Over Vilna van Betten

Ervaar de betoverende wereld van zelfhelende kracht en persoonlijke transformatie.

Play Video

Lees hier alles over Vilna van Betten of bekijk de video

Over het ontstaan van de Vilna Methode® 

Ervaar de betoverende wereld van zelfhelende kracht en persoonlijke transformatie.

Vilna, de visionaire kracht achter de Happy Healing Academy en auteur van de levensveranderende bestseller ‘HEEL‘, neemt je mee op een reis naar heling en balans die je leven voorgoed zal veranderen.

Na een langdurig medisch traject en talloze operaties was Vilna de wanhoop nabij. Totdat ze een andere weg ontdekte, los van de conventionele geneeskunde die haar was voorgeschreven. In een oogwenk veranderde haar bestaan, bevrijd van pijn, angst en ziekte.

Dit was het keerpunt dat haar inspireerde om alles te leren over deze ongekende mogelijkheden. Ruim twintig jaar geleden ‘heelde’ Vilna zichzelf van langdurige klachten door de kracht van emotie te omarmen en te verwerken. Ze wist meteen dat dit kennis is die iedereen zou moeten hebben.

Het is tijd om dit 'vergeten weten' terug te vinden

In haar zoektocht naar begrip en bewustwording ging Vilna op ontdekkingsreis. Ze ontrafelde het geheim van zelfhelende vermogens en ontdekte dat jij zelf de sleutel bezit tot jouw gezondheid en levenskracht. Met haar eigen unieke helende methodiek, de Vilna Methode® (voorheen Body & Mind Reset® methode) creëerde ze de perfecte mix van kennis uit energetische geneeskunde, oosterse wijsheid, positieve psychologie en neurowetenschap.

Haar missie is om iedereen een heel leven te laten creëren. Door mensen lichaamsbewust te maken, te laten voelen wat hun lichaam hen wil vertellen en hun zelfhelende kracht te laten ervaren.

Als we accepteren dat alles energie is en dat onze cellen uit energie bestaan, dan is het logisch dat we klachten ook via deze weg kunnen verhelpen. Emotie is energie in beweging. Een onverwerkte emotie, verstoring of blokkade wordt als een propje in een rietje, wat resulteert in klachten. Door deze emotie alsnog te verwerken, kunnen we vrij van klachten zijn. Hoe meer we dit ‘vergeten weten’ terugvinden, hoe gezonder en completer de wereld wordt.

Meer weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedereen heeft baat bij deze kennis én heling!

Vilna helpt niet alleen deze, maar ook volgende generaties

Inmiddels hebben meer dan duizenden mensen met succes haar Vilna Methode®en happy healing-programma toegepast. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van deze kracht in zichzelf, zodat ze ook de volgende generatie kunnen helen.

Sinds haar ontdekking heeft zij zich gespecialiseerd in het oplossen van schijnbaar onoplosbare klachten, fysiek en mentaal. 

Als jij je bewust wordt van wat jouw cellen jou willen vertellen en leert hoe je daarmee invloed hebt op jouw gezondheid en geluk, dan ervaar je dat je HEEL bent en kun je jouw potentie benutten. Je komt in een ruimer en dieper bewustzijn waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen.

Vilna als spreker

Inmiddels hebben zoveel mensen baat gehad bij Vilna’s aanpak dat ze een veelgevraagde spreekster en healer is waarbij ze met liefde, humor en passie haar visie op gezondheid deelt. Zij laat jou ontdekken en ervaren dat jij zelfhelende kracht bent en dat je meer kunt dan je denkt. Jij bent je eigen medicijn!

Vilna in de media

Vilna wordt regelmatig uitgenodigd om via de Nederlandse media mensen te inspireren met wat ze doet. Zo heeft ze een succesvolle podcast, en verschijnt ze ook regelmatig op televisie.

Ze heeft een vaste column in Manifestatie Magazine waar ze met veel plezier voor schrijft.

Publiciteit