LEVENSKRACHT

Het online programma om jouw levenskracht  terug te eisen.

In minder dan 8 stappen herontdek jij jouw levenskracht, dankzij ons simpel te volgen online programma met gloednieuwe technieken van Vilna.

Bekend van:

Bekend van:

Ben jij ook klaar met?

Elke dag weer naar het werk waar je op legloopt?
Weinig energie hebben?
Fysieke klachten ervaren?
Eindeloos dieten?
Constant weer opnieuw beginnen en geen resultaten zien?
Steeds de foute mensen aantrekken?
Te weinig geld overhouden?
Vechten voor je bestaan?Overleven?

Heb je al zoveel gedaan en niets heeft gewerkt….dat komt omdat de oorzaak, de angel er nog zat. En dan lees je dit met een reden! Heling het antwoord. Daarmee neem je namelijk de oorzaak weg en bevrijd jij jezelf van blokkades en belemmeringen. En dat is waar dit prachtige online programma voor is bedoeld.

 

Leef jij je droom?

Leef jij je droom?
Benut jij je potentie?
Stroomt jouw energie?
Leef je vanuit flow?
Straal jij jouw licht?
Maak je makkelijk verbinding met anderen?
Heb je gezonde relaties?
Hou je van jezelf?
Accepteer jij jouw lichaam?
Ervaar jij financiële vrijheid?

 

Levenskracht houdt in dat jij vol energie leeft en zin geeft aan jouw bestaan. Je leeft je passie, je dromen en je maakt waar wat voor jou belangrijk is. Dit doe je in goede gezondheid, vanuit passie en vol energie. Je voelt je vrij in de dingen die je doet en zorgt goed voor jezelf, anderen en je omgeving. Hoe zit dat bij jou?

Grote kans dat jij nog niet aantrekt wat je wil en nodig hebt. Die fijne relatie, die financiële vrijheid, die flow in je werk, optimale gezondheid. Dat komt doordat we in ons leven dingen hebben meegemaakt en hebben geleerd die nu belemmerend werken.
Trauma’s, nare ervaringen en ook aangeleerde normen en waarden zoals: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg of je moet hard werken voor weinig…..

Grote kans dat je dat dan ook aantrekt.

En dus is het tijd voor heling!

 

Wat levert het online programma je op?

Eigenwaarde, zelfliefde

Verbinding met je pure ik

Zelfaanvaarding

Veiligheidverbinding, heling, gezondheid, kortom: LEVENSKRACHT

Volg je intuïtie

Leef vanuit flow en overgave

je vermogen je krachtige innerlijke ware stem te laten horen

Je zelfhelend vermogen te activeren

Ervaar dat jij zelfhelende kracht bent

Ikzelf ontdekte mijn Vilna-Methode ®  pas nadat ikzelf ruim 20 jaar geleden een ongunstige en levensbepalende diagnose had gekregen. Ik ontdekte dat ik zelf invloed had op de prognose. En Ik heelde mijzelf door onderdrukte emoties op te ruimen. Emoties die mij weerhielden om mijn levenskracht te omarmen
Alle werkende helende technieken komen samen in mijn methode

Herken jij deze behoeftes nou in jezelf? Begint jouw lichaam te tintelen bij het idee?

Wie ben jij na het online programma?

Wie ben jij na het online programma?

Je staat in je “levens” KRACHT

Je hebt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf

Je hebt een ijzersterke intuïtie

Succes in je persoonlijke en professionele leven

Van een closed mindset naar een open mindset

Je hebt affiniteit met gezondheid en geluk

Je drive is om bij te dragen aan een gezondere wereld

Je wilt graag je mooiste leven, leven

De meest nieuwe methodes van Vilna-Methode®

Voor wie is dit programma?

Dit online programma is geschikt voor iedereen die betrokken is bij zijn passie, gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is pro-activiteit, affiniteit met gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Wat is er Uniek aan dit programma?
Levenskracht is een unieke kracht, die voor iedereen verschilt, daarom is dit programma zo super sterk! Het ontdek jouw unieke bron van energie, wie ben jij en wat kom je hier doen? Voor iedereen is een uniek pad te bewandelen. Of je vandaag achter dat pad komt of over een jaar, that’s up to you! 

Ervaringen van deelnemers

Ontdek hun reacties

Martine de Kam
Martine de Kam
Lees verder
Super ervaring voor als je de mooiste en de beste versie van jezelf wilt worden! Je kunt zoveel moois doen voor jezelf, ik vraag me steeds weer af, waarom deze dingen niet op school worden geleerd. Geef jezelf dit cadeau.
Sharoepa Janki
Sharoepa Janki
Lees verder
Mooi cadeau om aan jezelf te geven. Zeker de moeite waard om te investeren in jezelf op deze manier. Vilna heeft mij hiermee ontzettend geholpen. Ik weet weer wie ik ben en wat ik kan en ga weer voor mijn doelen. Dank!!
Cindy Koeman
Cindy Koeman
Lees verder
Een absolute aanrader. Vilna helpt je met haar BMR methode snel en zeer effectief van belemmerende blokkades in lichaam en mind. Een fijne coach en inspirator. Must go voor iedereen die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen.
Sander B.
Sander B.
Lees verder
Absoluut aan te raden wanneer je tegen belemmeringen/blokkades aanloopt in body en mind. Sta je er voor open zal het je zeer veel brengen, veel meer dan je verwacht! “go for it” het zal je zo veel meer brengen als je hebt mogen dromen, unbelievable! Je zal in je persoonlijke ontwikkeling flinke groei doormaken, heel mooi om dat mee te maken en er bewust van te zijn.
Claudia Toet
Claudia Toet
Lees verder
Ik voel me zekerder sinds mijn ongeluk en begrijp ook beter waar de emoties vandaan komen. Vilna stelde gericht vragen die me verder brachten! Naast dat het een cadeau voor jezelf is om naar een diepere laag van je onderbewustzijn te gaan, kan ik iedereen aanraden om dit te doen. Online is echt geen belemmering, sterker nog ik vond het prettig om dit in mijn eigen omgeving te doen.
Astrid Malaihollo
Astrid Malaihollo
Lees verder
Vilna is voor mij hét voorbeeld van een inspirerende krachtige vrouw. Dankzij haar inzet, hulp, kracht en inspiratie heeft zij mij ertoe weten te bewegen het veranderproces aan te gaan, de kracht in mezelf aan te spreken en te kiezen voor mijzelf! Ook weet zij alle deelnemers naar een hoger niveau weet te krijgen.
Anouk Essers
Anouk Essers
Lees verder
Beste cadeau wat je jezelf kan geven! Ik ben eindelijk weer ik. Bubbly, cheery, happy, sunny, sparkling me
Elise van Mourik
Elise van Mourik
Lees verder
Een innerlijke metamorfose ondergaan. Werkelijk geweldig.
Gerard
Gerard
Lees verder
Eindelijk van mijn fobie voor ziekenhuizen en injecties af! Wat was dat slim en makkelijk. Dit moet iedereen weten!
Karin Baeten
Karin Baeten
Lees verder
De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wist Vilna mij te inspireren voor dé Verandering in mijn leven te gaan. Live yóur life, the sky is the limit!
Joris Janssen Lok
Joris Janssen Lok
Lees verder
Vaste patronen doorbreken en buiten je comfort zone gaan is een uitdaging, maar op een gegeven moment in je leven ook een voorwaarde wil je doorgroeien naar een hoger niveau. Een hoger niveau van functioneren en van presteren. Op je werk, thuis en in de samenleving als geheel. Vilna heeft mij nieuwe doelen, nieuwe inzichten en nieuwe energie gegeven. Een aanrader!
Harriet Poolman
Harriet Poolman
Lees verder
Vilna is een voorbeeld van power en gaan voor je dromen.. Door o.a. mooie zelfonthulling en haar stijl van coachen om voor onze missies te gaan, laat zij je zien hoe het leven kan keren door van negatieve gebeurtenissen, positieve gebeurtenissen en lessen voor het leven te maken. Het is een cadeau voor jezelf en vooral een extra stimulans om haar als trainer te hebben.. Ik gun het iedereen…

Member Happy Healing Family

333
44
  • Happy Healing Family Korting
Bestseller

Levenskracht

444
333
  • Levenskracht
  • 7 weken lang heling
  • Vroegboekkorting tot 1 juni

Levenskracht + Happy Healing Family

839
444
  • Een jaarabonnement op de Happy Healing Family
  • 52 Weken lang Healing
  • Onlive momenten
  • 100 + Uur aan mediaties & Speciale podcasts.
  • Vroegboekkorting tot 1 juni

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Nadat je bent aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens. Hiermee kun je inloggen om toegang te krijgen tot de lessen.  Je kunt de lessen dus volgen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt.
Gemiddeld investeer je per les tussen de 1,5 à 2 uur van jouw tijd. Daarna kun je zelf bepalen hoe intensief je met de aangeboden oefeningen en het werkboek aan de slag gaat. Jouw inzet, bepaalt jouw resultaten. De kracht van de herhaling is enorm. Dan slijten de geleerde zaken en dus nieuwe gewoontes makkelijker en sneller in. Dus ik stimuleer jou, iedere dag iets kleins te doen, zodat het steeds vanzelfsprekender gaat. Al is het maar 10 minuten per dag. Het is aan jou!
Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.
Je kunt kiezen in het aanmeldblok voor: betalen in 3 termijnen. Dat zijn 3 gelijke bedragen. Je ontvangt dan direct na aanmelding een factuur met de eerste termijn. vervolgens ontvang je nog 2 maal 1 x per maand  een factuur.
Als jij een goede internetverbinding hebt en een e-mailaccount dan gaat het zeker lukken, want de rest gaat vanzelf. Je logt in en vervolgens ga je stap voor stap door de lessen heen. Het kan niet misgaan. Lukt het inloggen niet meteen op de ene browser? (wat vaak oplost als je je coockiegeschiedenis wist) Ook kun je dan vaak wel inloggen op een andere browser (bijvoorbeeld safari of Chrome) 

Eerdere programma’s zoals Heel Jezelf Online of Master Your Life Online, gaan in op thema’s rondom heling. Dit gloed nieuwe programma heeft alle meest nieuwe en unieke technieken van Vilna. Het is echt een upgrade, want zoals Vilna altijd zegt: Heling is een on going proces, dus Vilna blijft ook altijd leren. En deze nieuwe lessen deelt ze altijd graag met jou, want iedereen verdiend het om in zijn levenskracht te staan! 

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.
Eigenlijk is dit programma voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!
Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkelt kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.
Er is een besloten online facebookpagina waar je al je vragen kunt stellen.  En je kunt altijd een mail over de lesstof sturen naar management@vilna.nl. We staan voor je klaar.
Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen. “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”
Helaas kan dat niet. Indien je een kortingscode hebt ontvangen en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel 🙂