Happy Healing Week

Ga jij voor gezondheid en geluk?

194+ reviews

De enige week die je blijvend waardevoller maakt voor jezelf en je omgeving

Neem NU deel aan dé Happy Healing Week

Play Video

Bekend van:

Bekend van:

In dit Retreat pak jij de regie terug aangaande gezondheid en geluk. Oude destructieve en onderdrukte emoties en patronen worden gereset, middels de Vilna Methode®. Hierdoor bevrijd jij jezelf van ballast die nu jouw klachten veroorzaken.
En dit allemaal zonder erover te praten of het verleden op te rakelen.

Kennis vanuit de neurowetenschappen, energetische geneeskunde, epigenetica en positieve psychologie leert dat je jezelf kunt resetten. Je leert o.a. hoe je brein werkt, wat emoties zijn, wat ze met je doen en hoe je ze kunt verwerken. Ook leer je wat stress met je doet, hoe je dit kunt voorkomen en vooral hoe jij jezelf en je energie positief kunt beïnvloeden.

Wij gaan voor leefstijlverandering waardoor gezonde voeding en beweging geïntegreerd zijn in het programma. Na afloop van deze week voel jij je gegarandeerd de beste versie van jezelf

De tools die je krijgt aangereikt kun je gebruiken voor de rest van je leven. Dat deze training werkt, hebben inmiddels al duizenden mensen ervaren. Zie het als een APK voor jou als mens. Wat werkt nog goed en wat niet? Wat zou anders kunnen? Daar gaan we mee aan de slag! 

De events worden mede gegeven door Happy Healers die opgeleid zijn tot VM®- expert en VM®- teacher.

Ga over tot actie en schrijf je nu in! 

De neurologische wetenschap heeft aangetoond dat zaken duurzaam inslijten gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 7 dagen van herhaling. De Happy Healing week duurt dan ook 7 dagen om er zeker van te zijn dat nieuwe patronen daadwerkelijk een pad gaan vormen in het brein (dit in tegenstelling tot de meeste trainingen op dit gebied)

Al meer dan duizenden deelnemers gingen je voor!

Happy healing

Jolanda Chatelain
Jolanda Chatelain
Lees verder
Vilna heeft een inspirerende wijze van lesgeven waarin zij laat zien dat beperkingen, kaders en grenzen er alleen zijn wanneer jij ze daar wilt zien en eraan doet. Met haar passie, energie en bezieling maakt zij van iedere trainingen een feestje. Hiermee heeft zij mij geraakt en in beweging gezet. Thnx Vilna!
Karien Baeten
Karien Baeten
Lees verder
De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wisten Vilna en haar medewerkers mij tijdens het driedaagse seminar Gebruik Je Brein te inspireren voor Dé Verandering in mijn leven. Live yóur life, the sky is the limit!
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Deze week bevat alle ingrediënten om jezelf te helen

word NU een HAPPY HEALER

Aanpak energetische oorzaak

Alles wat iemand denkt, doet en meemaakt is een energie. Indien verstorend, leidt dit tot mentale of fysieke klachten. Je pakt de oorzaak aan waardoor de energie weer gaat stromen en klachten verdwijnen.

Resultaatgericht maatwerk

Ieder mens is uniek en verdient maatwerk. Middels spiertesten leer jij te ontdekken wat de oorzaak is, wat er nodig is om die te verhelpen en wat het gewenste resultaat is.

Holistische voorwaarden

Vanuit alle benaderingen is na jarenlang onderzoek en ervaring gebleken dat er 6 voorwaarden zijn om te kunnen ‘helen’. Jij leert met de Vilna Methode® zowel de verschillende benaderingen als deze voorwaarden toe te passen.

HAPPY HEALING WEEK

  • Nog enkele plekken vrij.
beste keuze

WAT LEER JE TIJDENS DE HAPPY HEALING WEEK?

Je ondergaat een Reset van Body & Mind, zodat je vrij bent van zaken die jou belemmeren (mentaal en fysiek)

Activeren van je zelfhelend vermogen

Persoonlijk leiderschap over jouw gezondheid en geluk

Overwinnen van je beperkende overtuigingen

Ontdekken dat je meer kunt dan je nu denkt

Je maximale potentieel benutten en inzetten

Formuleren van persoonlijke doelen

Verbeteren van je communicatievaardigheden

Creatief veerkrachtig denken en doen

Manifesteren van mogelijkheden zodat jij je doelen behaalt!

Wat levert deze Happy Healing Week jou op?

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Om gelukkig en gezond te zijn, is zelfbewustzijn (fysiek en mentaal)vergroten een must. Deze hele week staat in het teken dit te vergroten, mentaal als fysiek. We kijken dus naar de kwaliteit van je persoonlijke leven. Middels positieve psychologie krijg je inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties (zoals angst, twijfel, onzekerheid) en hoe je jezelf hierin kunt optimaliseren. Gezondheid en geluk gaan namelijk samen met een hoog energieniveau, effectieve communicatievaardigheden en een mindset voor succes. Door te weten hoe (bewustzijn), ben en blijf je leider van je eigen leven.

HET BREIN & 'GROWTH' MINDSET

Je gaat ontdekken hoe sterk de motor van jouw bestaan (brein) is en hoe sterk de kracht van je gedachten (je mindset) alle resultaten in je leven beïnvloedt. Niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je leert hoe je nutteloze gedachten die een ‘fixed mindset’ veroorzaken los kunt laten. Je ervaart hierbij hoe het brein voor jou kan werken en je ervaart het effect van de kracht van taal.

ZELFHELEND VERMOGEN

Eeuwenoude kennis, de nieuwste inzichten, westerse wetenschap en oosterse wijsheid, eigen levenslessen en overwonnen ziektes leren dat we beschikken over een zelfhelend vermogen. Je kunt jezelf ‘shiften’ naar een bewustzijn waar jouw pijn/ziekte/lijden niet bestaat. Na deze week beschik jij over deze tools om dit bij jezelf te activeren en heb jij weer het vermogen dat allang in jou zat.

HET ONBEWUSTE & DE SLEUTELS TOT SUCCESVOLLE COMMUNICATIE

Jouw gedrag uit zich middels communicatie. 94% van jouw gedrag en communicatie wordt geleid en bestuurd door je onbewuste en gaat automatisch. Door bewust te zijn van je onbewuste en onbewuste ingesleten gedragingen te herkennen, erkennen en te veranderen zullen je resultaten verbluffend anders zijn. Je gaat ervaren dat dit snel, slim en makkelijk kan.

ENERGIE & EMOTIE

Alles is energie, zo ook een emotie, wat komt van het woord emovere wat beweging betekent. Hoe energiek en opgeladen jij bent wordt bepaald door wat jij denkt en voelt. Elke emotie, elke gedachte heeft een effect op de beweging van je cellen. Sommige zijn ziekmakend, andere helend. Na deze week weet jij, onder andere middels de emotieladder, alles over hoe jij jouw energie en emoties zo kunt beïnvloeden dat het leidt tot gezondheid en geluk. Ook los jij eventuele onderdrukte emoties op.

VERBINDING

Alles valt en staat met verbonden zijn. Contact maken. Je hebt de hele dag met mensen te maken. Elk conflict/miscommunicatie met een ander is de weerspiegeling van een conflict met jezelf. Tijdens deze week verbind je dusdanig met jezelf dat je in staat bent te verbinden met wie je maar wilt.

BEWEGING

Emotie komt van het Latijnse woord ‘emovere’ wat beweging betekent. Zodra jij in beweging bent maakt jouw brein feel-good-stofjes aan. Als jouw brein optimaal goed gaat, ga jij dat ook. Tijdens deze week leer en ervaar jij het effect van beweging en fysieke inspanning en zul je merken hoe makkelijk je al een verschil maakt.

VOEDING

Deze week krijg jij alleen voeding waarvan je energie krijgt, waarmee jij verjongt, waardoor je lichaam in balans raakt en je hersenen optimaal kunnen functioneren. Én je leert zelf hoe je dit thuis door kunt zetten. Zo simpel is het.

Deze breinvriendelijk aanpak realiseren we door de unieke benadering van healthcoach Vilna in combinatie met muziek, humor, beweging, gezonde voeding en veel afwisseling waardoor de leereffecten en resultaten het grootst zijn. Het houdt de mentale belasting beperkt en het geleerde wordt gemakkelijk verankerd in het bewustzijn.

De enige week die je blijvend
waardevoller maakt voor jezelf en je omgeving!

Download hier het magazine om een impressie van deze week te krijgen.

HAPPY HEALING WEEK

  • Ben jij erbij in September of November 2024?
beste keuze

Is deze week iets voor Jou?

Ben jij gemotiveerd om te gaan voor gezondheid en geluk?

Wil je snel en op magische wijze jezelf helen en daarmee je potentie benutten ?

Geloof jij dat jij dé beste versie van jezelf kunt zijn?

Wil jij weten hoe jij gebruik kunt maken van je zelfhelend vermogen?

Schreeuwt jouw 'gutfeeling' dat jij gezond en gelukkig kan zijn en wil je daarvoor de wetenschappelijk best bewezen tools?

Heb jij meer dan 3 keer ‘JA‘ geantwoord dan is dit de juiste stap voor jou!

Onze deelnemers zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Lees vooral even de FAQ en de disclaimer onderaan deze pagina om meer te weten te komen over jouw mogelijkheden voor deelname en om over de juiste informatie te beschikken!

Tijdens het event maken we film- en foto opnames. We benadrukken dat we met de grootste integriteit met deze beelden omgaan. Ze worden gebruikt voor interne doeleinden en met het oog op het creëren van een positieve en waardevolle herinnering voor alle aanwezigen. Dit stelt ons ook in staat om anderen te inspireren en te motiveren ook te gaan voor heling.

Huisarts Felix v/d wissel vindt dat dit basiskennis is voor iedereen!

bekijk de podcast hieronder

Play Video

Al meer dan duizenden deelnemers gingen je voor!

Happy healing

Jolanda Chatelain
Jolanda Chatelain
Lees verder
Vilna heeft een inspirerende wijze van lesgeven waarin zij laat zien dat beperkingen, kaders en grenzen er alleen zijn wanneer jij ze daar wilt zien en eraan doet. Met haar passie, energie en bezieling maakt zij van iedere trainingen een feestje. Hiermee heeft zij mij geraakt en in beweging gezet. Thnx Vilna!
Karien Baeten
Karien Baeten
Lees verder
De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wisten Vilna en haar medewerkers mij tijdens het driedaagse seminar Gebruik Je Brein te inspireren voor Dé Verandering in mijn leven. Live yóur life, the sky is the limit!
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Het is tijd om de controle over vijf belangrijke gebieden in je leven terug te nemen: fysiek, professioneel, financieel, emotioneel en relationeel. Wat staat je te wachten? Een krachtige transformatie waarbij blokkades worden opgeruimd en belemmeringen worden gereset.

Het onbewuste & De sleutels tot succesvolle communicatie

Voel je dé beste versie van jezelf

Meer dan 1000 deelnemers gingen je voor!

Beschikbare data​

8 t/m 14 juni 2024 (Uitverkocht)

21 t/m 27 september 2024

9 t/m 15 november 2024

Locatie

De Nieuwe Erf
Westerwijk 6
5087 KG Diessen 

 

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Onze trainingen vallen onder opleidingen. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Hoezeer ik het je gun om mee te doen, ook als je de middelen nog niet hebt, werkt het juist als een extra stimulans als je de prioriteit legt op het wel kunnen betalen. De boodschap naar jezelf is dat jij jezelf dan belangrijk genoeg vindt om in jezelf te investeren. Een dikke ‘JA’ tegen jezelf dus en dat vergroot je zelfvertrouwen, je zelfbeeld en je zelfliefde! Toen ik mijn eerste persoonlijke ontwikkeltrajecten deed, heb ik andere dingen ervoor gelaten. Stel jezelf de vraag: Wat heeft mijn focus en hoe belangrijk is het voor mij?

Je investeert in jezelf omdat dit belangrijk is voor je kwaliteit van leven. Toch kan het voor jou een flink bedrag zijn (wat dus betekent dat jij jezelf dit waard vindt en dat is fantastisch!). Wanneer dat het geval is mail dan naar contact@vilna.nl voor begeleiding.

Deze vraag krijgen we veel. Als jij op dit moment zware burn-out klachten ervaart, depressief en futloos thuis zit of niet lang kan staan/zitten of bewegen achterelkaar, vraag je je terecht af of je het wel kan volgen en vol kan houden.
Over het algemeen geldt dat je juist daarvoor komt. Alles is energie en de blokkades die nu jou zo ziek laten voelen, gaan we opheffen. Je mag ervan uitgaan dat we hierin zeer ervaren zijn. Velen, met misschien nog wel ‘ergere’ klachten zijn jou voorgegaan en hebben zich laten verbazen hoe snel zij weer energie kregen. Ze konden veel meer dan ze dachten. 🙂 Wij zullen er alles aan doen dat jij het beste uit de training en dus jezelf haalt!
Wil je hiervoor inspiratie:
Luister de podcasts met de ervaringen van oud-deelnemers.

“Ik heb een chronische aandoening, ik ben terminaal, tegen mij is gezegd dat dit genetisch is en ik er nooit meer van afkom!”
Allemaal ideeën vanuit de reguliere medische en psychologische westerse benaderingen. Wij geloven iets heel anders. En die wijsheid komt uit de oosterse en energetische geneeskunde. Daar labelen we jouw lichaam of geest niet met aandoeningen of ziekten. Daar zien wij verstoringen en blokkades die opgeheven kunnen worden. Waar je ook bent en wat je ook voelt. Dus JA, ook jij kan van je klachten afkomen en HEEL zijn. Wat het tempo en de weg gaat zijn voor jou is mede afhankelijk van jouw bereidheid om weer te geloven in de kracht van jouw zelfhelend vermogen, in jezelf en de bereidheid echt naar binnen te gaan. Onze ervaring is dat mensen die zich laten onderdompelen en vertrouwen het snelst transformaties ondergaan. Vind je dat nog een uitdaging? Dan mag je erop vertrouwen dat wij je daarin helemaal begeleiden. Zodat jij zeker kunt zijn van een mooi resultaat.

Hiervoor gelden de Annulerings Voorwaarden vermeldt in onze Algemene Voorwaarden

Uiteraard staat alles in het teken van jouw gezondheid en geluk. De belangrijke aspecten: voeding, beweging, ontspanning en mindset zullen dus constant afgewisseld worden. Daarnaast onderga je helende technieken. Een dag begint altijd met een vorm van beweging, vervolgens een overheerlijk gezond ontbijt, daarna gaan we met elkaar aan de slag (theorie, demonstraties, workshops, oefeningen). Na de heerlijke lunch brengen we het geleerde nog meer in de praktijk. Ondertussen is er tijd voor ontspanning, mediteren we en onderga jij de technieken. Tijdens de week is er een aantal avonden een specifiek avondprogramma. 
De dagindeling is anders dan je gewend bent. Alles draagt bij aan het loskomen van oude patronen en het inslijten  van het nieuwe. Wij vragen van jou een ‘Open Mind’. Laat je verrassen. De positieve resultaten die je ervaart, neem je mee voor de rest van je leven!

Het is dus vooral niet het boek op schoot, maar letterlijk in ‘beweging’ het geleerde integreren! 

Helaas is dat niet mogelijk. Indien je een kortingscode hebt ontvangen via een actie en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Mits het binnen  7 dagen na aankoop is. Dan gelden nog de annuleringsvoorwaarden. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel.

Het programma is dusdanig ingericht dat je niet op je kamer hoeft te zijn, behalve als je slaapt. Ook zijn de kamers zo ruim dat je beschikt over voldoende privacy. Het leuke is dat we uit ervaring inmiddels weten dat mensen juist een kamer delen als zeer prettige ervaren. Immers: samen staan we sterk. En op deze manier kunnen meer mensen genieten van zo’n prachtige week, wat bijdraagt aan onze missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren naar meer geluk en gezondheid.

Jazeker. Je eindstation is NS-station Tilburg.

Vanaf NS-station Tilburg, buslijn 142; de halte is op ca. 1000 meter lopen.

Check voor alle actuele tijden en diensten de site van de NS of OV9292.nl

Dit programma is all inclusive. Gezonde voeding, overnachting en een prachtig helend programma. De dagen zijn goed gevuld en je krijgt meer dan het waard is. Dat krijgen we ook altijd terug van de deelnemers.

Het levert een optimalisatie van je gezondheid op en dat is niet in waarde uit te drukken.

Geld is ook een energie die mag stromen. Als jij het duur of teveel geld vindt dan zet je de mindset naar overvloed op slot. Als jij in mogelijkheden gaat denken en gelooft dat het gaat lukken dan komt het vanzelf naar je toe.

Alles heeft en waarde. Het is de waarde die jij eraan geeft die het de investering waard maakt. De een besteedt veel geld aan een telefoon of een vakantie, de ander aan een persoonlijk ontwikkeltraject.

Zelfontwikkeling, lichaamsbewustwording en professionele groei zijn resultaten van ons aanbod (groepstrainingen en individuele coaching).

Wij bieden onze deskundigheid en expertise aan inzake emotionele intelligentie, lichaamsbewustwording, communicatie- en ‘zelfontwikkeltechnieken’. Hiertoe heeft Vilna haar eigen resultaatgerichte effectieve methode: de BMR®-methode ontwikkeld.

Dit document dient om verwachtingen te managen en als officiële disclaimer voor de deelnemers aan een Happy Healing Event, hierna te noemen “het traject”, aangeboden door Vilna.nl. Door deel te nemen aan dit traject, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Vrijwillige Deelname: Deelname aan het traject is volledig vrijwillig en op eigen initiatief. Op geen enkel moment wordt deelname opgelegd, en de deelnemer draagt zelf de verantwoordelijkheid voor zijn/haar betrokkenheid.
  • Resultaten: Vilna.nl streeft ernaar om waardevolle begeleiding en ondersteuning te bieden bij persoonlijke ontwikkeling en heling. Het is echter belangrijk op te merken dat individuele resultaten variëren. Vilna.nl kan geen garanties bieden met betrekking tot de resultaten van het traject.
  • Geen Medisch Advies: Hoewel Vilna.nlbeen eigen methode hanteert voor persoonlijke ontwikkeling en heling, zijn wij geen medisch professionals, psychiaters, psychotherapeuten, psychologen of andere reguliere zorgverleners. De inhoud van het traject moet niet worden beschouwd als medisch advies en vervangt geenszins medische of therapeutische behandeling.
  • Eigen Verantwoordelijkheid: De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het nemen van beslissingen gebaseerd op de informatie en begeleiding die tijdens het traject wordt verstrekt. 
  • Algemeen welzijn: Het traject is bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling en algemeen welzijn. Ons aanbod is in beginsel geen vervanging voor de reguliere zorg. Personen die lijden aan ernstige psychologische of psychiatrische aandoeningen dienen dit van tevoren aan te geven en zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de keuzes die ze maken en de resultaten die ze ervaren. Vilna.nl kan op basis van deze informatie mensen adviseren elders hulp te zoeken of deelname te weigeren.
  • Foto-/video opnames: Wij maken tijdens dit retreat foto- en video-opnamen. Deze worden vooral gebruikt voor eigen doeleinden en na afloop naar de deelnemers opgestuurd. In een enkel geval kunnen foto’s/filmpjes gebruikt worden voor de website van Vilna.nl of ter promotie. Uiteraard gebeurt dit uiterst discreet.  
  • Auteursrecht: Alle inhoud, materialen en bronnen die tijdens het traject worden verstrekt, zijn eigendom van Vilna.nl en zijn beschermd door auteursrechten. Het is niet toegestaan om deze materialen zonder schriftelijke toestemming van Vilna.nl te reproduceren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden.

Door deel te nemen aan de Happy Healing Event van Vilna.nl, bevestigt de deelnemer dat hij/zij deze disclaimer heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Eventuele vragen over deze disclaimer kunnen worden gericht aan het contact@vilna.nl.
Datum: 

Eigenlijk zijn onze retreats/trainingen voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!

Of jij nou last hebt van mentale of fysieke klachten of niet. Ongeacht wat je diagnose is (dus ook chronische ziekten of waarvan is gezegd dat de overlevingskans klein is). Vanuit onze benadering zien we dit als een verstoring in je systeem welke opgeheven kan worden. Heb je een verleden in psychiatrie of een psychische diagnose? Overleg dan eerst even wat de mogelijkheden zijn!

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkeld kunnen alleen maar je traject versterken, aanvullen en optimaliseren.

We staan sowieso voor jou klaar. Buiten dat gaat het in onze trainingen vooral om het ervaren en ondergaan.
Jouw rationele denkende brein wil altijd controle en daartoe zaken snappen. Dat is juist iets wat ons uit het contact met ons lichaam houdt. Door te gaan vertrouwen op je lichaamsintelligentie en je prachtige wijsheid, is bovenstaande vraag niet meer relevant. Je bent het namelijk allemaal al. 🙂 En dat ervaar jij vanzelf.

De resultaten varieren van mens tot mens. De een is na een Retreat van alle klachten af en de ander heeft lagen aangeraakt. Hoe het ook voor jou is; jouw onbewuste is gevoelig voor energetische frequenties en dus zal er beweging en transformatie ontstaan.

Daarnaast zijn er nog factoren die jouw heling beïnvloeden zoals onbewuste weerstand en selectieve ziektewinst. Als dat zich aandient gaan we eerst daarmee aan de slag.

Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen: “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”

Op deze pagina vind je ook reviews van mensen die jou zijn voorgegaan.

Verder zijn er prachtige podcasts opgenomen met mensen die al aan onze trainingen hebben deelgenomen.

Ook vind je op ons YouTube kanaal mooie reviews.

Tijdens ons event maken we gebruik van onze eigen koks. Het eten is zodanig afgestemd dat het ten gunste werkt van jouw gezondheid en detoxificerend is. Van tevoren kun je aangeven in een vragenlijs of er voedingsmiddelen zijn waar je intolerant voor bent. Onze ervaring is ook dat wanneer jij je celgeheugen reset ook intoleranties verdwijnen. 🙂

De basis is biologisch, vegetarisch, gluten- en lactosevrij!

We houden wel rekening met intoleranties en allergieën. We verzorgen geen aparte dieetwensen.

Vele mensen gingen jouw voor en behaalden al succes. Ze zijn gezond, van klachten af, hebben weer energie voor 1o, hebben zichzelf en hun leven terug! Daarnaast beschikken ze over technieken om dit zelf vast te houden. Wie wil dat nou niet?
Onze succesformule zit hem in het feit dat onze manier van aanbieden bijzonder goed werkt. Wij bieden de full package: De mix van energetische geneeskunde en wetenschappelijke neurowetenschap, oosterse en westerse wijsheden, jarenlange ervaring en kennis maakt dat de Vilna Methode® alles bevat wat jij nodig heb om zo snel en effectief mogelijk gezondheid en geluk te bereiken.

Jazeker….wel belangrijk dat dit van tevoren wordt aangegeven via contact@vilna.nl

Een ziekenhuisbed/rolstoel dient zelf geregeld te worden, net als extra zorg tijdens de dagen, denk hierbij o.a. aan de persoonlijke verzorging, in- en uit bed halen, aan- en uitkleden, toiletgang en douchen . Dat kan vaak via een PGB (persoonlijk gebonden budget). Neem hierover vooraf contact op via contact@vilna.nl om dit door te spreken.

Na aanmelding en ruim van tevoren ontvang je automatisch met mail met alle informatie. Wacht deze dus rustig af.

Over het algemeen geldt: makkelijk zittende kleding, toiletspullen (zoals tandenborstel en shampoo enz), extra handdoeken, binnen en buitensneakers en slippers. 
Je kunt een instrument meenemen voor de vrije uurtjes en wat gezellige feestelijke kleding voor een speciale gelegenheid.

Beddengoed en 1 grote en 1 kleine handdoek zitten erbij inbegrepen.

Na aanmelding word je naam toegevoegd in onze chat van de Happy Healing Family (Huddle). (je telefoonnummer en email blijven overigens prive). Daarin kun je een oproep doen aan mededeelnemers. Onze ervaring leert, dat het over het algemeen lukt om met iemand mee te rijden 🙂

HAPPY HEALING WEEK

  • Nog enkele plekken vrij.
beste keuze