Podcast 189 – Een Diepte Gesprek met Robyn en Chelsea: Yoga en Mindfulness voor Peuters en Kleuters

Een gesprek met Robyn en Chelsea, oprichtsters van de yogabeertjes.

Chelsea volgde jaren geleden een happy healing week en kwam zo van haar depressie af. Los van deze bevrijding was dit ook het tipping point in haar leven en besloot ze haar passie te volgen: jonge kinderen in hun gevoel houden middels yoga en mindfulness.

Inmiddels is dit uitgegroeid tot een prachtig succesvol concept waarmee ze nu samen met haar zus Robyn vele kinderen en scholen inspireren.

In deze podcast vertellen ze hun eigen verhaal en hoe dat ervoor heeft gezorgd hoe enthousiast ze zijn over het feit dat voelen zo belangrijk is om van jongs af aan te leren.

Op een leuke en speelse manier leren ze jouw kind of de kinderen in een klas/groep alle prikkels te verwerken en weer even in contact te laten komen met zichzelf.

Yogabeertjes biedt video’s aan voor peuters en kleuters met een leuk en zeer variërend aanbod van yoga oefeningen en mindfulness-momenten. De kinderen worden meegenomen in een verhaal, terwijl de focus wordt gelegd op bewegen, voelen en de ademhaling. Verschillende avonturen komen voorbij waarbij ze op reis gaan met dinos, de onderwaterwereld bekijken, de seizoenen ontdekken en ook het circus en de dieren uit de jungle komen voorbij op de kleurrijke achtergronden. Ook wordt in de video’s op een speelse manier aandacht besteed aan zelfvertrouwen, bewustzijn en omgangsvormen met anderen.
Zodat deze manier van bewustzijn al op jonge leeftijd inslijt. Dat is goud waard voor de rest van hun leven.

Link naar Yogabeertjes: https://yogabeertjes.nl
Geniet ervan!

Podcast 189 – Een Diepte Gesprek met Robyn en Chelsea: Yoga en Mindfulness voor Peuters en Kleuters