Over deze coach

Marije2
0 0 beoordelingen

Marije Binnekade

Met haar open persoonlijkheid zorgt Marije ervoor dat je je bij haar thuis voelt. Je kan even helemaal met jezelf bezig zijn en dat is ook wat Marije jou zo gunt! Me time. Ze is adrem, heeft een gezonde dosis humor en vanuit haar werk op de Intensive Care heeft ze veel trauma en heftige situaties mogen begeleiden. Kortom je bent bij haar in goede handen!

Marije haar motto was: als het goed gaat met de ander, gaat het goed met mij. Helaas kwam ze hierdoor zichtzelf heel hard tegen. Toen zij de BMR-methode ontdekte was dat de start van haar soul searching waardoor zij nu niet meer de persoon is die zij was! Perfectionisme en controle hebben plaatsgemaakt voor rust en vertrouwen waardoor zij het leven volledig kan omarmen zoals het komt. Juist door haar eigen ervaring weet ze welke transformatie mogelijk is.

Marije: 'Hoe mooi is het om juist daar waar het schuurt, het te polijsten zodat je alles uit het leven kan halen wat erin zit! Daar begeleid ik je graag bij om wat bedekt is weer te ont-dekken!'

Ik begeleid je graag het doolhof weer uit door je, waar nodig, liefdevol te duwen waardoor je het leven weer in haar volle potentie kan omarmen.

Klik hier voor een sessie met Marije

Video

Contact informatie

Adres
Heerhugowaard, Noord-Holland, 1706 AH, Nederland

Marije Binnekade Voeg beoordelingen toe

Login om jouw beoordeling te schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders