fbpx

OFFLINE of ONLINE-One-Session-Coaching

Hoe ziet de one-session-coaching er uit?

Het uitgangspunt is dat jij sowieso na 1 sessie (van 90 minuten) eigenaar bent van je gewenste resultaat. Vilna haar lifemaster-professionals zullen doen wat nodig is om dat doel te bereiken. Zonder dat je over je problemen hoeft te praten! Snel, simpel en effectief.

Je doorloopt tijdens de one-session-coaching het BMR®-protocol. Dat betekent dat je een Reset ondergaat op datgene wat jou belemmert.  Per persoon wordt er maatwerk geboden. In verband met COVID-19 kun je kiezen voor een online of offline sessie. Wat jij prettig vindt. Indien je kiest voor een onlinesessie dan nodigt de Lifemaster jou uit voor een beeldbelgesprek via zoom, skype, whatsapp of facetime (afhankelijk van wat jij prettig vindt). Uit ervaring is gebleken, omdat we met energie werken, dat de oefeningen hetzelfde effect hebben als we met jou beeldbellen. Omdat we dat meteen testen, merk jij ook meteen het verschil!
Vilna doet zelf de 1 op 1 sessies niet meer. Zij heeft BMR-professionals die zo ontzettend goed zijn, dat zij het heeft kunnen loslaten. Dit zodat zij full focus aan haar boek kan werken, de events kan doen, podcasts op kan nemen enz. Kortom haar missie, om zoveel mogelijk mensen te bereiken, uit kan voeren.

Video afspelen

Maud heeft als passie ‘bodybuilden’. Zij werd hierin belemmerd door een knieblessure, weinig energie en ze kon moeilijk in haar gevoel komen. In dit filmpje ondergaat zij een BMR®-one-session en vertelt ze haar verbluffende ervaringen en resultaten na slechts 1 sessie!

Maud
Video afspelen

Julliet was onzeker, wilde altijd iedereen pleasen en maakte daarmee zichzelf ondergeschikt aan de ander. Ook is ze heel sensitief waardoor ze snel ‘last’ had van prikkels en zaken om haar heen snel aantrok. In dit filmpje ondergaat zij hiertoe een BMR®-one-session en ontdekt meteen al een immens verschil.

Julliet
Video afspelen

Miranda weet dat haar iets dwars zit, maar kan het niet benoemen. In deze BMR®-one-session-coaching komt Vilna snel tot de kern en kan op die manier haar ‘bevrijden’ van de ‘freeze’. Miranda is zeer blij verrast…..Ook weken later is zij nog steeds bevrijd en heeft weer de regie over haar leven!

Miranda
Video afspelen

Petra komt sterk over en heeft een goede baan als directeur in het onderwijs. Toch lag daaronder een ‘freeze’, wat ervoor zorgde dat zij zichzelf niet zo zeker voelde als wat ze liet zien. Dit resulteerde in faalangst en onzekerheid. Zij doorbreekt dit oude negatief geconditioneerde patroon.

Petra

Hoe werkt het?

Eerst zorgen we dat jouw hersenhelften optimaal samenwerken en je hoofd en hart verbonden zijn. Dit is zeer eenvoudig te testen en te verbinden. Dit zodat we zeker weten dat de voorwaarden om te herstellen aanwezig zijn. De Reset heeft als belangrijkste doel dat jij de huidige programmering in jouw systeem (mentaal of fysiek) verandert en opnieuw opslaat.

Dit doe je gebruikmakend van je lichaamshouding en de kracht van de geest. Dit leidt tot ontlading van de kracht en/of negatieve emoties/pijn van de oude programmering. In plaats van de ‘freeze’ ervaart je brein en lichaam nu een oplossing.

En verder…

Vervolgens bekrachtig je de gewenste uitkomst, door deze in het NU te zetten, middels oogbewegingen. Hierdoor is definitief de celherinnering veranderd. Nu herinnert jouw brein en lichaam de pijn/stress niet meer, zodat jij direct in een andere staat van bewustzijn bent. Door de ‘angel’ eruit te halen, kom jij in een nieuw bewustzijn.

Na de Reset merk je dat de oorzaak weg is. Dit checken we samen. Je kunt nu weer vertrouwen op je eigen doorontwikkeling.Je zult ontdekken dat het proces van herkennen, erkennen en ernaar handelen na de reset als vanzelf bewuster wordt. 
De Reset heeft als belangrijkste doel dat jij de huidige programmering in jouw systeem (mentaal of fysiek) verandert en opnieuw opslaat. We werken in een one-session aan 1 specifiek doel. Na de Reset merk je dat de oorzaak van dit specifieke doel weg is. Dit checken we samen. 
Het kan zijn dat hierdoor andere programmeringen omhoog komen. De nareactie is voor een ieder verschillend en wordt gemonitord door de Lifemaster. 
Door de BMR®-interventie zijn je informatieverwerkingssystemen en je eigen zelfhelende vermogens geactiveerd. 
Een dergelijke BMR®-interventie zal doorgaans zestig tot negentig minuten in beslag nemen.

Je ontvangt na afloop korte dagelijkse oefeningen om het nieuwe dieper in te laten slijten. Na circa 3 weken is er een evaluatiemoment. Er wordt gekeken hoe de effecten voelbaar zijn geweest en of je doelstelling is behaald.

Is het een magic pil?

Het klinkt misschien nog ongelooflijk en wellicht kun je het in eerste instantie nog niet meteen serieus nemen. De neiging is zelfs om er wat van te vinden dat het zo eenvoudig en snel kan. Dat is logisch, men is afgeleerd om te geloven dat onze eigen vermogens in staat zijn om het lichaam en geest te herstellen. Het komt niet eens in ons op, omdat het niet in ons systeem is aangeleerd. Totdat jij deze reset hebt ervaren, dan weet je het zeker. JA! Er is een magic pil. Onze bewezen BMR®-methode en het hoofdingrediënt van deze methode ben JIJZELF! Jij bent je eigen pil.

Wil jij het heft in eigen handen aangaande geluk en gezondheid?

Wil jij het heft in eigen handen aangaande geluk en gezondheid?

Kom naar de BMR®-Lifemasterweek
Een week die duurzaam het verschil maakt voor de rest van je leven!

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches