Ellen Nabuurs

Een authentiek leven vanuit kracht en diepe liefdevolle verbinding met jezelf en anderen!” Dat is waar Ellen voor staat.
In haar professionele carrière als psycholoog heeft Ellen haar reis voortgezet door de nog diepere lagen in te gaan middels de Body Mind Reset. Met passie en toewijding gebruikt Ellen nu deze methode om jou te helpen je eigen innerlijke balans te vinden en een vervullend leven te leiden.
Samen gaan we een stap verder en herstellen we jouw verbinding met je lichaam. In het bijzonder richten we ons op het omarmen van jouw vrouwelijke energie, een essentieel aspect die Ellen zelf heeft leren omarmen in de afgelopen jaren, met name tijdens de bijzondere periode van het moeder worden.
Ellen neemt je op een zachte, verbindende maar ook krachtige manier mee in een transformatieve reis naar jouw authentieke zelf. Bij Ellen voel je je heel snel op je gemak en zul je nog meer over jezelf leren door haar warme empathie en liefdevolle confrontatie. Het is jouw reis, en Ellen is hier om je te begeleiden in jouw groei, heling en empowerment. Ellen gelooft in het creëren van een omgeving waarin je jezelf kunt ontdekken, helen en versterken, zodat je kunt stralen in alle facetten van het leven.