Karlijn Hoebe

Terug in balans, vol levenskracht en met beide benen stevig op de grond!

Nadat Karlijn bijna 2 jaar volledig uit balans is geweest, fysiek en mentaal, kwam uiteindelijk Vilna.nl op haar pad. Door naar binnen te keren en haar zelfhelend vermogen te activeren staat zij nu weer in haar kracht, met beide benen stevig op de grond.

Karlijn haar zachte, intuïtieve en tegelijkertijd krachtige benadering zorgt ervoor dat jij je bij haar veilig en op je gemak voelt. Door haar achtergrond als orthomoleculair therapeut te combineren met de Vilna-methode® kan zij snel verbanden leggen tussen de klachten die je ervaart en weet je dat je bij haar in goede handen bent. Mensen ervaren Karlijn als rustig, warm, betrokken, doortastend, kundig en gepassioneerd.

Karlijn is gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met hormonale klachten en kleine kinderen. Dit omdat zij hier zelf ook de nodige uitdagingen in heeft gehad. Ervaar jij hormonale klachten zoals PMS of PCOS? Heb je een kinderwens en lukt het maar niet om zwanger te worden? Of ervaar je klachten tijdens of na je zwangerschap? Karlijn wil niets liever dan jou begeleiden naar meer innerlijke balans en levenskracht waardoor jij weer kan genieten van het leven zoals het bedoeld is. Ook als jouw kindje klachten ervaart kun je bij haar terecht. In dat geval werkt Karlijn in de sessie met de moeder en/of vader.

Jouw eerste 1000 dagen (van conceptie t/m 2 jaar) zijn van invloed op hoe jij bent gevormd en hoe jij het hier en nu ervaart. Door het doorleven en helen van jouw pijn en trauma bied je ook jouw kind(eren) een kansrijke start, vrij van transgenerationele trauma’s. Hoe geweldig is het dat jij door jezelf te helen ook impact hebt op de lange termijn gezondheid van toekomstige generaties?

Karlijn: ‘Voor mij is de reis naar het moederschap een uitnodiging geweest om te verbinden met wie ik in essentie ben. Ik gun het iedereen om de weg terug te vinden naar innerlijke balans en levenskracht! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jou een stukje op jouw pad te mogen begeleiden.’