Goede doelen

Heel blij zijn wij met de samenwerking tussen Vilna.nl en twee prachtige goede doelen. Als Vilna.nl is ons hoogste doel: mensen in de wereld te laten helen en het ze leren het zelf te doen. Dit kan natuurlijk door zelf en ook door de wereld om ons heen mooier te maken. Om ook terug te geven aan de wereld zijn wij een samenwerking aangegaan met twee prachtige initiatieven. Door jouw betaling aan Vilna.nl dragen we samen bij om de wereld een mooiere plek te maken. Lees hieronder over deze mooie goede doelen. 

Hoe dragen we samen bij aan deze goede doelen?

Bij elke betaling via Vilna.nl gaat er een bedrag naar deze twee goede doelen. Samen maken we de wereld mooier!

Wood You Care.nl

Door jouw betaling draag je bij aan het planten van bomen in het VIlnabos in Indonesië. We hebben dus gewoon ons eigen bos! Hoe gaaf is het om dat bos te laten groeien waardoor we de natuur een handje helpen om in balans te blijven. Hierdoor geven we graag ook weer terug aan de natuur. Naast dat we zelf helen, helpen we de natuur ook om te helen. 

Wil je kijken hoe het VIlnabos eruit ziet? Ga dan naar:

De Vakantiebank.nl

Door jouw donatie gaat er een bedrag naar De Vakantiebank.nl. Dit initiatief zorgt er voor dat mensen die normaal de middelen niet hebben om op vakantie te gaan om te ontspannen en weer op te laden, dat nu WEL kunnen. Hierdoor geven we een klein stukje geluk terug aan de wereld waardoor we nog meer ontspannen en opgeladen mensen terugkrijgen en ook daar de wereld weer mooier door wordt.

Wil je zelf ook doneren aan dit mooie doel ga dan naar: