Nascholing

Wanneer je de Happy Healing Academy volgt dan wil je graag up to date blijven met de nieuwste inzichten en kennis uit de energetische geneeskunde, kwantumfysica en positieve psychologie. Daarom organiseren wij 6 x per jaar een bijzondere online nascholing. Deze ochtend van 9.30 -12.30 uur, heeft een interessant thema en zal bijdragen aan jouw groei en professionalisering.
In de liveagenda kun je zien wanneer de dagen zijn ingepland en welk thema aan bod komt. Je kunt zo vaak komen als je wilt. We werken met een strippenkaart systeem per jaar. Een strippenkaart geeft recht op 4 of 8 online nascholingsochtenden. De geldigheid van je strippenkaart gaat pas in nadat jij jouw eerste ‘strip’ (nascholing) hebt gevolgd. 

Nascholing voor Happy Healers!

4 x Happy Healing
Nascholing

400
350
  • 1 jaar geldig
Bestseller

8 x Happy Healing Nascholingsdagen

800
649
  • 2 jaar geldig
meest gekocht
Hoe werkt de strippenkaart?

Er zijn 2 opties.

  1. Je kiest een afname van 4 online nascholingsochtenden per jaar. Je betaalt vooraf en geeft per mail via opleiding@vilna.nl aan welke ochtenden je erbij bent. Je kiest uit de betreffende data uit de liveagenda. Deze optie is 1 jaar geldig en gaat in nadat je de eerste nascholing gevolgd hebt.
  2. Je kiest voor 8 online nascholingsochtenden en betaalt er voor 6,5.  Je betaalt vooraf en geeft per mail via opleiding@vilna.nl aan welke dagen je erbij bent. De data kies je uit de liveagenda. Deze optie is 2 jaar geldig en gaat in nadat je je eerste nascholing bijgewoond hebt.

Waar is het en hoe laat beginnen de nascholingsdagen?

Samen staan we sterk!

Stralende energie!

Al jaren mag ik getuige zijn dat de bijzondere Body&Mind Reset prachtige heling bewerkstelligt. Iedere keer ben ik oprecht geraakt als iemand weer vol energie en gezondheid stralend de ruimte verlaat.

Dat gun ik jou!

Dat je dus van je klachten af kan komen en over optimale energie kan beschikken gebruikmakend van jouw zelfhelende kracht is voor mij inmiddels een feit. En dat gun ik jou en jouw omgeving ook!

Samen staan we sterk!

En daarom organiseren we de nascholingsdagen, zodat jij jezelf en je omgeving versterkt middels de Body & Mind Reset! Investeer in jouw energie en maak het verschil. Samen staan we sterk!!

4 x Happy Healing
Nascholing

400
350
  • 1 jaar geldig
Bestseller

8 x Happy Healing Nascholingsdagen

800
649
  • 2 jaar geldig
meest gekocht

Dankjewel dat jij de wereld mooier maakt!

Het is mijn missie dat iedereen zijn eigen ‘happy healer’ wordt en aan de slag gaat met zijn/haar eigen zelfhelende kracht. Door deze investering in jezelf, draag jij daaraan bij. Dankjewel 🙏🏻🧡