Podcast 149 – Boven Jezelf Uitstijgen en Klaar met Fybromyalgie en Andere Klachten

Saskia, Chantal en Eveline namen afgelopen week deel aan de BMR@-Lifemasterweek.
Eveline deed aan urineverlies en nog meer klachten en Saskia kon de dag niet door zonder op bed te liggen en pijn te hebben door haar fybromyalgie. Chantal deed aan overprikkeling.
Zo herkenbaar voor me. Toen ik aan klachten deed leek ik ook van de regen in de drup te belanden en voelde me op een gegeven moment hopeloos en moedeloos. Gelukkig ontdekte ik wat ik nu weet en kan ik dat in 1 week delen en doorgeven. Saskia, Chantal en Eveline vertellen hoe ze de week hebben ervaren en uiteraard wat dat hun heeft opgeleverd zowel mentaal als fysiek.
Ook jij kan van je klachten afkomen wanneer jij jezelf zo’n week vol heling gunt.
Laat je inspireren. Veel luisterplezier.

Podcast 149 – Boven Jezelf Uitstijgen en Klaar met Fybromyalgie en Andere Klachten