BMR®-Lifemaster-One-Session-Coaching

OFFLINE of ONLINE
One-Session-Coaching

Voor wie is de one-session-coaching geschikt?

Als jij last hebt van mentale of fysieke klachten, zoals burn-out, depressie, angsten of (vage chronische) fysieke klachten, dan is de one-session wellicht voor jou een mooie nieuwe stap naar genezing/heling. Want wat de diagnose ook is en waar je ook bent, wij zien dit als een energetische verstoring in jouw systeem en deze is op te heffen. De oorzaak is gelegen in onderdrukte emoties, aangeleerde patronen, diep ingesleten onverwerkte emoties of beschermprogramma’s in het onbewuste. Nu dat in het celgeheugen ligt opgeslagen als een ‘propje in een rietje’ dient dat te worden hersteld. Eigenlijk kun je alles wat ligt opgeslagen en niet in balans is resetten. In een one-session reset je je celgeheugen op 1 specifieke klacht. 

Dit is ook geschikt bij vaccinatieschade/schade door implantaten of spijt na het nemen van een vaccin/implantaat enz. 

Wij staan voor je klaar!

Hoe ziet de one-session-coaching er uit?

Het uitgangspunt is dat jij na 1 sessie (van 90 minuten) eigenaar bent van je gewenste resultaat. Vilna’s Happy Healers zullen doen wat nodig is om dat doel te bereiken. Zonder dat je over je problemen hoeft te praten! Snel, simpel en effectief.

Je doorloopt tijdens de one-session-coaching het totale BMR®-proces. Dat betekent dat je een Reset ondergaat op datgene wat jou belemmert. Per persoon wordt er maatwerk geboden. Je kunt kiezen voor een online of offline sessie. Wat jij prettig vindt. Indien je kiest voor een onlinesessie dan nodigt de Happy Healer jou uit voor een beeldbelgesprek via zoom, skype, whatsapp of facetime (afhankelijk van wat jij prettig vindt). Uit ervaring is gebleken, omdat we met energie werken, dat de oefeningen hetzelfde effect hebben als we met jou beeldbellen. Omdat we dat meteen testen, merk jij ook meteen het verschil!

Vilna doet zelf de 1 op 1 sessies niet meer. Dit zodat zij full focus aan haar boek kan werken, de events kan doen, podcasts op kan nemen enz. Kortom haar missie, om zoveel mogelijk mensen te bereiken, uit kan voeren.

Video afspelen

Maud heeft als passie ‘bodybuilden’. Zij werd hierin belemmerd door een knieblessure, weinig energie en ze kon moeilijk in haar gevoel komen. In dit filmpje ondergaat zij een BMR®-one-session en vertelt ze haar verbluffende ervaringen en resultaten na slechts 1 sessie!

Video afspelen

Julliet was onzeker, wilde altijd iedereen pleasen en maakte daarmee zichzelf ondergeschikt aan de ander. Ook is ze heel sensitief waardoor ze snel ‘last’ had van prikkels en zaken om haar heen snel aantrok. In dit filmpje ondergaat zij hiertoe een BMR®-one-session en ontdekt meteen al een immens verschil.

Video afspelen

Miranda weet dat haar iets dwars zit, maar kan het niet benoemen. In deze BMR®-one-session-coaching komt Vilna snel tot de kern en kan op die manier haar ‘bevrijden’ van de ‘freeze’. Miranda is zeer blij verrast…..Ook weken later is zij nog steeds bevrijd en heeft weer de regie over haar leven!

Video afspelen

Petra komt sterk over en heeft een goede baan als directeur in het onderwijs. Toch lag daaronder een ‘freeze’, wat ervoor zorgde dat zij zichzelf niet zo zeker voelde als wat ze liet zien. Dit resulteerde in faalangst en onzekerheid. Zij doorbreekt dit oude negatief geconditioneerde patroon.

Hoe werkt het?

De Reset heeft als belangrijkste doel dat jij de huidige programmering in jouw systeem (mentaal of fysiek) verandert en opnieuw opslaat. We werken in een one-session aan 1 specifiek doel.

Eerst activeer jij jouw zelfhelend vermogen en zorgen we dat jouw hersenhelften optimaal samenwerken. Ook hebben we een oefening waarmee je hoofd en hart verbonden zijn. Dit is zeer eenvoudig te testen en te verbinden. Dit zodat we zeker weten dat de voorwaarden om te herstellen aanwezig zijn. De Reset heeft als belangrijkste doel dat jij de huidige programmering in jouw systeem (mentaal of fysiek) verandert en opnieuw opslaat.

Dit doe je gebruikmakend van je lichaamshouding, je onbewuste en de kracht van de geest. Dit leidt in het proces tot ontlading van de kracht en/of negatieve emoties/pijn van de oude programmering. In plaats van de ‘freeze’ ervaart je brein en lichaam nu een oplossing.
Het BMR®-proces is een prachtige mix uit meerdere werkende helende technieken plus de kennis en kunde van Vilna haar ervaringen. Het is een prachtige en bijzondere ervaring.

En verder…

Vervolgens bekrachtig je de gewenste uitkomst, door deze in het NU te zetten, middels oogbewegingen. Hierdoor is definitief de celherinnering veranderd. Nu herinnert jouw brein en lichaam de pijn/stress niet meer, zodat jij direct in een andere staat van bewustzijn bent. Door de ‘angel’ eruit te halen, kom jij in een nieuw bewustzijn.

Door de BMR®-interventie zijn je informatieverwerkingssystemen en je eigen zelfhelende vermogens geactiveerd. Een dergelijke BMR®-interventie zal doorgaans zestig tot negentig minuten in beslag nemen.

Na de Reset....

Enjoy the freedom frequency!

Je ontvangt na afloop korte dagelijkse oefeningen om het nieuwe dieper in te laten slijten. 

Na circa 3 weken is er een evaluatiemoment.
Er wordt dan gekeken hoe de effecten voelbaar zijn geweest en of je doelstelling is behaald. 
Na de Reset is de oorzaak van datgene wat jouw lichaam nu nodig vond en aankon weg. Dit checken we samen.

Je mag nu weer gaan vertrouwen op je eigen doorontwikkeling. Je zult ontdekken dat het proces van herkennen, erkennen en ernaar handelen na de reset bewuster wordt. 

Is het een magic pil?

Het klinkt misschien nog ongelooflijk en wellicht kun je het in eerste instantie nog niet meteen serieus nemen. De neiging is zelfs om er wat van te vinden dat het zo eenvoudig en snel kan.
Dat is logisch, men is afgeleerd om te geloven dat onze eigen vermogens in staat zijn om het lichaam en geest te herstellen. Het komt niet eens in ons op, omdat het niet in ons systeem is aangeleerd.
Totdat jij deze reset hebt ervaren, dan weet je het zeker. Jij kunt meer dan je denkt.
JA! Er is een magic pil.
Dat ben JIJZELF!

Pak weer het heft in eigen handen aangaande geluk en gezondheid!

Veelgestelde vragen

Deze investering in jezelf is 250,- euro. De one-session duurt gemiddeld 60-90 minuten en daarnaast is er 3 weken later nog een evaluatiemoment bij inbegrepen.

De reactie op one-session is per persoon verschillend. Ook kan het lichaam later nog wat nareacties geven. Het is zo dat jij volledig bewust en in een goede staat de ruimte verlaat en ook zelfstandig kunt rijden. We raden je wel aan na de sessie wat tijd voor jezelf te nemen om alles even te laten bezinken.

Dat kan zeker en gebeurt regelmatig!
Soms is er meer nodig. Dat houdt in dat er meer resets nodig zijn of dat het lichaam nog wat langer de tijd nodig heeft.
Een reset houdt in dat in het celgeheugen informatie anders wordt opgeslagen dan toen de klacht er was.
Soms is de klacht waarmee jij komt een manofestatie van iets wat veel dieper ligt en meer lagen omvat. (een complexe freeze). Jouw lichaam zal aangeven wat dan eerst opgeruimd dient te worden. Ook kan de klacht zo complex zijn dat er meer nodig is dan 1 sessie. Een feit is dat er ALTIJD na de sessie een transformatie op gang is gekomen en er een prachtige verandering heeft plaatsgevonden. Geef  je lichaam na de sessie de tijd en het vertrouwen om het allemaal te verwerken.

Het werkt altijd. Vaak komt er door een one-session veel op gang. Omdat we werken met jouw onbewuste kan het zijn dat jij nog niet bewust kan bevatten en waarnemen wat er allemaal al gebeurd is in je lichaam. Wanneer je heel lichaamsbewust bent zul je dat sneller waarnemen. Het belangrijkste is dus dat jij gedurende het proces in vertrouwen blijft en dit ook uitspreekt naar jezelf en je lichaam.

Hoezeer ik het je gun om mee te doen, ook als je de middelen nog niet hebt, werkt het juist als een extra stimulans als je de prioriteit legt op het wel kunnen betalen. De boodschap naar jezelf is dat jij jezelf dan belangrijk genoeg vindt om in jezelf te investeren. Een dikke ja tegen jezelf dus en dat vergroot je zelfvertrouwen, je zelfbeeld en je zelfliefde! Toen ik mijn eerste persoonlijke ontwikkeltrajecten deed, heb ik andere dingen ervoor gelaten. Stel jezelf de vraag: Wat heeft mijn focus en hoe belangrijk is het voor mij? Ga voelen en vertrouw dat de mogelijkheden zich aandienen. 

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan jezelf vanuit het niveau waar je nu bent. Je haalt er uit wat jij nu nodig hebt in jouw leven en wat jou al helpt in een ander nieuw bewustzijn. Enjoy the ride!

Eigenlijk is dit programma voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze klanten zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. 

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ondergaat kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.

Ons advies is: Wees vrij van verwachtingen, sta jezelf toe te helen en stel je zoveel mogelijk open. Dan gun jij jezelf en je lichaam dat te laten gebeuren wat je nodig hebt en wat je op dit moment aankan. 
Bedenk dat jij niet kan bedenken wat je lichaam jou wil vertellen en dus weet jij ook niet altijd precies wat je nodig hebt. Vertrouw dat in de sessie dat gebeurt wat jij nu nodig hebt, omdat we werken met jouw lichaam en het onbewuste en daar alle antwoorden liggen.

Hieronder vind je een greep uit de resultaten van mensen die al hebben deelgenomen. “Mijn knieblessure is weg” “Ik voel geen angst meer tijdens het rijden” “de pijn in mijn borst is verdwenen” “Ik hou weer van mezelf” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik durf nu eindelijk wat te zeggen tijdens een vergadering zonder dat ik zweethanden krijg” “Ik ben me bewust van mijn pijnpatronen en kan het nu anders oplossen” “Door het bewust inzetten van de technieken krijg ik nu wat ik wil” “De sessie heeft op vele gebieden mij een positieve boost gegeven"

Helaas kan dat niet. Indien je een kortingscode hebt ontvangen en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel 🙂

Wil jij het heft in eigen handen aangaande geluk en gezondheid?

Kom naar de Happy Healing week! Een week die duurzaam het verschil maakt voor de rest van je leven!
Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders