Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #191 Hoe emoties jouw voeding beïnvloeden en andersom

Een gesprek met Mandy & Jerry van Health for wealth.

Ik heb het genoegen te mogen samenwerken met Mandy en Jerry, onze lieve en geweldige koks tijdens mijn retreats. Niet alleen zorgen zij voor overheerlijk gezond eten, ook weten zij inmiddels welke voeding bijdraagt aan heling.
Ook zijn zij zich bewust dat de emotionele staat waarmee jij je eten nuttigt een effect heeft op de opname van de voedingsstoffen.

Daarom hebben zij nu een laagdrempelige manier om én gezond én helende voeding te bereiden en tot je te nemen.

In deze podcast gaan ze in op bovenstaande onderwerpen en krijg jij meteen tips hoe ook jij dit voor elkaar krijgt.

Heb je interesse in een van hun prachtige onlinecursussen, check dan de link in bio.
Je kunt nu nog tot …. Gebruik maken van de actiecode …… welke voor de mensen die via mij boeken gebruikt kan worden.

Veel luister en eetplezier!

3 reacties op “Podcast #191 Hoe emoties jouw voeding beïnvloeden en andersom”

  1. Miki Notenboom

    Helemaal mee eens, eten, voeding zijn emoties! Ben zelf opgegroeid in Italië en heb daar leren koken, sinds ik weer in Nederland ben, altijd vrienden over de vloer, koken is mijn hobby 🥰 maar sinds 3 jaar met proteses te lopen waar ik heel misselijk van ben en een traumatische relatie, heb ik een eetstoornis opgelopen waardoor ik niet meer kan eten, een afkeer voor eten gekregen, mijn leven is een hel geworden, geen sociaal leven meer, alles draait om gezellig eten, ik leef van smooties 🤮ga nu in trauma healing therapie , ben er achter dat er veel andere trauma’s nog opspelen, blijf je volgen lieve Vilna en komt allemaal goed 💪🥰❤️❤️

  2. Klink heel goed allemaal, maar ben al 8 jaar suikervrij , behalve als het in vleeswaren zit zonder dat ik dat wil 😉 Ik kook heel graag voor mezelf en bijna helemaal Biologisch….Ik eet sinds 8 jaar geen gewone aardappelen & Brood meer, vanwege Gluten en Lactose intoleranties. Is deze cursus dan wel geschikt voor mij ??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live agenda

Gegevens

Vilna Management

management@vilna.nl
www.vilna.nl

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders