HAPPY HEALING ACADEMY

Word zelf een HAPPY HEALER 

Na deze opleiding heb jij alle vaardigheden in huis om te ‘helen’. Hierdoor haal jij het beste uit  jezelf en de ander! Gebruikmakend van de
BMR®-methode werken we snel, makkelijk en efficiënt aan de oorzaak.

Let op: studiejaar 2023 bijna uitverkocht!

Publiciteit:

De basiskennis die iedereen nodig heeft
en gemist heeft op school

word NU een HAPPY HEALER

Aanpak energetische oorzaak

Alles wat iemand denkt, doet en meemaakt is een energie. Indien verstorend, leidt dit tot mentale of fysieke klachten. Je pakt de oorzaak aan waardoor de energie weer gaat stromen en klachten verdwijnen.

Resultaatgericht maatwerk

Ieder mens is uniek en verdient maatwerk. Middels spiertesten leer jij te ontdekken wat de oorzaak is, wat er nodig is om die te verhelpen en wat het gewenste resultaat is.

Holistische voorwaarden

Vanuit alle benaderingen is na jarenlang onderzoek en ervaring gebleken dat er 6 voorwaarden zijn om te kunnen 'helen'. Jij leert met de BMR®-methode zowel de verschillende benaderingen als deze voorwaarden toe te passen.

Wil jij weten hoe jij gezond en gelukkig kan zijn en blijven, gebruikmakend van jouw zelfhelende kracht of het is jouw missie en passie om iets moois en bijzonders bij te dragen aan gezondheid en geluk? Dan lees je dit met een reden.

Na onze opleiding beschik je naast leefstijl adviezen over vele helende technieken uit de unieke en bijzondere BMR®-methode. Deze is gericht op het aanpakken van de oorzaak, is holistisch en altijd maatwerk. Het is dé ideale mix van energetische geneeskunde, oosterse zienswijzen, kwantum fysica, epi genetica, medische wetenschap en psychologische stromingen.

Wij zijn de enige opleiding in Nederland en België met deze holistische aanpak in combinatie met leefstijl. Bij ons krijg jij het totale pakket!

Onze Body & Mind Reset methode  heeft al vele mensen die jarenlang met klachten liepen in no time er weer bovenop gekregen. Er vindt snel en makkelijk een gewenste transformatie plaats. Je merkt en maakt meteen hét verschil. Hoe fijn is dat? 

          Iedereen heeft baat bij deze kennis én heling!

Na deze opleiding beschik jij, naast leefstijl adviezen, over vele helende technieken uit de unieke en bijzondere BMR®-methode. Deze is gericht op het aanpakken van de oorzaak, is holistisch en altijd maatwerk

Deze methode heeft al vele mensen die jarenlang met klachten liepen in no time er weer bovenop gekregen. Er vindt snel en makkelijk een gewenste transformatie plaats. Je merkt en maakt meteen hét verschil. Hoe fijn is dat? 

Leuke bijkomstigheid: Je heelt jezelf én bent in staat jouw kinderen, dierbaren of cliënten te begeleiden bij heling. Deze opleiding is dus het beste voor de ander én jezelf! 

Er zijn zoveel mensen met klachten en mensen worden steeds zieker. Jij bent hard nodig! Word jij ook een happy healer? 

HAPPY HEALING ACADEMY

Opleiding 2022 uitverkocht
  • Inschrijvingen opleiding 2023 geopend.
Uniek in NL

Wat leer je tijdens de opleiding?

De opleiding bestaat uit 4 modules.

Na het behalen van module 1, 2, 3 (basic package) beschik je over voldoende basiskennis om de technieken en vaardigheden te integreren in je dagelijkse leven en in te zetten waar nodig en gewenst. Je bent dan een happy healing Professional. Misschien wil je het vooral gebruiken in je privéleven. Ook kun je deze methode al inzetten in een al bestaande praktijk of in je huidige werk ter aanvulling. De informatie de je leert is sowieso nuttig en leerzaam in jouw leven. Wij adviseren iedereen om dit als basiskennis tot zich te nemen. Wij vinden het de ‘missing link’ voor de hoogste kwaliteit van leven.  Module 1, 2 en 3 zijn de basis en dienen als één pakket te worden aangeschaft. 

Wanneer je ook module 4 behaalt, ben je gelicenseerd Happy Healing Expert. Je hebt dan een specialisatie in huis, je weet alles over zelfprofilering op de zakelijke markt en wordt vermeld op de site van Vilna.nl. Dat betekent dat jij ook je klanten aangeleverd krijgt via Vilna.nl tegen een vooraf bepaalde vaste vergoeding per sessie. Lees hieronder de details. Nadat je beschikt over jouw licentie, volg je 4 x een nascholingsochtend. Dit zodat je up to date blijft en de kwaliteit gewaarborgd is.

Tijdens het doorlopen van module 1,2 en 3 assisteer je minimaal bij 1 weekend (Happy healing weekend) en 1 week (Happy Healing week)
Tijdens het doorlopen van module 4 assisteer je nogmaals 1 weekend en  1 week

full package: Happy Healing-expert

Ga jij voor de full package? Wil jij actief heling uitdragen gebruikmakend van de BMR®-methode en/of op de site bij Vilna.nl om samen met Vilna bijdragen aan een gezondere en gelukkigere wereld? Dan kun jij als Happy Healing-expert aan het werk om anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen! In maximaal 4 stappen ontwikkel jij jezelf tot Happy Healing-expert. 

v6

Marije en Hanneke vertellen hoe zij de opleiding ervaren!

Happy Healing academy

Opleiding 2023 bijna uitverkocht!
  • tot 10-01-2023 nog tegen huidige tarieven
Uniek in NL

Je hebt affiniteit met gezondheid en geluk

Je drive is om bij te dragen aan een gezondere wereld en je bent een mensen-mens

Je bent empathisch en durft liefdevol te confronteren

Voor wie is de opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zelf weer de regie over zijn of haar gezondheid en geluk wil ervaren. De Basic Package is een prachtige basis om het geleerde als een leefstijl te integreren en toe te passen in je naaste omgeving en op jezelf. De Full Package is voor een ieder die betrokken is en passie voelt om mensen te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is affiniteit met heling, energetsich werk,  gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling en het lef hebben te gaan voor een nieuw ‘zorgsysteem’ waarbij het emotionele domein een belangrijk speerpunt is.

Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Voorbeeld opleidingstraject:

(niet gebaseerd op echte data, deze zijn te vinden in de live agenda.)
Je start in  januari met een Happy healing week. Deze sluit je meteen af met een examen in die week.


Eind januari begin je met module 2. Deze is 4 x 2 lesdagen per maand. Je start met het eerste lesblok van 2 dagen. 3 maanden  opvolgend heb je nog 3 lesblokken van 2 dagen. De lesdagen eindigen dan eind april.

Je sluit deze module af met een digitaal praktijk- en theorieexamen. Ook lever je je scriptie digitaal in. Dat kan ook later en is geen voorwaarde om aan module 3 te beginnen.

In mei volg je dan de 3e module in de vorm van je Happy healing Master week. Ook dit examen rond je in de week zelf af.

Ga je voor de expertmodule, dan dien je eerst module 2 afgerond te hebben. Had je dat meteen gedaan? Dan kun je in september deze module van 4 x 2 dagen per maand, starten. Ook hier sluit je af met een examen in de vorm van een digitale scriptie. Deze mag ook later worden ingeleverd, zolang het binnen de 2 jaar vanaf aanvangsdatum ingeleverd is.

Hoe ziet een Opledingstraject eruit?

Je volgt de opleiding in je eigen tempo

Je kunt in totaal 2 jaar over het opleidingstraject doen

Je geeft van tevoren aan wanneer je welke module volgt. Dit wordt niet meer gewijzigd ivm annuleringskosten.

Belangrijk daarbij is dat je wel de vaste volgorde hanteert van module 1 t/m 4.

Je kunt zelf bepalen wanneer je digitaal examen aflegt voor module 2 en 4

Al meer dan duizenden deelnemers gingen je voor!

hun reacties

Chantal de Vries
Chantal de Vries
Lees verder
Mooi cadeau om aan jezelf te geven. Zeker de moeite waard om te investeren in jezelf op deze manier. Vilna heeft mij hiermee ontzettend geholpen. Ik weet weer wie ik ben en wat ik kan en ga weer voor mijn doelen. Dank!!
Martine de Kam
Martine de Kam
Lees verder
Super ervaring voor als je de mooiste en de beste versie van jezelf wilt worden! Je kunt zoveel moois doen voor jezelf, ik vraag me steeds weer af, waarom deze dingen niet op school worden geleerd. Geef jezelf dit cadeau????
Cindy Koeman
Cindy Koeman
Lees verder
Een absolute aanrader. Vilna helpt je met haar BMR methode snel en zeer effectief van belemmerende blokkades in lichaam en mind. Een fijne coach en inspirator. Must go voor iedereen die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen.
Jolanda Chatelain
Jolanda Chatelain
Lees verder
Vilna heeft een inspirerende wijze van lesgeven waarin zij laat zien dat beperkingen, kaders en grenzen er alleen zijn wanneer jij ze daar wilt zien en eraan doet. Met haar passie, energie en bezieling maakt zij van iedere trainingen een feestje. Hiermee heeft zij mij geraakt en in beweging gezet. Thnx Vilna!
Karien Baeten
Karien Baeten
Lees verder
De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wisten Vilna en haar medewerkers mij tijdens het driedaagse seminar Gebruik Je Brein te inspireren voor Dé Verandering in mijn leven. Live yóur life, the sky is the limit!
Philip van den Beemt
Philip van den Beemt
Lees verder
Vilna verstaat haar vak, is in staat snel tot de essentie door te dringen en adequate acties te ondernemen om het gewenste doel te bereiken. Zij is daarnaast in staat de gewenste resultaten op een inspirerende manier tot stand te brengen. Het is een groot plezier om samen te werken met Vilna.

Happy Healing Basic package

11.817

11.111

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Download hier de Happy Healing Academy brochure!

Happy Healing
FULL package

15.756

12.756

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

De Expert Module is voordelig in het Full Package aanbod. Besluit je deze later te doen dan is de investering €3939,-

Data

Studiejaar 2022: start september (Uitverkocht)
Studiejaar 2023: start januari (nog enkele plekken vrij)
Studiejaar 2023: start september. 

 data zijn te vinden op de live agenda

Locatie

Level 1 en 3 vinden plaats in een prachtige groepslocatie in Brabant. 

Module 2 en 4 vinden plaats in het pand van MKPC in landgoed Marlot, Hoogwerflaan te Den Haag.

Veelgestelde vragen

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zelf weer de regie over zijn of haar gezondheid en geluk wil ervaren. De Basic Package is een prachtige basis om het geleerde als een leefstijl te integreren en toe te passen in je naaste omgeving en op jezelf. De Full Package is voor een ieder die betrokken is en passie voelt om mensen te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is affiniteit met heling, energetsich werk,  gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling en het lef hebben te gaan voor een nieuw 'zorgsysteem' waarbij het emotionele domein een belangrijk speerpunt is. Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Van tevoren bepalen we met jou welke weken  en welke verdiepingsdagen je aanwezig zult zijn. Daarna gelden de annulereingsvoorwaardenVan de verdiepingsdagen mag je per module in totaal 1 lesdag missen zonder gevolgen. In uitzonderlijke gevallen kan gekeken worden om een lesblok in te halen op een ander moment in een andere groep.

Jazeker! Hier kun je deze inzien.

De opleiding is over het algemeen erg praktijkgericht. Het vraagt een pro-actieve basis attitude waarin jij stappen zet om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. De boeken en theorie zijn HBO niveau. Omdat we veel theorie koppelen aan de praktijk zal de stof snel duidelijk en inzichtelijk worden.

Ja het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Deze mogelijkheid zie je op de afrekenpagina staan.

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches