Je hebt nu toegang tot het Happy Healing pakket. Op deze pagina vind je verschillende meditaties en oefeningen.

Play Video

DAGELIJKSE OEFENING

Deze oefening brengt je energiebanen in balans, activeert je zelfhelende vermogen en geeft je een energieboost!

Play Video

Healing

Doe nu mee met deze helende meditatie voor lichaam & geest en ervaar de helende kracht in jezelf.
Misschien heb jij net een operatie ondergaan of in het vooruitzicht of is het noodzakelijk om te helen, op welk niveau dan ook.

Deze helende meditatie helpt je hierbij. Verscholen achter de heerlijke rustgevende muziek zitten speciaal gebruikte binaural beats die jouw brein op onbewust niveau meenemen naar een frequentie waar helende gedachten en emoties ontstaan en daarmee gezonde fysieke reacties bewerkstellingen.

Je kunt deze meditatie te alle tijde gebruiken, ook tijdens medische zorg. Gebruik voor het beste resultaat een koptelefoon op luidsprekers aan beide kanten van je hoofd en zoek een plek waar je comfortabel zit of ligt met je rug in een rechte lijn.
Het non-vocale kun je waar en wanneer je wilt beluisteren. Het vocale is aan te raden als je een moment neemt om er echt even voor te gaan zitten of liggen.

Slaap

Slaap is nodig om zaken die je overdag hebt meegemaakt te verwerken om gezondheid te bevorderen en balans te ervaren. Dagelijkse stress en angsten kunnen dat proce s verstoren, terwijl jij die rust en ontspanning juist zo hard nodig hebt. Deze meditatie helpt je hierbij.

Verscholen achter de heerlijk rustgevende muziek zitten speciaal gebruikte ‘binaural beats’ die jouw brein meteen meenemen naar een diepe intense staat van ontspanning en slaap. Gebruik voor het beste resultaat een koptelefoon of luidsprekers aan beide kanten van je hoofd en zoek een plek waar je comfortabel ligt met je rug in een rechte lijn.

Het non-vocale deel kan je ook beluisteren tijdens een dagelijkse activiteit voor diepe ontspanning. Het vocale deel is aan te raden om jezelf in een diepe slaap te brengen

Zelfvertrouwen

Door deze meditatie vergoot je direct je zelfvertrouwen, zal je je doelen bereiken en je belemmeringen overwinnen op een manier die voor jou werkt in je leven.
Verscholen achter de heerlijke rustgevende muziek zitten speciaal gebruikte ‘binaural beats’ die jouw brein meteen meenemen naar een diepe intenste staat van zelfvertrouwen. Gebruik voor het gewenste resultaat een koptelefoon of luidsprekers aan beide kanten van je hoofd en zoek een plek waar je comfortabel ligt of zit met je rug in een rechte lijn.Het vocale deel is aan te raden als je even een moment neemt om er echt even voor te gaan zitten of liggen. Het non-vocale deel kun je waar en wanneer je wilt afluisteren

VAN PIJN VERLOSSEN

Deze heerlijke 10 minuten durende meditatie met bijzondere binaural beats zorgen ervoor dat jij vanzelf meer ontspant en pijn loslaat.

Play Video

LOSLATEN

Wanneer je ballast loslaat voel jij je vrij en ontspannen. Deze meditatie met speciale binaural beats zorgt dat jij loslaat en draagt bij aan jouw gezondheid en geluk. De binaural beats zorgen ervoor dat jouw hersengolven in een optimale stand komen. Zelfs als je nog nooit eerder gemediteerd hebt. Zo train jij je brein om wanneer dan ook in een staat van gezondheid en geluk te zijn.

Play Video

MEER ENERGIE

Doe nu mee met onderstaande meditatie voor meer energie. Je ervaart het volgende in de meditatie:

  • Aandacht brengen naar je diepste verbinding met jezelf

  • Vanuit je centrum een nieuw celgeheugen opbouwen

  • Diepe ademhaling die jouw KI (levensenergie) weer oplaadt

Play Video