Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #177 Kom jij ook bij de Happy Healing Family?

Een gesprek met Shanice en Saskia over hoe jij ook Happy Healer wordt.

Shanice en Saskia volgen allebei de route om Happy Healer te zijn aan de Happy Healing Academy. Nadat ze zelf hadden ervaren verlost te kunnen worden van hun belemmerende patronen en klachten wisten ze het: hier willen we alles over weten.
Shanice had geen geld en schreef zich toch in. Ze heeft het gemanifesteerd en wat daarna volgde is verbluffend mooi. Saskia kon na module 1 weer lachen, schreef zich in voor een vervolg en kan het niet meer uit haar leven wegdenken. Beiden genieten met volle teugen van alle kennis en ervaringen die ze opdoen in onze opleiding. Of je nou iets met coaching, healing of energie wil doen op professioneel gebied of je wil het gewoon leren voor jezelf en je omgeving. Deze kennis verrijkt sowieso op alle vlakken je leven. Het is het meest waardevolle voor je leven en wat we op school niet geleerd hebben: Jouw uitweg naar gezondheid en geluk. Kom je erbij?

1 reactie op “Podcast #177 Kom jij ook bij de Happy Healing Family?”

  1. Jantine Scholtens

    Wat een heerlijke podcast was dit weer voor mij! Ik moest gewoon huilen 😭 : tranen van opluchting denk ik zo (de controle freak 🥴)
    Ik heb Shanice mogen ontmoeten in het weekend in december, haar ongelofelijke enthousiasme en prachtige energie heeft mij er toe gebracht ook de opleiding te gaan doen, start in september. Dankjewel lieve Shanice 🙏🏻💝. Ik hoop je nog vaak te zien en te mogen knuffelen!
    Ondertussen stuit ik nog op zo ongelofelijk veel weerstand bij mezelf waardoor er chaos is in mijn hoofd: zoveel onrust. Maar met deze podcast weet ik dat het goed komt. Dank jullie allemaal en tot snel!
    Ik kom nog lekker een weekendje in april, en dan hoop ik dat ik er gewoon van kan gaan genieten zonder verwachtingen 😊. Liefs Jantine 💖

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live agenda

Gegevens

Vilna Management

management@vilna.nl
www.vilna.nl

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches