UITVERKOCHT!! Unieke theatershows waarin krachten verbinden: Summer of Change!

Duik samen met ons in een theatershow waar transformatie en magie hand in hand gaan. Vilna, in een bijzondere samenwerking met Janosh en Marjolein, nodigen je uit voor twee uitzonderlijke momenten waar je bij wil zijn.
Deze theatershows, Reset! en Shine!, zijn jouw unieke kans om deel uit te maken van een live ervaring die dieper gaat dan ooit tevoren. Zie ik je daar?

De investering voor twee dagen heling is slechts €177,- euro per combi ticket!

Shine!

In "Shine", de unieke theatershow avond van Marjolein en Vilna,

Stap binnen in een betoverende wereld van helende
transformatie, die jou ziel zal verlichten. Onze
Theatershow  neemt je mee op reis van buiten naar
binnen. Deze ervaring biedt je de kans om diep in jezelf te duiken en ware rust te vinden. Ontdek je eigen licht en balans door deze harmonieuze combinatie van
zelfhelende technieken. Laat je meenemen op een reis
naar innerlijke harmonie, weg van de dagelijkse drukte,
en herontdek je pure, authentieke zelf.

 

Shine is op 18 Juni om 19:30 

Bonus: Desray van 2 brothers on the 4th floor gaat vier prachtige nummers zingen, haar stem zal je in je hart raken.

Desray (van 2 brothers on the 4th floor) gaat 4 prachtige nummers zingen. De hartverwarmende stem van Desray zal je verbinden met je hart.

Reset!

"Reset!" is een baanbrekende theatershow middag waarin Janosh en Vilna hun unieke helende krachten bundelen

Janosh, bekend om zijn revolutionaire werk met
geometrische codes en soundhealing, en Vilna, expert in de Vilna Methode® methode, nodigen je uit op een diepgaande reis. Samen creëren ze een ervaring die je ware potentieel ontgrendelt en je leert om in harmonie en evenwicht te leven. Deze show is jouw kans om de magie van zelftransformatie te ervaren, omringd door de energie van gelijkwaardigheid en liefde.

Reset is op 23 juni om 14:30 

Even voorstellen

Desray

Desray is al jaren een grote in het Nederlandse muzieklandschap. Haar doorbraak kwam als 18-jarige waarin ze de Soundmixshow won met haar vertolking van Anita Meyer waarna ze vervolgens terecht kwam in de stal van Joop van den Ende.

In 1993 werd zij de zangeres van 2 Brothers On The 4th Floor en scoorde ze vervolgens meerdere wereldhits. De 90’s act treedt nog regelmatig op in binnen- én buitenland.

Marjolein Berendsen

Marjolein Berendsen heeft zich ontpopt tot een ware holistische heldin! Haar reis begon met Reiki en natuurgeneeskunde, waardoor ze niet alleen leerde zichzelf opnieuw lief te hebben, maar ook haar ware roeping ontdekte: anderen helpen hun licht te vinden en te schijnen. Met een hart vol passie richtte ze ZoMa Opleidingen op, een broedplaats voor iedereen die verlangt naar een leven vol harmonie en welzijn. Ondertussen hebben al meer dan duizend mensen de opleiding tot Holistisch Therapeut afgerond, het geweldige bewijs van Marjolein’s magische impact op de wereld.
Janosh

Janosh, een levenskunstenaar en visionair, staat bekend
als de “Alchemist op gympen”. Zijn werk, dat de kracht van heilige geometrie en activaties omvat, trekt wereldwijd aandacht, met volgers van Canada tot Australië. Janosh’s maandelijkse webinars over de nieuwste downloads van de Arcturianen zijn enorm populair, waarbij duizenden deelnemers een krachtig energieveld creëren. Zijn unieke bijdrage werd zelfs erkend door de Verenigde Naties in New York, waar hij als eerste Nederlander werd uitgenodigd om te presenteren.

Waar is het en hoe laat begint het?

Wat is uniek aan deze show?

Het is dé eerste en enige show in Nederland
waar ik, op het podium samen met Janosh & Marjolein
een energie creëer van krachtige gezamenlijke heling. 

Ben jij er klaar voor?
In deze theatershow nemen we een diepe duik in de
kracht van collectieve heling. Samen creëren we een
veilige en ondersteunende ruimte. Wij helpen elkaar
groeien en helen op manieren die alleen niet mogelijk
zou zijn. Door samen te komen, brengen we een krachtige
transformatie te weeg, waarbij iedereen in de zaal
bijdraagt aan elkaars helingsproces. Samen helen is veel
krachtiger en dat merk je meteen! 

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. VOL = VOL!

Het lijkt me ontzettend leuk als jij erbij bent. Het is mijn missie dat iedereen zijn eigen ‘happy healer’ wordt en aan de slag gaat met zijn/haar eigen zelfhelende kracht!
We zien je dus dolgraag bij Shine en Reset in theater! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het theater.

Slechts €177,- per combi ticket

Opnames voor een mooiere wereld!

Shine!

99
  • VOL = VOL

Reset!

99
  • VOL = VOL

Combi-ticket

199
177
  • VOL = VOL
Bestseller

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Ja bij beide locaties is parkeergelegenheid! Hierover krijg je meer informatie na bestelling. Ook is het mogelijk om in Utrecht met de trein te gaan. 

De Show van Vilna & Marjolein in Baarn in theater de speeldoos

De Show van Vilna & Janosh is in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Ja, er is op dit moment een geweldige actie, dat als je beide shows aanschaft, deze met een korting zijn. Zo kun je twee dagen vol heling en ontwikkeling hebben. 

De show van Vilna & Marjolein is op 18 juni in de avond en begint om 19:30. De show van Vilna & Janosh is op 23 juni en begint in de middag om 14:30. 

Ja, de shows zijn zo ontworpen dat mensen die hosts en hun technieken nog niet goed kennen laagdrempelig hierin worden meegenomen.

Beide shows duren 2,5 uur