we aan een toekomst waarin onze kinderen opgroeien met een completer en rijker emotioneel bewustzijn.

Een plek waar je kunt helen, leren en diepe verbindingen kunt aangaan – een omgeving waar je door je eigen barrières breekt en je hart laat spreken. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om bij de Happy Healing Family.

In de Happy Healing Family

Spring in bloei in de Happy Healing Community
Volle Maan meditatie - 25 maart

De eerste dag van de challenge, gaat Vilna live tijdens de volle maan. Deze krachte maansverduistering staat in het teken van weegschaal, met daar tegenover ram.

Voel het begin van de lente - 26 maart

De tweede dag van de live sessie staat in het teken van de nieuwe lente die is aangebroken. De lente blaast een frisse wind door jou heen en zo laat je makkelijk je oude patronen achter.

Live met de experts - 28 maart

Ook gaat een expert van de Vilna Methode live, iedere expert heeft zo zijn gespecialiseerde vakgebied. Aankomende donderdag is het eerste onlive moment met een expert! Dat wordt een feestje.

Veelgestelde vragen

Als lid van de Happy Healing Community ontvang je updates en uitnodigingen voor alle aankomende live-sessies en evenementen. We zorgen ervoor dat je ruim van tevoren op de hoogte bent, zodat je je kunt aanmelden en deelnemen.

We voegen regelmatig nieuwe content toe, waaronder meditaties, affirmaties en exclusieve sessies van Vilna. Dit zorgt ervoor dat onze leden continu nieuwe inzichten en inspiratie ontvangen om hun helingsproces te ondersteunen. Hier een kort overzicht wat sowieso per jaar wordt toegevoegd:

 • 1 x per kwartaal – Q&A; live momenten met experts (t.w.v. 5555,-)
 • 1 x per 3 maanden Onlives Happy Healing met Dr. Vil excl. in de Happy Healing Fam.(webinars twv 149,- per webinar) (23 januari 2024 19.30-20.30 uur, 25 maart 19.30-20.30 uur, 13 mei 19.30 – 20.30, 5 september 19.30-20.30, 2 december 19.30-20.30 uur)

 

Onze community is ideaal voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling, zelfheling en een diepere verbinding met hun innerlijke zelf. Of je nu een beginner bent op het pad van zelfontdekking of al een ervaren reiziger, je zult waardevolle inzichten en steun vinden in onze community.

Als lid van de Happy Healing Community krijg je toegang tot een rijkdom aan bronnen voor persoonlijke groei en heling. Dit omvat onder andere exclusieve meditaties, affirmaties, de Vilna relays, en meer dan 100 uur aan uniek online materiaal van Vilna. Onze community is een veilige en ondersteunende plek waar je kunt leren, groeien en verbinden met gelijkgestemden.

In onze community heb je toegang tot diverse online forums en discussiegroepen waar je kunt communiceren, ervaringen kunt delen en steun kunt vinden bij andere leden. We moedigen alle leden aan om actief deel te nemen en elkaar te ondersteunen op hun helingsreis.

Ja, er zijn mogelijkheden voor persoonlijke advies . Deze sessies zijn een exclusief voordeel voor onze communityleden, denk hierbij aan de live Q&A’s of de onlives.

Lees de verhalen Uit de Community

Dagelijks delen mensen hun levensveranderende verhalen in de Community, hier kan jij er ook één van zijn.

Lieve Vilna, wat ziet de Familie Member omgeving er geweldig uit. Hier is met liefde en aandacht hard aangewerkt! Ik heb even getwijfeld of ik deze investering naast de masteropleiding die ik bij jou volg zou willen doen. En ja het is super fijn ook via dit kanaal de verbinding te voelen en te ervaren. Hier en daar nog een vindtocht waar welke button voor dient en ontdekken wat er onder zit. Ik ben er tot nu toe heel blij mee, zeker na de mooi volle maan meditatie 🌕 Wow!
Lieve Vilna, de Happy Healing Family is al zo warm en er is al zoveel, kan al met zoveel aan de slag. De lives met jou, live of via Zoom zijn altijd heel helend en transformeren. Dus ik ben blij en dankbaar dat er meer online live momenten komen. Jouw zicht wat verder gaat dan het gewone draagt daar extra aan bij. Ik geniet na van gisteravond!
Vilna de community is heel fijn en mooi om elkaar zo te ontmoeten en te leren en te helpen. Soms is het nog een beetje een zoektocht en je kunt er net zo druk mee zijn als je zelf wil. Ik ben er blij mee! 🥰

Doe nu voor 3 dagen mee met onze helende challenge!

Ontdek onze speciale aanbieding: Betaald voor een jaar en krijg 198 euro korting! Vanaf 25 maart gaan we drie dagen lang live. Dus sluit je aan bij deze krachtende week vol heling. Dit alles voor minder van de kosten van een kopje thee per dag.

Schrijf je in voor maar één dag

Schrijf je in
 • Eén dag live mee doen met de volle maan Meditatie
 • Ervaar de kracht van samen helen
 • 25 maart 19:30

Nu met 198 Korting

Jaarlijks
395
333 Jaarlijks
 • 3 dagen lang live!
 • Meditaties & Affirmaties
 • Unieke dagelijkse opdrachten
 • Online Programma's
 • Gezonde recepten
 • Replay Dr. Vil show
 • Body Scan
Populair