Shine Jouw gids naar grootsheid

Hoe jij in 4 krachtige stappen jouw innerlijk licht weer voluit kan laten stralen.

“Shine!” biedt tools om de maskers die je dagelijks draagt te herkennen en te verwijderen. Hoe zou je leven veranderen als je zonder angst of beperkingen kon stralen? Elke stap van het onlineprogramma begeleidt je stap voor stap door het proces van zelfontdekking en zelfacceptatie. Ben je klaar om de schaduwen van twijfel en angst achter je te laten en je ware potentieel te omarmen?

Ik nodig je uit voor Shine!

Welke maskers draag jij?

Voel je je vaak gevangen achter de maskers die je draagt? Heb je het gevoel dat je niet volledig jezelf kunt zijn door de verwachtingen van anderen? Lukt het je niet om je echte ik te laten zien omdat je bang bent voor afwijzing of kritiek? “Shine!” helpt je om dieper in te gaan op deze vragen en biedt tools om de maskers die je dagelijks draagt te herkennen en te verwijderen. Hoe zou je leven veranderen als je zonder angst of beperkingen kon stralen? Elk hoofdstuk in dit werkboek begeleidt je stap voor stap door het proces van zelfontdekking en zelfacceptatie. Ben je klaar om de schaduwen van twijfel en angst achter je te laten en je ware potentieel te omarmen?

Happy healing

Ervaringen

Lara B.
Lees verder
Heel erg goed bevallen. De theorie is lifechanging, oefeningen zijn heel makkelijk en goed te doen
Claudia G.
Lees verder
Zo ontzettend goed! Een aanvulling voor de wereld
Amber S.
Lees verder
Ik sta weer volledig in mijn kracht en podiumangst is verleden tijd.
Theo de G.
Lees verder
Nu een week later merk ik dat geen last meer heb van angsten. Wat een waanzinnig gevoel
Elise van V.
Lees verder
Heel effectief! Dat je 1 in weekend zo een verschil ervaart is bijna ongeloofwaardig. Toch kan ik uit ervaring vertellen dat het werkt!
Raymond de G-H.
Lees verder
Wat een geweldige ervaring! Goed georganiseerd en heel veel geleerd en ervaren. Ik gun dit iedereen

Vilna en Marjolein, beide gedreven door hun passie voor heling en gezondheid, delen een hechte vriendschap. Vilna, bekend als healer en gezondheidscoach, werkt samen met Marjolein, een expert op het gebied van holisme. Hun gedeelde missie is om mensen te helpen hun innerlijke licht te ontsluiten. Deze krachtige synergie tussen hen ondersteunt mensen niet alleen bij persoonlijke groei maar versterkt ook  hun eigen band als zij samenwerken om verlichting en transformatie te brengen.

1

Herinner je wie je werkelijk bent:

Voel je je vaak onzeker? Deze eerste module helpt je de wortels van jouw innerlijke licht te begrijpen en aan te pakken waarom je soms faalangst voelt. Je ontdekt de momenten waarop je jouw stralende zelf hebt onderdrukt en leert praktische stappen om je zelfvertrouwen te herstellen.

2

Maskers af

Worstel je met het tonen van je ware zelf? Deze module daagt je uit om te onderzoeken waar je je authentieke zelf verbergt achter sociale maskers. Je identificeert de specifieke angsten die jouw zelfexpressie blokkeren en leert technieken om deze angsten te overwinnen en je ware zelf te omarmen.

3

Trouw zijn aan jezelf

Vind je het moeilijk om je eigen pad te volgen? Na het afwerpen van je maskers, richt deze module zich op het blijven bij je kernwaarden en echte zelf. Je verkent hoe je trouw kunt blijven aan je eigen overtuigingen en integriteit, zelfs als de wereld je uitdaagt.

4

Shine!

Ben je klaar om voluit te leven? In deze afsluitende module breng je alles samen om je straalangst volledig los te laten. Je reflecteert op je groei, herkent je nieuw verworven kracht, en leert hoe je je innerlijke licht niet alleen kunt behouden maar ook kunt delen, waardoor je niet alleen je leven maar ook dat van anderen verrijkt.

Bonusmodule: Affirmaties en Helende Technieken

Ontsluit nog meer kracht met de bonusmodule van “Shine”. Hierin delen we exclusieve affirmaties en helende technieken die je helpen om snel en effectief positieve veranderingen in je leven te activeren. Van diepgaande helende oefeningen om je innerlijke helingsproces te versnellen en je te ondersteunen..

Stel je voor

Stel je voor hoe bevrijd je je voelt nu je ware zelf volledig mag schijnen. Alle maskers zijn afgelegd en je hebt geleerd om authentiek te leven, helemaal in lijn met wie je echt bent. Het voelt alsof je een frisse start hebt gemaakt. Je energie bruist, je hart voelt licht, en elke dag straal je met hernieuwde kracht. Je relaties zijn dieper en meer betekenisvol, en je voelt een sterkere verbinding met alles om je heen. Dit is een transformatie die je blijvend zal inspireren en ondersteunen.

De Vijf Maskers die je Afdoet met "Shine"

1. Freeze (bevriezen)

Je voelt je vaak verlamd bij gevaar of stress, niet in staat om te handelen. Dit masker houdt je gevangen in angst en onzekerheid, waardoor je moeite hebt om beslissingen te nemen en vooruit te komen in je leven.

2. Fawn (vleien)

Je probeert conflicten te vermijden door anderen te behagen. Dit masker zorgt ervoor dat je je eigen behoeften negeert en jezelf constant aanpast, wat leidt tot een gebrek aan zelfrespect en eigenwaarde.

3. Flop (ineenzakken)

Je geeft snel op bij moeilijkheden, psychisch of fysiek ineenkrimpend. Dit masker maakt je passief en weerloos, waardoor je vaak het gevoel hebt dat je geen controle hebt over je eigen leven.

4. Fight (vechten)

Je reageert agressief op stress en problemen. Dit masker dwingt je in een constante staat van strijd, wat leidt tot conflicten, uitputting en een overmatige behoefte om jezelf te bewijzen.

5. Flight (vluchten)

Je vermijdt stressvolle situaties door weg te lopen. Dit masker zorgt ervoor dat je nooit echt met je problemen omgaat, wat leidt tot onopgeloste conflicten en een gevoel van constante onveiligheid.

Daarnaast ontvang je het werkboek SHINE! met allerlei prachtige diepgaande helende oefeningen. In het werkboek ga je actief aan de slag en maakt het je proces inzichtelijk en transformerend.

Member Happy Healing Family

Online Werboek
333
44
  • Happy Healing Family

Shine

Online Werkboek
444
333
  • Meditaties & Affirmaties
  • 4 Modules
  • Bonus Materiaal

Happy Healing Family + Shine

Happy Healing Member
839
444 Jaarlijks
  • Shine Werkboek
  • Unieke dagelijkse opdrachten
  • 100+ uur aan onbetaalbare waarde​
  • Onlives
  • Online Programma's​
Populair

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

De training bevat video’s en audio materiaal en biedt je een werkboek. De training is speciaal gemaakt om jouw innerlijke licht te herontdekken en te laten stralen middels helende oefeningen. Van zelfontdekking tot zelfexpressie.

Voor iedereen die zich vaak klein of onzeker voelt.
Als jij niet je stem laat horen of voor jezelf opkomt.
Als je het uitdagend vindt om authentiek te zijn.
Als je last hebt van ‘straalangst’ en nog belemmerende overtuigingen of blokkades ervaart.
Als je weet dat er meer in jou zit en het komt er niet uit.
Als je voelt dat je weinig tot geen zelfvertrouwen of eigenwaarde hebt.

Het werkboek bevat vier modules en een bonusmodule. De meeste mensen nemen één module per week door. Je kunt er zo lang als je wil over doen. In jouw tempo op jouw manier zet jij de juiste stappen naar je stralende ‘ik’!

Elke module richt zich op een specifiek thema: eigenwaarde, maskers afzetten, trouw zijn aan jezelf, en volledig stralen. De bonusmodule biedt aanvullende helende technieken en affirmaties.

Nee, alles wat je nodig hebt, is in het werkboek opgenomen. Kies voor een heerlijke rustige ruimte, neem de tijd, pak schrijfgerei en ga lekker aan de slag :).

Je kunt altijd terugbladeren naar eerdere secties. Daarnaast biedt de Happy Healing Family community ondersteuning waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Ja, wanneer je lid bent van de Happy Healing Family kun je deelnemen aan live sessies en meditaties. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve content en ondersteuning van experts. Ben je geen lid? Dan kun je altijd even mailen.

De bonusmodule biedt extra oefeningen en affirmaties om diepere heling te bereiken, je energie te aarden en je zelfvertrouwen te versterken.

Als je op zoek bent naar manieren om je authentieke zelf te ontdekken, je zelfvertrouwen te vergroten en te leren stralen zonder beperkingen, dan is “Shine” zeker geschikt voor jou. Probeer het uit en ervaar de transformatie zelf!

Het geeft je alle handvaten om te stralen! Dus een kans om nu werkelijk jezelf zichtbaar te maken en je potentie te benutten. Als je al naar de theater show Shine van Vilna & Marjolein bent geweest, biedt deze online training SHINE! een geweldige aanvulling. Het geeft je de kans om dieper in de materie te duiken en biedt praktische oefeningen die je thuis kunt doen om de inzichten van de show verder te integreren in je dagelijks leven.

De training is beschikbaar in de Happy Healing Family, waarin je ook vragen kunt stellen en toegang hebt tot de online modules. Je hoeft alleen een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken en de rest spreekt voor zich. Eventueel kun je ook een app downloaden op je telefoon en dan kun je waar je maar wilt aan de slag.

Ja, er zijn verschillende meditaties van Vilna en Marjolein, evenals een dieptegesprek tussen hen beiden!