fbpx

Dé BMR®-Lifemaster academy

Word zelf bmr® - expert

Werken aan de oorzaak; dat kan snel, makkelijk en efficiënt. Na deze opleiding heb jij alle vaardigheden in huis om te ‘helen’. Hierdoor haal jij het beste uit  jezelf en de ander!

Let op: studiejaar 2022 uitverkocht!
 2023 geopend voor inschrijving

Publiciteit:

De opleiding die het beste uit jezelf en de ander haalt

word NU BMR®-expert

Aanpak energetische oorzaak

Alles wat iemand denkt, doet en meemaakt is een energie. Indien verstorend, leidt dit tot mentale of fysieke klachten. Je pakt de oorzaak aan waardoor de energie weer gaat stromen en klachten verdwijnen.

Resultaatgericht maatwerk

Ieder mens is uniek en verdient maatwerk. Middels spiertesten leer jij te ontdekken wat de oorzaak is, wat er nodig is om die te verhelpen en wat het gewenste resultaat is.

Holistische voorwaarden

Vanuit alle benaderingen is na jarenlang onderzoek en ervaring gebleken dat er 6 voorwaarden zijn om te kunnen 'helen'. Jij leert met de BMR®-methode zowel de verschillende benaderingen als deze voorwaarden toe te passen.

Als het jouw missie en passie is om iets moois en bijzonders bij te dragen aan gezondheid en geluk, dan ben je hier bij de goede opleiding. Én jij bent hard nodig!

Vele opleidingen tot therapeut en/of coach hebben een eenzijdige benadering, gericht op problemen en werken vanuit een standaard model waardoor het niet of niet genoeg werkt. 

De BMR®-methode is daarentegen gericht op het aanpakken van de oorzaak, is holistisch en altijd maatwerk

Dit omdat jij als mens uniek bent. Je bent één geheel waarin alle systemen met elkaar verbonden zijn en samenwerken. Onze BMR®-methode is bewezen dé ideale mix van energetische geneeskunde, oosterse zienswijzen, medische wetenschap en psychologische stromingen

Met onze methode vindt er snel en makkelijk een gewenste transformatie plaats en maak jij, als expert, hét verschil. Hoe fijn is dat? 

Leuke bijkomstigheid: ook jij blijft jezelf ‘helen’. Het is dus het beste voor de ander én jezelf! 

BMR®-coach academy

Opleiding 2022 uitverkocht
  • Inschrijvingen opleiding 2023 geopend.
Uniek in NL

" HEALTHY SELF = 
HEAL THY SELF! "

– Vilna

Wat leer je tijdens de opleiding?

De opleiding bestaat uit 4 levels.

Na het behalen van level 1, 2, 3 (basic package) ben je gecertificeerd BMR®-professional. Je kunt nu aan de slag met de methode op de manier zoals jij dat wenst. Misschien wil je het vooral gebruiken in je privé-leven of naast je werk een coachpraktijkje starten. Ook kun je deze methode gebruiken in een al bestaande praktijk of in je huidige werk ter aanvulling. De informatie de je leert is sowieso nuttig en leerzaam in jouw leven. Level 1, 2 en 3 zijn de basis en dienen als één pakket te worden aangeschaft. 

Wanneer je ook level 4 behaalt, ben je gelicenseerd BMR®-expert. Je hebt dan een specialisatie in huis, je weet alles over zelfprofilering op de zakelijke markt en wordt vermeld op de site van Vilna.nl. Dat betekent dat jij je klanten aangeleverd krijgt via Vilna.nl tegen een vooraf bepaalde vaste vergoeding per sessie.

Tijdens het doorlopen van level 1,2 en 3 assisteer je minimaal bij 1 weekend (Reset Retraite)en 1 week (Lifemasterweek)

Ga jij meteen voor de FULL PACKAGE (BMR®-expert)?
Ontvang ook nog eens € 245,- extra pakketkorting

Wanneer je je in één keer inschrijft voor level 1, 2, 3 én level 4, ontvang je direct €245,- korting op je inschrijving. In level 4 word je gecertificeerd coach en mag je ook Vilna.nl klanten 1-op-1 coachen.

full package: bmr®-expert

Ga jij voor de full package? Wil jij op de site bij Vilna.nl en samen met Vilna bijdragen aan een gezondere en gelukkigere wereld? Dan kun jij als BMR®-expert aan het werk om anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen! In maximaal 4 stappen ontwikkel jij jezelf tot BMR®-expert. 

 

v6

BMR®-coach academy

Opleiding 2022 uitverkocht
  • Inschrijvingen opleiding 2023 geopend.
Uniek in NL

Verandering in de wereld begint bij jezelf

Je hebt affiniteit met gezondheid en geluk

Je drive is om bij te dragen aan een gezondere wereld en je houdt ervan om met mensen te werken

Je bent empathisch en durft te confronteren

Voor wie is de opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die betrokken is en passie voelt om mensen te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is pro-activiteit, affiniteit met gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Data

Studiejaar 2022: Start 13 januari (Uitverkocht)
Studiejaar 2022: start september (Uitverkocht)
Studiejaar 2023: start januari (nog enkele plekken vrij)
Studiejaar 2023: start september. Geopend voor inschrijving 

 data zijn te vinden op de live agenda

Locatie

Level 1 en 3 vinden plaats in een prachtige groepslocatie in Brabant. 

Module 2 en 4 vinden plaats in het pand van MKPC in landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77A, te Den Haag.

Al meer dan duizenden deelnemers gingen je voor!

hun reacties

Chantal de Vries
Chantal de Vries
Lees verder
Mooi cadeau om aan jezelf te geven. Zeker de moeite waard om te investeren in jezelf op deze manier. Vilna heeft mij hiermee ontzettend geholpen. Ik weet weer wie ik ben en wat ik kan en ga weer voor mijn doelen. Dank!!
Martine de Kam
Martine de Kam
Lees verder
Super ervaring voor als je de mooiste en de beste versie van jezelf wilt worden! Je kunt zoveel moois doen voor jezelf, ik vraag me steeds weer af, waarom deze dingen niet op school worden geleerd. Geef jezelf dit cadeau????
Cindy Koeman
Cindy Koeman
Lees verder
Een absolute aanrader. Vilna helpt je met haar BMR methode snel en zeer effectief van belemmerende blokkades in lichaam en mind. Een fijne coach en inspirator. Must go voor iedereen die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen.
Jolanda Chatelain
Jolanda Chatelain
Lees verder
Vilna heeft een inspirerende wijze van lesgeven waarin zij laat zien dat beperkingen, kaders en grenzen er alleen zijn wanneer jij ze daar wilt zien en eraan doet. Met haar passie, energie en bezieling maakt zij van iedere trainingen een feestje. Hiermee heeft zij mij geraakt en in beweging gezet. Thnx Vilna!
Karien Baeten
Karien Baeten
Lees verder
De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wisten Vilna en haar medewerkers mij tijdens het driedaagse seminar Gebruik Je Brein te inspireren voor Dé Verandering in mijn leven. Live yóur life, the sky is the limit!
Philip van den Beemt
Philip van den Beemt
Lees verder
Vilna verstaat haar vak, is in staat snel tot de essentie door te dringen en adequate acties te ondernemen om het gewenste doel te bereiken. Zij is daarnaast in staat de gewenste resultaten op een inspirerende manier tot stand te brengen. Het is een groot plezier om samen te werken met Vilna.

BMR® Opleiding Basic package

€10.485

€ 9.997

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

De Expert Module is voordelig in het Full Package aanbod. Besluit je deze later te doen dan is de investering €3495,-

BMR® Opleiding FULL package

€13.980

€ 11.500

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Veelgestelde vragen

Het is geschikt voor een ieder die het als missie voelt bij te dragen aan meer gezondheid en geluk! Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Je mag in totaal 1 lesdag missen. In uitzonderlijke gevallen kan gekeken worden om een les in te halen op een ander moment in een andere groep.

De opleiding is over het algemeen erg praktijkgericht. Het vraagt een pro-actieve basis attitude waarin jij stappen zet om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. De boeken en theorie zijn HBO niveau. Omdat we veel theorie koppelen aan de praktijk zal de stof snel duidelijk en inzichtelijk worden.

Ja het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Deze mogelijkheid zie je op de afrekenpagina staan.

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches