HAPPY HEALING Meditatie mp3’s

MP’3

De mediaties van Vilna.nl zijn een slimme en makkelijke manier van mediteren zonder dat jij er moeite voor hoeft te doen.

Verscholen achter de heerlijke rustgevende muziek zitten namelijk speciaal gebruikte ‘binaural beats’ die jouw brein op onbewust niveau meenemen naar een frequentie waar  vanzelf helende gedachten en emoties ontstaan en daarmee gezonde fysieke reacties  bewerkstelligen. Ook als je nog nooit gemediteerd hebt of ernaar luistert tijdens een activiteit, omdat je geen tijd hebt om stil te zitten/liggen, zul je direct de positieve effecten ervan ervaren. 

Je kunt deze meditaties te allen tijde gebruiken, ook tijdens eventuele  medische zorg.

Gebruik voor het beste resultaat een koptelefoon of luidsprekers aan beiden kanten van je hoofd en zoek een plek waar je comfortabel ligt of zit met je rug in een rechte lijn, zodat je energiebanen optimaal kunnen stromen.

Het vocale is aan te raden als je een moment neemt om er echt even voor te gaan zitten/liggen. Het non-vocale deel kun je waar en wanneer je wilt afluisteren. Zelfs tijdens slapen of een activiteit zullen de geluidsfrequenties op onbewust  niveau het werk doen en een positief effect hebben.

Meditatie - Slaap

Meditatie – Healing

Meditatie – Zelfvertrouwen

Overige Meditaties

Affirmaties – Meditaties