194+ reviews

Word zelf een happy healer

Na een happy healing jaartraject heb jij alle vaardigheden in huis om te ‘helen’. Hierdoor haal jij het beste uit jezelf en de ander!

De basiskennis die iedereen nodig heeft en gemist heeft op school

word NU een HAPPY HEALER

1. Geconditioneerde aangeleerde gewoontes en overtuigingen:

Het grootste deel van je dag leef je vanuit je onbewuste. Je doet en denkt dingen zonder erbij na te denken. Handig, toch? Maar wat als deze gewoontes je belemmeren in het hier en nu?

2. Onderdrukte emoties:

Alles wat je ervaart en meemaakt, wordt opgeslagen in je celgeheugen in je onbewuste. Maar als onverwerkte emoties daar blijven rondspoken, kunnen ze leiden tot mentale of fysieke klachten.

3. Freezes (onopgeloste trauma):

Je kunt jezelf ‘vastzetten’ door onopgeloste trauma’s. Ze verstoren de harmonie van je trillingen en zorgen voor problemen in je leven.

Wil jij weten hoe jij gezond en gelukkig kan zijn en blijven, gebruikmakend van jouw zelfhelende kracht of het is jouw missie en passie om iets moois en bijzonders bij te dragen aan gezondheid en geluk? Dan lees je dit met een reden.

Na ons healing traject beschik je naast leefstijl adviezen over vele helende technieken uit de unieke en bijzondere Vilna Methode® Deze is gericht op het aanpakken van de oorzaak, is holistisch en altijd maatwerk. Het is dé ideale mix van energetische geneeskunde, oosterse zienswijzen, kwantum fysica, epi genetica, medische wetenschap en psychologische stromingen.

Wij zijn het enige aanbod in Nederland en België met deze holistische aanpak in combinatie met leefstijl. Bij ons krijg jij het totale pakket!

Onze Vilna Methode® heeft al vele mensen die jarenlang met klachten liepen in no time er weer bovenop gekregen. Er vindt snel en makkelijk een gewenste transformatie plaats. Je merkt en maakt meteen hét verschil. Hoe fijn is dat?

Iedereen heeft baat bij deze kennis én heling!

Leuke bijkomstigheid: Je heelt jezelf én bent in staat jouw kinderen, dierbaren of cliënten te begeleiden bij heling. Deze opleiding is dus het beste voor de ander én jezelf! 

Er zijn zoveel mensen met klachten en mensen worden steeds zieker. Jij bent hard nodig! Word jij ook een Happy Healer? 

HAPPY HEALING ACADEMY

  • Nog enkele plekken beschikbaar om in juni 2024 te starten met de verdieping
Uniek in NL

Wat leer en ervaar je tijdens ons jaartraject?

Ons jaartraject bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 modules.

Basic Package:
De eerste 3 modules zijn de basis. Deze staan in het kader van Soul searching en persoonlijke heling. Na het doorlopen van deze basis heb je jezelf veel geheeld en beschik je over voldoende basiskennis om de technieken en vaardigheden om te helen te integreren in je dagelijkse leven en in te zetten waar nodig en gewenst. Dat doe je vooral voor jezelf en je nabestaanden. Je gaat voor optimalisatie van jouw levenskwaliteit en gezondheid. Je kunt het gebruiken in je privé-leven waar jij voelt dat het nodig is. Bijv. bij je dierbaren of ter aanvulling op de kennis die je al hebt. De informatie de je leert is nuttig, nodig en leerzaam in jouw leven. Wij adviseren iedereen om dit als basiskennis tot zich te nemen. Wij vinden het de ‘missing link’ voor de hoogste kwaliteit van leven.  Module 1, 2 en 3 zijn de basis en dienen als één pakket te worden aangeschaft. Je kunt de methode hierna nog niet commercieel inzetten. Je bent hierna een Happy Healer.

Full Package:
Wanneer je ook module 4 doorloopt, ben je gelicenseerd Happy Healing Expert. Je weet dan alles aangaande emotionele heling, het oplossen van trauma’s, werken met energieën en kwantum fysica. Je hebt dan een specialisatie in huis, je weet alles over zelfprofilering op de zakelijke markt en kan worden vermeld op de site van Vilna.nl. Dat betekent dat jij onder licentie ook je klanten aangeleverd kunt krijgen via Vilna.nl tegen een vooraf bepaalde vaste vergoeding per sessie en onder specifieke afspraken en voorwaarden. Lees hieronder de details. Nadat je beschikt over jouw licentie, volg je 4 x per jaar een nascholingsochtend. Dit zodat je up to date blijft en de kwaliteit gewaarborgd is om te helen.

  • Tijdens het doorlopen van de Basic en Full Package is er de mogelijkheid om te assisteren bij een Happy Healing Retreat (3 dagen) en/of een Happy Healing Week. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Full package: Happy Healing-expert

Ga jij voor de Full Package? Wil jij actief heling uitdragen gebruikmakend van de Vilna Methode® en/of op de site bij Vilna.nl om samen met Vilna bijdragen aan een gezondere en gelukkigere wereld? Dan kun jij als Happy Healing-expert aan het werk om anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen! In maximaal 4 stappen ontwikkel jij jezelf tot Happy Healing-expert.

HAPPY HEALING ACADEMY

  • Nog enkele plekken beschikbaar om in juni 2024 te starten met de verdieping
Uniek in NL

Je bent altijd al bezig met persoonlijke groei en gezondheid (BP)

Je voelt dat er meer is dan wat ons verteld wordt door de huidige systemen (BP)

Je gelooft dat je zelfhelende kracht bent en wil graag weten hoe dat werkt (BP)

Je drive is om bij te dragen aan een gezondere wereld en je bent een mensen-mens (FP)

Je bent empathisch en durft liefdevol te confronteren (FP)

Voor wie is dit traject?

Dit traject is geschikt voor iedereen die zelf weer de regie over zijn of haar gezondheid en geluk wil ervaren. De Basic Package is een prachtige basis om het geleerde als een leefstijl te integreren en toe te passen in je naaste omgeving en op jezelf. De Full Package is voor een ieder die betrokken is en passie voelt om mensen te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is affiniteit met heling, energetisch werk,  gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling en graag bijdragen aan een ‘zorgsysteem’ waarbij het emotionele domein een belangrijk speerpunt is.

Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Hoe ziet een opleidingstraject eruit?

Je volgt het traject van jouw keuze

Door je trajectkeuze weet je meteen wanneer je welke module volgt. Dit wordt niet meer gewijzigd i.v.m. annuleringskosten.

Door je trajectkeuze weet je meteen wanneer je welke module volgt. Dit wordt niet meer gewijzigd i.v.m. annuleringskosten.

Je kunt zelf bepalen wanneer je digitaal de test aflegt voor module 2

Trajectkeuzes opleiding 2024/2025

Basic Package Trajecten

De Basic Package houdt in: 1 Practitionersweek, Owner 4×2 verdiepingsdagen (zie live agenda), 1 Masterweek (evt. op basis van beschikbaarheid een evenement assisteren)

FP Traject 3

Practitionersweek juni‘24
Owner september ‘24
Masterweek november ‘24 of februari’25
Expert januari ‘25

Full Package Trajecten

De Full Package houdt in: 1 Practitionersweek, Owner 4×2 verdiepingsdagen (zie live agenda), 1 Masterweek,  Expert 4×2 verdiepingsdagen (zie live agenda), Eventueel is er op basis van beschikbaarheid de mogelijkheid te assisteren bij een 3 daags Retreat of een Happy Healing week.

BP Traject 1

Practitionersweek
september/november ‘23,
Owner januari ‘24

Masterweek maart ‘24

Masterweek maart ‘24

BP Traject 1

Practitionersweek
september/november ‘23,
Owner januari ‘24

Masterweek maart ‘24

Masterweek maart ‘24

BP Traject 1

Practitionersweek
september/november ‘23,
Owner januari ‘24

Masterweek maart ‘24

Masterweek maart ‘24

Al meer dan duizenden deelnemers gingen je voor!

Happy healing

Rob Candeias
Rob Candeias
Lees verder
Ik kom echt net van de internist vandaan met de voorwaarde van gemiddeld 12 weken. Hij wist niet wat die zag. Wat afgelopen jaren niet gelukt is heb ik in een week tijd de HAC waarde terug gebracht van 93 naar 63 zonder gebruik van insuline maar door de tools uit de BMR-lifemaster-week en mijn Mindset. En dat zonder insuline bij te spuiten. Geheel op eigen kracht. Hij was zo onder de indruk dat hij zijn collega’s dit zou mededelen. Ik hoop dat ze deze kennis gaan gebruiken. Kortom, ik ben op de goede weg en weet dat ik mijn doel ga bereiken en wil graag dit verhaal delen
Sharoepa Janki
Sharoepa Janki
Lees verder
Ben in het Bronovo ziekenhuis voor mijn halfjaarlijkse controle ivm de ziekte van Crohn. Uit de onderzoeken blijkt dat mijn witte bloedlichaampjes zeer rustig zijn. Om een idee te geven: iemand met een gezond darmstelsel heeft een darmwaarde (witte bloedlichaampjes) van gemiddeld 50 en mijn waarde is nu 11. Normaal gesproken was dat 2200, 4000 en hoger….. Body en mind Reset Ben super blij dat ik gestopt ben met de medicatie… ik ben na jaren geleden te hebben gezond, wie had dat gedacht? WOW!!

HAPPY HEALING BASIC PACKAGE

11.817

11.111

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

HAPPY HEALING FULL PACKAGE

15.756

12.756

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Data

  • Studiejaar 2024:
    • start Module 1: Juni, September en November
    • start Module 2: September

Data zijn te vinden op de live agenda

Locatie

  • Module 1 en 3 vinden plaats in een prachtige groepslocatie in Diessen (Brabant).
  • Module 2 en 4 vinden plaats in het Chalet Ockenburgh, in het Ockenburgse bos in Den Haag

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zelf weer de regie over zijn of haar gezondheid en geluk wil ervaren. De Basic Package is een prachtige basis om het geleerde als een leefstijl te integreren en toe te passen in je naaste omgeving en op jezelf. De Full Package is voor een ieder die betrokken is en passie voelt om mensen te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is affiniteit met heling, energetsich werk,  gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling en het lef hebben te gaan voor een nieuw ‘zorgsysteem’ waarbij het emotionele domein een belangrijk speerpunt is. Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Van tevoren bepalen we met jou welke weken  en welke verdiepingsdagen je aanwezig zult zijn. Daarna gelden de annulereingsvoorwaardenVan de verdiepingsdagen mag je per module in totaal 1 lesdag missen zonder gevolgen. In uitzonderlijke gevallen kan gekeken worden om een lesblok in te halen op een ander moment in een andere groep.

Jazeker! Hier kun je deze inzien.

De opleiding is over het algemeen erg praktijkgericht. Het vraagt een pro-actieve basis attitude waarin jij stappen zet om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. De boeken en theorie zijn HBO niveau. Omdat we veel theorie koppelen aan de praktijk zal de stof snel duidelijk en inzichtelijk worden.

Ja het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Deze mogelijkheid zie je op de afrekenpagina staan.