Happy Healing Hour

Online event met Vilna van Betten en Roy Martina
Vrijdag 25 november
19.30-21.30 uur

Tijdens dit bijzondere online event op vrijdag 25 november nemen Vilna en Roy je mee naar een staat van heelheid, gezondheid en geluk. Ontdek hoe jij je zelfhelend vermogen en manifestatiekracht aanboort en wat het verschil is tussen genezing en heling. Jij hebt niet alleen healing power. Je bént het ook!

Je maakt kennis met de Body & Mind Reset van Vilna en leert over de aangeboren zelfhelende kracht die in ieder mens aanwezig is. Via een diepe meditatie maak je weer contact met je WARE ZELF.

Samen maken we vervolgens een ‘quantum jump’ om terecht te komen op een andere frequentie. In dit veld is alles mogelijk. Daar gaat Roy uitgebreid over vertellen.

Vanuit dit kwantumveld kun je écht transformeren, helen en manifesteren. Het gaat sneller dan je denkt en het mooie is, het is nog fun ook. Daarom noemen wij het Happy Healing.

Leer transformeren, helen en manifesteren

Dit levert het Happy Healing Hour jou op:

  • Ontvang een teaching van 2 uur over HEEL zijn
  • Doorbreek vastzittende patronen en overtuigingen
  • Leer hoe je je mooiste leven manifesteert
  • Doe mee aan een diepe meditatie
  • Maak een ‘quantum leap’ naar het veld van eenheidsbewustzijn
  • Tap in op jouw zelfhelend vermogen
  • Reset jouw celgeheugen

Happy Healing is bevrijdend

Tijdens het Happy Healing Hour ga je met technieken uit de energetische geneeskunde en neurowetenschap echt de kern in, word jij je bewust van je onbewuste programma’s, herprogrammeer jij ze en zet je er nieuwe voor in de plaats. Je ruimt blokkades op via toegankelijke oefeningen uit de BMR®-methode. Ook nemen Vilna en Roy je mee om aan te haken op de eenheidsfrequentie van de vijfde dimensie. Vanuit daar is alles mogelijk!

Dat wil je niet missen! Jouw investering in het Happy Healing Hour is € 79.
Er is een replay beschikbaar als je er niet live online bij kunt zijn.

Meld je nu aan!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Happy Healing Hour

79
  • Inclusief replay-link
Bestseller