Contact opnemen

Kom in contact met Vilna

Neem contact op

VEELGESTELDE VRAGEN

Onderaan deze pagina vind je antwoord op veelgestelde vragen. Wellicht zit jouw antwoord er al tussen 🙂 Zo niet dan kun je ons natuurlijk altijd even benaderen. Wij doen ons best zo snel mogelijk te reageren. Meestal is dat binnen 3 dagen.

CONTACTGEGEVENS

Voor algemene vragen zijn wij per mail dagelijks bereikbaar via:

contact@vilna.nl Voor inhoudelijk vragen over de Happy Healingweek zijn wij ma,di,wo,do,vrij ochtend bereikbaar van 10-12 uur op telefoonnummer 06-42678794

OPLEIDING

Voor vragen over de opleiding mail naar: opleiding@vilna.nl Voor de opleiding zijn wij 4 ochtenden per week telefonisch bereikbaar: ma, di, do en vrij ochtend van 10-12 uur op telefoonnummer: 06-41904155

ADMINISTRATIE

Voor vragen over de facturatie of andere financiële aangelegenheden mail naar: administratie@vilna.nl Kvk: 85042986 15 BTW: NL145255487B01 IBAN: NL69INGB0004233604 t.n.v. Vilna.nl

E-MAILVOORKEUREN

Indien u ontevreden bent over de e-mails die u ontvangt, kunt u zelf uw gegevens wijzigen via:

uitschrijven en/of emailvoorkeuren aanpassen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen aangaande onze trainingen:

Weekend (Reset Retraite):
Tijdens dit weekend ga jij terug naar je ‘PURE’ ik, terug naar jouw basis, ontspannen, resetten en opladen.
Echt even de tijd nemen voor jezelf. Heerlijk ontladen.
Daarbij oude blokkades opheffen. Op 1 belangrijk aspect (daar waar de heling en opheffing van belemmeringen en blokkades het hardst nodig is) onderga je de reset.
Het hele weekend staat in het teken van heling, rust en ontspanning, weer in verbinding komen met jezelf en jouw lichaam.
Uiteraard word je daarbij verwend met de juiste gezonde voeding en een goede dosis ontspanning.
 
Het resultaat is dat jij weer regie hebt op 5 gebieden in je leven (fysiek, professioneel, financieel, emotioneel, relationeel). Je ruimt hiertoe blokkades op en reset belemmeringen. Tevens leer je de technieken van  de BMR®-methode en integreer je de vaardigheden om het zelf te kunnen. Dit zodat je thuis het geleerde vasthoudt. Voeding, beweging, mindset en emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen zijn belangrijke speerpunten tijdens deze week.
Samengevat: je ondergaat resets en leert vaardigheden om het in de toekomst anders te doen en het geleerde vas te houden!
 
Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Onze trainingen vallen onder opleidingen. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.
Hoezeer ik het je gun om mee te doen, ook als je de middelen nog niet hebt, werkt het juist als een extra stimulans als je de prioriteit legt op het wel kunnen betalen. De boodschap naar jezelf is dat jij jezelf dan belangrijk genoeg vindt om in jezelf te investeren. Een dikke ja tegen jezelf dus en dat vergroot je zelfvertrouwen, je zelfbeeld en je zelfliefde! Toen ik mijn eerste persoonlijke ontwikkeltrajecten deed, heb ik andere dingen ervoor gelaten. Stel jezelf de vraag: Wat heeft mijn focus en hoe belangrijk is het voor mij? Je investeert in jezelf omdat dit belangrijk is voor je kwaliteit van leven. Toch kan het voor jou een flink bedrag zijn (wat dus betekent dat jij jezelf dit waard vindt en dat is fantastisch!). Wanneer dat het geval is Doe dit per mail naar contact@vilna.nl

Deze vraag krijgen we veel. Als jij op dit moment zware burn-out klachten ervaart, depressief en futloos thuis zit of niet lang kan staan/zitten of bewegen achter elkaar, vraagt je je terecht af of je het wel kan volgen en vol kan houden.
Over het algemeen geldt dat je juist daarvoor komt. Alles is energie en de blokkades die nu jou zo ziek laten voelen gaan we opheffen. Je mag ervan uitgaan dat we hierin zeer ervaren zijn. Velen, met misschien nog wel ‘ergere’ klachten zijn jouw voorgegaan en hebben zich laten verbazen hoe snel zij weer energie kregen en meer konden dan ze dachten 🙂 Wij zullen er alles aan doen dat jij het beste uit de training en dus jezelf haalt!
Wil je hiervoor inspiratie:
Luister de podcasts met de ervaringen van oud-deelnemers.

“Ik heb een chronische aandoening, ik ben terminaal, tegen mij is gezegd dat dit genetisch is en ik er nooit meer van afkom!”
Allemaal ideeën vanuit de reguliere medische en psychologische westerse benaderingen. Wij geloven iets heel anders. En die wijsheid komt uit de oosterse en energetische geneeskunde. Daar labelen we jouw lichaam of geest niet met aandoeningen of ziekten. Daar zien wij verstoringen en blokkades die opgeheven kunnen worden. Waar je ook bent en wat je ook voelt. Dus JA, ook jij kan van je klachten afkomen en HEEL zijn. Wat het tempo en de weg gaat zijn voor jou is mede afhankelijk van jouw bereidheid om weer te geloven in de kracht van jouw zelfhelend vermogen, in jezelf en de bereidheid echt naar binnen te gaan. Onze ervaring is dat mensen die zich laten onderdompelen, open minder erin stappen en vertrouwen het snelst transformaties ondergaan. Vind je dat nog een uitdaging? Dan mag je erop vertrouwen dat wij je daarin helemaal begeleiden. Dit zodat jij zeker kunt zijn van een mooi resultaat.

Hiervoor gelden de Annulerings Voorwaarden vermeldt in onze Algemene Voorwaarden
Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.

Eigenlijk zijn onze trainingen voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkeld kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.

We staan sowieso voor jou klaar! Buiten dat gaat het in onze trainingen vooral om het ervaren en ondergaan.
Jouw rationele denkende brein wil altijd controle en daartoe zaken snappen. Dat is juist iets wat ons uit het contact met ons lichaam houdt. Door te gaan vertrouwen op je lichaamsintelligentie en je prachtige wijsheid, is bovenstaande vraag niet meer relevant. Je bent het namelijk allemaal al 🙂 En dat ervaar jij vanzelf.

Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen: “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”

Verder zijn er prachtige podcasts opgenomen met mensen die al aan onze trainingen hebben deelgenomen.

Ook vind je op ons YouTube kanaal mooie reviews.

Onze eigen kok kookt orthomoleculair en vegetarisch. Dat betekent dat jij tijdens onze trainingen alleen dat aan voeding krijgt wat bijdraagt aan jouw gezondheid. Mocht jij intoleranties hebben, dan kun je dat aangeven in de vragenlijst die je na aanmelding automatisch open mail ontvangt. Uiteraard wordt daar rekening meegehouden. Let op: de BMR®-methode zorgt ervoor dat jij blokkades opruimt en dat jouw lichaam weer in de juiste balans functioneert. Wij hebben de ervaring dat intoleranties vanzelf verdwijnen gedurende de week 🙂

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen aangaande onze online trainingen:

Nadat je bent aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens. Hiermee kun je inloggen om toegang te krijgen tot de lessen. Elke week ontvang je vervolgens een e-mail met de link naar de nieuwste les, 6 weken lang. Daarna heb je nog tot een half jaar na de startdatum toegang. Je kunt de lessen dus nogmaals volgen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt.
Hoeveel tijd jij investeert is aan jou. Gemiddeld investeer je per les tussen de 1,5 à 2 uur van jouw tijd. Daarna kun je zelf bepalen hoe intensief je met de aangeboden oefeningen en het werkboek aan de slag gaat. Jouw inzet, bepaalt jouw resultaten. De kracht van de herhaling is enorm. Dan slijten de geleerde zaken en dus nieuwe gewoontes makkelijker en sneller in. Dus ik stimuleer jou, iedere dag iets kleins te doen, zodat het steeds vanzelfsprekender gaat. Al is het maar 10 minuten per dag. Het is aan jou!
Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.
Dat is geen enkel probleem. Het online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen. Het programma is een half jaar ter inzage voor jou.
Je kunt kiezen in het aanmeldblok voor: betalen in 3 termijnen. Dat zijn 3 gelijke bedragen. Je ontvangt dan direct na aanmelding een factuur met de eerste termijn. vervolgens ontvang je nog 2 maal 1 x per maand  een factuur.
Als jij een goede internetverbinding hebt en een e-mailaccount dan gaat het zeker lukken, want de rest gaat vanzelf. Je logt in en vervolgens ga je stap voor stap door de lessen heen. Het kan niet misgaan. Lukt het inloggen niet meteen op de ene browser? (wat vaak oplost als je je coockiegeschiedenis wist) Ook kun je dan vaak wel inloggen op een andere browser (bijvoorbeeld safari of Chrome)
Linksbovenaan de website staat het kopje ‘Happy healing online’. Daaronder klik je op mijn trainingen. Je logt in met het e-mailadres waarmee je jezelf hebt aangemeld en je wachtwoord. Daarna kun je aan de slag.

Soms ligt dat aan de opgeslagen cookies of de browser. Er zijn een aantal dingen die je dan kunt doen.
1) Check eerst of de internetverbinding in orde is.

2) Verwijder je cookiegeschiedenis (zoek even op google op hoe dat voor jouw browser werkt). en/of

3) Start het programma op in een andere browser (zoals Chrome, firefox, safari enz. Of

4) Kijk of het wel werkt als je het in een prive venster opent (ga naar het internet pictogram, klik op de rechtermuisknop, kies prive/incogintoscherm).

Lukt het dan nog niet, mail dan naar contact@vilna.nl

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.
Eigenlijk is dit programma voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkelt kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.

Je mag altijd een mail over de lesstof sturen naar contact@vilna.nl. We staan voor je klaar.

Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen. “Ik snap nu waar mijn klachten vandaan komen” “Ik heb de emotie achter mijn angsten opgelost”  “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik heb invloed op mijn emoties en dus op mijn energie en dat is zoooo fijn”  “Door het bewust inzetten van de technieken, lijkt het leven me steeds meer toe te vallen” “Dit programma heeft mijn leven een enorme boost gegeven, precies wat ik nodig had”

Helaas kan dat niet. Indien je een kortingscode hebt ontvangen en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel 🙂

Niets aan de hand. Je gaat naar het kopje linksbovenaan de site ‘Happy Healing Online’. Vervolgens klik je op ‘mijn trainingen’. Daarna geef je aan dat je je wachtwoord vergeten bent. Je ontvangt dan per mail een link waarmee je opnieuw een wachtwoord kunt instellen.
Play Video