Podcast 188 – Een Diepte Gesprek met Ellemieke Vermolen: Weer in je Kracht na Verlies

Ellemieke zielsmissie is om mensen weer in hun kracht te zetten na verlies. In deze podcast het prachtige ontluisterende verhaal van de weg die Ellemieke aflegde na het verlies van zoontje Josha en hoe zij de kracht hervond.

Wist je dat één op de tien vrouwen in Nederland een miskraam krijgt, vijf op de duizend kinderen worden doodgeboren, twee procent van alle zwangerschappen zijn buitenbaarmoederlijk en er zo’n dertigduizend abortussen per jaar worden uitgevoerd? En er is een ongeregistreerd aantal kinderwensen dat nooit in vervulling gaat. Al deze vrouwen, moeders, hebben een verlies te verwerken. Laten we de verbinding met elkaar zoeken, laten we ervaringen met elkaar delen, elkaar dragen in onze pijn en samen uitgroeien tot de krachtige vrouwen die we diep van binnen zijn.

‘Het verliezen van een kind is onmenselijk. Het verdriet is allesoverheersend en de pijn lijkt ondraaglijk. Lijkt, want hoe ondenkbaar het klinkt: ook deze pijn krijgt uiteindelijk een plek. Met heel mijn hart en ziel deel ik mijn persoonlijke verhaal in de hoop jou te helpen je kracht terug te vinden na verlies. Als ik het kan, kan jij het ook.’ – Ellemieke Vermolen

Podcast 188 – Een Diepte Gesprek met Ellemieke Vermolen: Weer in je Kracht na Verlies