fbpx

Lifemaster Academy

Wil jij als lifemaster-BMR®-professional of lifemaster-BMR®-expert aan het werk om anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen? Dan ook is ons lifemaster-BMR®- programma echt iets voor jou. Je kunt namelijk in maximaal 5 stappen jezelf ontwikkelen tot lifemaster-BMR®-expert.

Na het volgen van de levels beheers jij niet alleen alle tools voor een gezond en gelukkig leven, je draagt ze ook uit in je omgeving, zowel als mens als in je werk. Ook ben je officieel gelicenseerd om met de BMR®-technieken te werken. Deze technieken zijn dé meest effectieve manier om jezelf of de ander te resetten waar nodig en/of hardnekkige patronen te doorbreken

De eerste 3 levels zijn verplicht. Als basis volg je altijd level 1 en 2. Daarna kies voor level 3a en/of 3b. Aansluitend kun je optioneel nog gaan voor level 4. Klik hier voor informatie.

Level 1: Lifemaster-BMR®-practitioner
Je maakt zelf persoonlijke en professionele groei door. Tijdens deze week ervaar jij de tools en technieken om je te allen tijden goed en gezond te voelen. Je bent na die week practitioner. Dit is een aaneengesloten week inclusief verblijf en maaltijden.

Level 2: Lifemaster-BMR®-Master
Je volgt de lifemasterweek nogmaals, alleen nu vanuit een totaal ander perpectief en bewustzijn. Je hangt boven de stof, bewaakt de processen, krijgt verdieping, maakt zelf wederom groei door en je leert de BMR®-methode eigen maken en toepassen. Dit is een aaneengesloten week inclusief verblijf en maaltijden.

Level 3a: Lifemaster-BMR®-professional
Al het tot nu toe geleerde wordt vertaald naar de dagelijkse praktijk. Casuïstiek maakt de theorie en de oefeningen inzichtelijk en leert jou hoe je het in de dagelijkse praktijk kunt inzetten. In de lessen ga je actief aan de slag met de BMR®-oefeningen en het verdiepen van de BMR®-technieken. Oefenen, oefenen, oefenen en eigen maken van de technieken samen met de aangeboden theoretische onderbouwing staan centraal.

Lestijden
Deze module bestaat uit 4 blokken van 2 lesmomenten en een examenopdracht.
Totale studiebelasting is ca. 10 uur per week, incl. het begeleiden van mensen met een hulpvraag.
Eén blok bestaat uit 2 lesdagen van 9.30 – ca. 16.30 uur.

Ook is er een examendag, deze dag doe jij je theorie- en praktijkexamen.
Daarnaast lever je een scriptie in.

Uiteraard verkrijg je na het behalen van dit examen en een goedgekeurde scriptie een officieel BMR®-deskundige certificaat.

Studieprogramma

Blok 1: BMR®-deskundige & Psyche

 • Jouw rol als BMR®-professional & persoonlijke uitstraling
 • Zelfinzicht en -analyse & Je eigen BMR®-profiel inclusief Persoonlijk ontwikkelplan
 • De opbouw en structuur van een BMR®-one-session-coaching
 • Psychologische stromingen in relatie tot begeleiding in de huidige tijd

Blok 2: Brein & het onbewuste

 • Breindiversiteit
 • Kernovertuigingen uitvragen
 • Procesvragen versus content; Snel komen tot de kern/oorzaak
 • Werken met ‘onbewuste’
 • Spiertesten

Blok 3 Emoties & energie

 • Werken met energie; chakra’s en meridianen
 • Relatie klachten en emoties
 • Ontspanningstechnieken
 • Werken met ‘delen’

Blok 4: Casuïstiek en BMR®-proces

 • Praktijkcases; Omgaan met weerstand
 • Het totale BMR®-helende proces

EN/OF

Level 3b: Lifemaster-BMR®- trainer
Je draagt het gedachtengoed en het geleerde uit als trainer voor een groep. Vanaf dat moment ben jij gelicenseerd om als lifemaster-BMR®-professional in een 1 op 1 setting of als lifemaster-BMR®-trainer voor een groep te werken.

Level 4: Lifemaster-BMR®-expert

Blok 1: Vertaalslag naar eigen praktijk

Je specialiseert je op een specifiek gebied (bijv. burn-out, depressie, fysieke klachten, jongeren enz). Je leest over dit onderwerp minimaal 2 boeken een 1 wetenschappelijk artikel. Over die specialisatie maak je een verslag en een presentatie. In het verslag geef je aan wat je specialisatie is, hoe de algemeen geldende aanpak tot nu toe is en hoe jij de BMR daarvoor gaat inzetten ter optimalisatie. Tijdens deze module pas je dat toe bij oefencliënten die in die doelgroep passen en de verslagen met de resultaten daarvan zet je ook in je verslag.

Blok 2 & 3: Marketing en Profilering
Je leert de belangrijkste aspecten over hoe jij je eigen praktijk/bedrijf kunt neerzetten en profileren zodat jij in staat bent:
* Om een gezond bedrijf op te zetten en een bestaand bedrijf te laten groeien
* Om een eigen praktijk voor BMR®-coaching op te zetten en uit te bouwen
* Om zelfstandig cliënten te verwerven
* Om prioriteiten en doelen te stellen en deze te realiseren
* Om jezelf krachtig te presenteren, zowel on- als offline

Blok 4: Presentatie & specialisatie
Je geeft een presentatie van jouw specialisatie als BMR®-expert.

Is dit programma wat voor jou?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die betrokken is en passie voelt om mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Deze methodiek kun je zowel in je privé- als in je professionele omgeving inzetten. Wat onze deelnemers gemeen hebben is pro-activiteit, affiniteit met gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Vooropleiding is niet nodig. Deelnemers zijn bijvoorbeeld: Onderwijzers, P&O medewerkers, HR adviseurs, fysiotherapeuten, lichaamswerkers, consultants, managers, (bedrijf)scoaches en iedereen die vanuit intrinsieke motivatie zich wil ontwikkelen om anderen te begeleiden het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de opleiding werk je ook aan je eigen goei! Onze deelnemers beschikken over gezond verstand en goede motivatie!

Investering

Level 1, 2 of 3b (BMR®-practitioner/BMR®-Master of BMR®-trainer):
Dit zijn steeds modules van 7 dagen aaneengesloten in een prachtige groepsaccomodatie in Lochem. Inclusief geaccrediteerd certificaat, syllabus, maaltijden en verblijf.
Op basis van een gedeelde kamer is dat €3265,- per module van 7 dagen.
Kies je voor een verblijf in een privé-kamer, dan komt de investering op €3950,- per module van 7 aaneengesloten dagen.

Data te vinden op de Live agenda.

Level 3a en 4 (BMR®-professional en BMR®-expert:
Deze levels bestaan uit 4 modules van 2 aaneengesloten dagenvan 10-16 uur  (vrij- en zaterdagen) zonder overnachtingen in het Health Care Centre Corpus Mens, Breitnerlaan 243 in Den Haag. Inclusief geaccrediteerd certificaat, syllabus en maaltijde: €2495,-


Data te vinden op de Live agenda.

Indien je meerdere levels wilt volgen en je in 1 keer inschrijft zijn er aantrekkelijke kortingen:

Levels 1, 2 en 3a – Privé-kamer:
Na deze 3 levels mag jij jezelf BMR®-professional noemen en kun je mensen in 1-op-1 sessies snel en makkelijk begeleiding in het worden van de beste versie van zichzelf. De investering voor level 1 t/m 3a is: €9.750,- i.p.v. €10.395,- op basis van een verblijf in een privé-kamer bij de aaneengesloten periodes.

Levels 1, 2 en 3a – Gedeelde kamer:
Na deze 3 levels mag jij jezelf BMR®-professional noemen en kun je mensen in 1-op-1 sessies snel en makkelijk begeleiding in het worden van de beste versie van zichzelf. De investering voor level 1 t/m 3a is: €8.500,- euro i.p.v. € 9.025,-een gedeelde kamer  bij de aangesloten periodes. 

Levels 1, 2 en 3b – Privé-kamer:
Na deze levels ben jij BMR®-trainer en kun je (co)-trainen bij BMR®-events/seminars, workshops geven en BMR®- Lifemasterdagen verzorgen. De investering voor level 1 t/m 3b is: €11.250,- euro i.p.v. € 11.850,- op basis van een privé-kamer.

Level 1, 2 en 3b  – Gedeelde kamer:
Na deze levels ben jij BMR®-trainer en kun je (co)-trainen bij BMR®-events/seminars, workshops geven en BMR®- Lifemasterdagen verzorgen. De investering voor level 1 t/m 3b is: €9.250,- i.p.v. €9.795,- op basis van een gedeelde kamer.

Levels 1, 2, 3a en 4 – Privé kamer:
Na deze levels ben jij BMR®-expert en kun jij al jouw cliënten snel en makkelijk middels de BMR®-methode in 1-op-1-sessies begeleiden naar het gewenste resultaat.
De investering voor level 1, 2, 3a en 4 is: €11.999,- i.p.v. €12.890,- op basis van een verblijf in een privé-kamer bij de aaneengesloten periodes

Levels 1, 2, 3a en 4 – Gedeelde kamer:
Na deze levels ben jij BMR®-expert en kun jij al jouw cliënten snel en makkelijk middels de BMR®-methode in 1-op-1-sessies begeleiden naar het gewenste resultaat.
De investering voor level 1, 2, 3a en 4 is: €10.750,- 
 i.p.v. €11.520– op basis van een gedeelde kamer bij de aaneengesloten periodes.

Level 1, 2, 3b en 4 – Privé-kamer:
Na dit traject ben je een expert in het uitdragen en geven van BMR®-trainingen. Inclusief geaccrediteerd certificaat, syllabus, maaltijden en verblijf op basis van een privé- kamer bij de aaneengesloten dagen
De investering is: €13.550,- i.p.v. €14.345,-. 

Level 1, 2, 3b en 4 – gedeelde kamer:
Na dit traject ben je een expert in het uitdragen en geven van BMR®-trainingen. Inclusief geaccrediteerd certificaat, syllabus, maaltijden en verblijf op basis van een gedeelde kamer bij de aaneengesloten dagen. 
De investering is: €11.450,- euro i.p.v. € 12.290,-. 

Levels 1, 2, 3a en 3b – Privé-kamer:
Na dit traject beheers jij de BMR®-methode en kun jij jouw cliënten snel en efficiënt begeleiden /helen zowel als professional én als trainer. Inclusief geaccrediteerd certificaat, syllabus, maaltijden en verblijf op basis van een privé-kamer bij de aaneengesloten dagen.
De investering voor level 1, 2, 3a en 3b is: €13.550,- i.p.v. €14.345,-. 

Levels 1, 2, 3a en 3b – Gedeelde kamer:
Na dit traject beheers jij de BMR®-methode en kun jij jouw cliënten snel en efficiënt begeleiden /helen zowel als professional én als trainer. Inclusief geaccrediteerd certificaat, syllabus, maaltijden en verblijf op basis van een gedeelde kamer bij de aaneengesloten dagen.
De investering voor level 1, 2, 3a en 3b is: €11.450,- euro i.p.v. 
€ 12.290,-. 

Levels 1,2,3a,3b en 4:
Door het gehele traject te volgen ben jij een volledig BMR®-Lifemaster-Expert. Je kunt cliënten 1 op 1 begeleiden naar het gewenste resultaat én als BMR®-trainer de deelnemers inspireren het beste uit zichzelf te halen!
De investering is: €15.840,- euro i.p.v. €16.840,-. Inclusief geaccrediteerd certificaat, syllabus, maaltijden en verblijf op basis van een privé-kamer bij de aaneengesloten dagen. 

Levels 1,2,3a,3b en 4:
Door het gehele traject te volgen ben jij een volledig BMR®-Lifemaster-Expert. Je kunt cliënten 1 op 1 begeleiden naar het gewenste resultaat én als BMR®-trainer de deelnemers inspireren het beste uit zichzelf te halen! 
De investering is: €14.555,- euro i.p.v. €15.555,-. Inclusief geaccrediteerd certificaat, syllabus, maaltijden en verblijf op basis van een gedeelde kamer bij de aaneengesloten dagen.

Locatie:
Module 1, 2 en 4 vinden plaats op de prachtige groepslocatie: Villa Schoolthof.
Module 3 vindt plaats in het pand van MKPC in landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77A, te Den Haag.

Zij gingen jouw voor

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches