Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #156 De brug van 3D naar 5D

Robert Bridgeman, bekend van Transformational Coaching en de Bridgeman Academy, vertelt in deze podcast over zijn ervaringen met de bewustzijnsshift van 3-dimensionaal naar 5-dimensionaal. Zijn bijzondere ontmoetingen over de hele wereld met spirituele leiders hebben hem inzicht gegeven dat iedereen een ‘calling’ heeft om lichtwerker te zijn. Ook jij draagt hieraan al bij. We gaan in gesprek over zijn reis, zijn keuzes, zijn eigen uitdagingen en uiteraard voor jou meteen weer mooie tips. Geniet ervan!

4 reacties op “Podcast #156 De brug van 3D naar 5D”

 1. Heel mooi
  Goede ervaring een weekend bij Vilna.
  Veel herkenbaar

  Helaas voor veel mensen niet te betalen .
  Wat ik jammer vindt dat jullie de mensen die het zo hard nodig hebben niet bereiken
  De boze verontwaardigde mensenmassa die financieel de “onderlaag” is.
  Die hebben zeker ook een keuze maar jullie slaan de plank mis in mijn ogen met de brug naar deze mensen
  Ik spreek uit ervaring
  Vertrokken toen ik 18e was uit het geboortedorp en terug op mijn 65e terug .Ik ben gegroeid en klus mijn hele leven aan mijzelf en nog. Trauma’s opgeruimd en ga verder .
  Ik ben nu wederom mijn familielijn aan het opschonen .
  Val en sta op en omarm .
  Het dorp blijft mij “ vreemd”
  vinden .
  Het rare kind is terug .
  Het kind wat dingen voelt en soms zag .
  Persoonlijk heb ik er niet veel last van
  Maar ik zie de schijnwerkelijk nog altijd .
  En echt hoe weinig is er veranderd
  Deze mensen bereiken jullie niet

  Mijn vrienden zijn nu bij Robert in de Terra Nova.
  En we hebben straks weer om veel om over te praten .

  Ik zou zoveel meer mensen jullie
  gunnen en gelijktijdig denk ik tijdens dit schrijven , zijn deze mensen er wel aan toe. Als ik jullie hoor praten begrijp ik het wat ik jullie zeggen.
  Maar dat is niet hun wereld
  Maar velen zullen dat niet begrijpen .
  En zijn boos en bang
  En blijven mij de vrolijke vreemde
  vinden.
  De druppel die de plas wordt.

  Eerlijk ik vind jullie wel te zakelijk

  En kan deze podcast niet doorsturen naar de mensen van het dorp !

  Jammer

  1. Lieve Bets,
   Iedereen heeft een eigen wereldmodel en een eigen bewustzijn.
   Soms zijn er gelijkgestemden en soms niet en dat is wat het is. Vind vooral de gelijkgestemden in je omgeving en focus daarop.
   Voor iedereen is er zo ook een doelgroep en de mensen die met ons resoneren komen vanzelf langs of regelen dat voor zichzelf dat ze erbij kunnen zijn. Ook geven wij heeeeeel veel Gratis weg en is er een laagdrempelig onlineprogramma.
   Er is sowieso op dit moment zoveel keuze dat er voor iedereen wat moois te halen is. De een gaat voor de tandem, de volgende voor een bakfiets en weer de volgende voor een racefiets. Dat wat het lekkerst rijdt is wat bij jou past waar het samenvloeit. Lief dat je het zoveel mensen gunt, wij ook……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live agenda

Gegevens

Vilna Management

management@vilna.nl
www.vilna.nl

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders