Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Vilna van Betten

Vilna van Betten is de oprichtster van de Happy Healing Academy en auteur van de bestseller ‘HEEL’. Na jarenlange medische trajecten, onderzoek en operaties, was ze haar toekomst niet meer zeker. Ze ontdekte dat er een andere route was dan de reguliere medische wereld haar aanreikte. Na jarenlang fysieke ellende was ze  in no time een nieuwe andere ‘ik’ waar de pijn, de angst en ziekte niet meer bestond. En daarwilde ze alles over weten!

 Zij ontdekte hoe ongelooflijk simpel Het is om jezelf te resetten en te helen, gebruikmakend van je zelfhelend vermogen en je energetisch lichaam. En zo ontstond haar BMR®- methode en haar Happy Healing programma. Want haar missie is om jou te leren een HEEL leven te creëren.

"Sinds mijn keerpunt heb ik mij gespecialiseerd in het oplossen van schijnbaar onoplosbare klachten (fysiek en mentaal). We zijn in deze westerse wereld vergeten wat we vroeger als vanzelfsprekend wisten. Een zelfherstellend vermogen is allang in jou aanwezig. Ik zorg dat jij het activeert zodat jij je volledige potentie benut".

Inmiddels hebben meer dan duizenden mensen met succes haar BMR®-methode en happy healing-programma toegepast. Haar missie is zoveel mogelijk mensen bewust te maken van deze kracht in zichzelf en dat dit slim, snel en makkelijk kan.

Sinds haar ontdekking heeft zij zich gespecialiseerd in het oplossen van schijnbaar onoplosbare klachten, fysiek en mentaal. Ze maakt gebruik hierbij van de quantum fysica, energetische geneeskunde, positieve psychologie en oosterse wijsheden.
“Wij zijn in deze westerse wereld vergeten wat we vroeger als vanzelfsprekend wisten, een zelfhelend vermogen is allang een jou aanwezig”. 

 

Als jij meer bewust wordt van wat jouw cellen jou willen vertellen en leert hoe je daarmee invloed hebt op jouw gezondheid en geluk, dan ervaar je dat je HEEL bent en kun je jouw potentie benutten. Je komt in een ruimer en dieper bewustzijn waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. Inmiddels hebben zoveel mensen baat gehad bij haar aanpak dat ze een veelgevraagde spreekster en healer is waarbij ze met liefde, humor en passie haar visie op gezondheid deelt. Zij laat jou ontdekken en ervaren dat jij zelfhelende kracht bent en dat je meer kunt dan je denkt. Jij bent je eigen medicijn! Innerlijke rijkdom in een mooiere wereld begint bij jezelf, daar doet ze het voor!

Vilna in de pers

Het zullen je ouders maar zijn

Vilna wordt regelmatig uitgenodigd om via de Nederlandse media het publiek duidelijk te maken wie ze is en wat ze doet. Hiernaast zie je een uitzending van het programma ‘Het zullen je ouders maar zijn’ waarin is te zien hoe Vilna mensen coacht.

Interview Vilna van Betten

Vilna wordt regelmatig uitgenodigd om via de Nederlandse media het publiek duidelijk te maken wie ze is en wat ze doet. Hiernaast zie je een uitzending van het programma ‘Het zullen je ouders maar zijn’ waarin is te zien hoe Vilna mensen coacht.

Geregistreerd Keurmerk

De Happy Healing opleidingen , Happy Healing methode en de BMR-methode zijn geregistreerde beeldmerken bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Vanwege deze registratie is BMR, Body Mind Reset en/of Happy Healing eigendom van Vilna van Betten. Het is daarom niet toegestaan deze woorden en beeldmerken te gebruiken voor naamvoering van eigen onderneming en/of producten.

Publiciteit

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches