HAPPY HEALING ACADEMY

Word zelf een HAPPY HEALER 

Na een happy healing jaartraject heb jij alle vaardigheden in huis om te ‘helen’. Hierdoor haal jij het beste uit  jezelf en de ander! Gebruikmakend van de
Vilna Methode® werken we snel, makkelijk en efficiënt aan de oorzaak.

Let op: start januari is uitverkocht!
voor de start van module 1 in maart 2024 is er nog plek!

De basiskennis die iedereen nodig heeft
en gemist heeft op school

word NU een HAPPY HEALER

Aanpak energetische oorzaak

Alles wat iemand denkt, doet en meemaakt is een energie. Indien verstorend, leidt dit tot mentale of fysieke klachten. Je pakt de oorzaak aan waardoor de energie weer gaat stromen en klachten verdwijnen.

Resultaatgericht maatwerk

Ieder mens is uniek en verdient maatwerk. Middels spiertesten leer jij te ontdekken wat de oorzaak is, wat er nodig is om die te verhelpen en wat het gewenste resultaat is.

Holistische voorwaarden

Vanuit alle benaderingen is na jarenlang onderzoek en ervaring gebleken dat er 6 voorwaarden zijn om te kunnen 'helen'. Jij leert met de Vilna Methode® zowel de verschillende benaderingen als deze voorwaarden toe te passen.

Wil jij weten hoe jij gezond en gelukkig kan zijn en blijven, gebruikmakend van jouw zelfhelende kracht of het is jouw missie en passie om iets moois en bijzonders bij te dragen aan gezondheid en geluk? Dan lees je dit met een reden.

Na ons healing traject beschik je naast leefstijl adviezen over vele helende technieken uit de unieke en bijzondere Vilna Methode® Deze is gericht op het aanpakken van de oorzaak, is holistisch en altijd maatwerk. Het is dé ideale mix van energetische geneeskunde, oosterse zienswijzen, kwantum fysica, epi genetica, medische wetenschap en psychologische stromingen.

Wij zijn het enige aanbod in Nederland en België met deze holistische aanpak in combinatie met leefstijl. Bij ons krijg jij het totale pakket!

Onze Vilna Methode® heeft al vele mensen die jarenlang met klachten liepen in no time er weer bovenop gekregen. Er vindt snel en makkelijk een gewenste transformatie plaats. Je merkt en maakt meteen hét verschil. Hoe fijn is dat? 

          Iedereen heeft baat bij deze kennis én heling!

Leuke bijkomstigheid: Je heelt jezelf én bent in staat jouw kinderen, dierbaren of cliënten te begeleiden bij heling. Deze opleiding is dus het beste voor de ander én jezelf! 

Er zijn zoveel mensen met klachten en mensen worden steeds zieker. Jij bent hard nodig! Word jij ook een Happy Healer? 

HAPPY HEALING ACADEMY

 • Nog enkele plekken beschikbaar om in april 2024 te starten met de verdieping
Uniek in NL

Wat leer en ervaar je tijdens ons jaartraject?

Ons jaartraject bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 modules.

Basic Package:
De eerste 3 modules zijn de basis. Deze
staan in het kader van Soul searching en persoonlijke heling. Na het doorlopen van deze basis heb je jezelf veel geheeld en beschik je over voldoende basiskennis om de technieken en vaardigheden om te helen te integreren in je dagelijkse leven en in te zetten waar nodig en gewenst. Dat doe je vooral voor jezelf en je nabestaanden. Je gaat voor optimalisatie van jouw levenskwaliteit en gezondheid. Je kunt het gebruiken in je privé-leven waar jij voelt dat het nodig is. Bijv. bij je dierbaren of ter aanvulling op de kennis die je al hebt. De informatie de je leert is nuttig, nodig en leerzaam in jouw leven. Wij adviseren iedereen om dit als basiskennis tot zich te nemen. Wij vinden het de ‘missing link’ voor de hoogste kwaliteit van leven.  Module 1, 2 en 3 zijn de basis en dienen als één pakket te worden aangeschaft. Je kunt de methode hierna nog niet commercieel inzetten. Je bent hierna een Happy Healer.

Full Package:
Wanneer je ook module 4 doorloopt, ben je gelicenseerd Happy Healing Expert. Je weet dan alles aangaande emotionele heling, het oplossen van trauma’s, werken met energieën en kwantum fysica. Je hebt dan een specialisatie in huis, je weet alles over zelfprofilering op de zakelijke markt en kan worden vermeld op de site van Vilna.nl. Dat betekent dat jij onder licentie ook je klanten aangeleverd kunt krijgen via Vilna.nl tegen een vooraf bepaalde vaste vergoeding per sessie en onder specifieke afspraken en voorwaarden. Lees hieronder de details. Nadat je beschikt over jouw licentie, volg je 4 x per jaar een nascholingsochtend. Dit zodat je up to date blijft en de kwaliteit gewaarborgd is om te helen. 

 • Tijdens het doorlopen van de Basic en Full Package is er de mogelijkheid om te assisteren bij een Happy Healing Retreat (3 dagen) en/of een Happy Healing Week. Dit is op basis van beschikbaarheid.

full package: Happy Healing-expert

Ga jij voor de Full Package? Wil jij actief heling uitdragen gebruikmakend van de Vilna Methode® en/of op de site bij Vilna.nl om samen met Vilna bijdragen aan een gezondere en gelukkigere wereld? Dan kun jij als Happy Healing-expert aan het werk om anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen! In maximaal 4 stappen ontwikkel jij jezelf tot Happy Healing-expert. 

v6

Marije en Hanneke vertellen hoe zij de opleiding ervaren!

Happy Healing academy

 • Start in maart 2024 met Module 1 (nog enkele plekken beschikbaar)
Uniek in NL

Je bent altijd al bezig met persoonlijke groei en gezondheid (BP)

Je voelt dat er meer is dan wat ons verteld wordt door de huidige systemen (BP)

Je gelooft dat je zelfhelende kracht bent en wil graag weten hoe dat werkt (BP)

Je drive is om bij te dragen aan een gezondere wereld en je bent een mensen-mens (FP)

Je bent empathisch en durft liefdevol te confronteren (FP)

Voor wie is dit traject?

Dit traject is geschikt voor iedereen die zelf weer de regie over zijn of haar gezondheid en geluk wil ervaren. De Basic Package is een prachtige basis om het geleerde als een leefstijl te integreren en toe te passen in je naaste omgeving en op jezelf. De Full Package is voor een ieder die betrokken is en passie voelt om mensen te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is affiniteit met heling, energetisch werk,  gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling en graag bijdragen aan een ‘zorgsysteem’ waarbij het emotionele domein een belangrijk speerpunt is.

Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Hoe ziet een Opledingstraject eruit?

Je volgt het traject van jouw keuze

Door je trajectkeuze weet je meteen wanneer je welke module volgt. Dit wordt niet meer gewijzigd i.v.m. annuleringskosten.

Belangrijk daarbij is dat je wel de vaste volgorde hanteert van module 1 t/m 4.

Je kunt zelf bepalen wanneer je digitaal de test aflegt voor module 2

Trajectkeuzes opleiding 2023/2024

Basic Package Trajecten

De Basic Package houdt in: 1 Practitionersweek, Owner 4×2 verdiepingsdagen (zie live agenda), 1 Masterweek (evt. op basis van beschikbaarheid een retreat assisteren)


Full Package Trajecten

De Full Package houdt in: 1 Practitionersweek, Owner 4×2 verdiepingsdagen (zie live agenda), 1 Masterweek,  Expert 4×2 verdiepingsdagen (zie live agenda), Eventueel is er op basis van beschikbaarheid de mogelijkheid te assisteren bij een 3 daags Retreat of een Happy Healing week.

Al duizenden deelnemers gingen je voor!

hun reacties

Chantal de Vries
Chantal de Vries
Lees verder
Mooi cadeau om aan jezelf te geven. Zeker de moeite waard om te investeren in jezelf op deze manier. Vilna heeft mij hiermee ontzettend geholpen. Ik weet weer wie ik ben en wat ik kan en ga weer voor mijn doelen. Dank!!
Martine de Kam
Martine de Kam
Lees verder
Super ervaring voor als je de mooiste en de beste versie van jezelf wilt worden! Je kunt zoveel moois doen voor jezelf, ik vraag me steeds weer af, waarom deze dingen niet op school worden geleerd. Geef jezelf dit cadeau????
Cindy Koeman
Cindy Koeman
Lees verder
Een absolute aanrader. Vilna helpt je met haar BMR methode snel en zeer effectief van belemmerende blokkades in lichaam en mind. Een fijne coach en inspirator. Must go voor iedereen die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen.
Jolanda Chatelain
Jolanda Chatelain
Lees verder
Vilna heeft een inspirerende wijze van lesgeven waarin zij laat zien dat beperkingen, kaders en grenzen er alleen zijn wanneer jij ze daar wilt zien en eraan doet. Met haar passie, energie en bezieling maakt zij van iedere trainingen een feestje. Hiermee heeft zij mij geraakt en in beweging gezet. Thnx Vilna!
Karien Baeten
Karien Baeten
Lees verder
De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wisten Vilna en haar medewerkers mij tijdens het driedaagse seminar Gebruik Je Brein te inspireren voor Dé Verandering in mijn leven. Live yóur life, the sky is the limit!
Philip van den Beemt
Philip van den Beemt
Lees verder
Vilna verstaat haar vak, is in staat snel tot de essentie door te dringen en adequate acties te ondernemen om het gewenste doel te bereiken. Zij is daarnaast in staat de gewenste resultaten op een inspirerende manier tot stand te brengen. Het is een groot plezier om samen te werken met Vilna.

Happy Healing Basic package

11.817

11.111

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

       Download hier de Happy Healing Academy brochure!

Happy Healing
FULL package

15.756

12.756

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

De Expert Module is voordelig in het Full Package aanbod. Besluit je deze later te doen dan is de investering €3939,-

Data

 • Studiejaar 2023: start Module 2 september (uitverkocht)
 • Studiejaar 2024:
       • start Module 2 januari (uitverkocht)
       • start Module 2 april

 Data zijn te vinden op de live agenda

Locatie

Module 1 en 3 vinden plaats in een prachtige groepslocatie in Diessen (Brabant). 

Module 2 en 4 vinden plaats in het Chalet Ockenburgh, in het Ockenburgse bos in Den Haag

Veelgestelde vragen

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zelf weer de regie over zijn of haar gezondheid en geluk wil ervaren. De Basic Package is een prachtige basis om het geleerde als een leefstijl te integreren en toe te passen in je naaste omgeving en op jezelf. De Full Package is voor een ieder die betrokken is en passie voelt om mensen te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is affiniteit met heling, energetsich werk,  gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling en het lef hebben te gaan voor een nieuw 'zorgsysteem' waarbij het emotionele domein een belangrijk speerpunt is. Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Van tevoren bepalen we met jou welke weken  en welke verdiepingsdagen je aanwezig zult zijn. Daarna gelden de annulereingsvoorwaardenVan de verdiepingsdagen mag je per module in totaal 1 lesdag missen zonder gevolgen. In uitzonderlijke gevallen kan gekeken worden om een lesblok in te halen op een ander moment in een andere groep.

Jazeker! Hier kun je deze inzien.

De opleiding is over het algemeen erg praktijkgericht. Het vraagt een pro-actieve basis attitude waarin jij stappen zet om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. De boeken en theorie zijn HBO niveau. Omdat we veel theorie koppelen aan de praktijk zal de stof snel duidelijk en inzichtelijk worden.

Ja het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Deze mogelijkheid zie je op de afrekenpagina staan.

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders