fbpx

Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #95 Durf jij te voelen?

Voelen, naar binnen gaan.
Wat betekent dit en hoe doe je dat eigenlijk? Heb je daar lef of vaardigheden voor nodig?
Wat is het belang van voelen? Wat zijn gevoelens en wat brengen ze teweeg in je?
Zelf ontdekte ik het belang van voelen nadat ik de diagnose had gekregen dat mijn fysieke klachten mijn toekomstperspectief benadeelde. In deze podcast vertel ik je alles over voelen en krijg jij tips en trucs om dit ten gunste van jouw welzijn in te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Live agenda

Gegevens

Vilna Management
Breitnerlaan 243-245
2596 GZ Den Haag

management@vilna.nl
www.vilna.nl
Klik om te bellen: 070-2210494

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches