Heel met Vil

UITVERKOCHT

Dé ideale manier om leuk en laagdrempelig heling te ervaren!

'Dr. Vil' eenmalig in het theater!

Ja je leest het goed!
Giel Beelen en ikzelf hebben iets unieks voor jou.
Wij staan namelijk eenmalig voor de opnames van een nieuwe serie voor KUKURU 28 december van 12 uur tot 15 uur LIVE in het theater met de ‘Dr. Vil’ theatershow!

Wanneer wij samen iets organiseren, gebeuren er hele mooie magische dingen 🪄

Ben je erbij?

De investering is slechts €10,- euro per ticket!

Jij bent zelfhelende kracht!

Stralende energie!

Al jaren mag ik getuige zijn dat de bijzondere Body&Mind Reset prachtige heling bewerkstelligt. Iedere keer ben ik oprecht geraakt als iemand weer vol energie en gezondheid stralend de ruimte verlaat.

Dat gun ik jou!

Dat je dus van je klachten af kan komen en over optimale energie kan beschikken gebruikmakend van jouw zelfhelende kracht is voor mij inmiddels een feit. En dat gun ik jou ook!

Dit is jouw kans!

En daarom is deze ‘dr. Vil theatershow‘ geboren. Dit is jouw kans om laagdrempelig kennis te laten maken met heling en om een antwoord te krijgen op jouw vraag. Zo ervaar jij zowel jouw zelfhelende kracht als helende technieken uit de Body & Mind Reset!

Happy Healing Quantum voordeel

32.5
10
  • VOL = VOL
Bestseller
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. VOL = VOL!

Het lijkt me ontzettend leuk als jij erbij bent. Het is mijn missie dat iedereen zijn eigen ‘happy healer’ wordt en aan de slag gaat met zijn/haar eigen zelfhelende kracht!
We zien je dus dolgraag 28 december om 12 uur in theater Ludens in Voorburg! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het theater.

Slechts €10,- per ticket

Opnames voor een mooiere wereld!


Tijdens deze show worden opnames (video en foto's) gemaakt. Deze opnames worden gebruikt voor een nieuwe serie van Kukuru. Met het kopen van een ticket geef je dus meteen toestemming dat je gefilmd wordt en dat de opnames gebruikt kunnen worden in de serie. Daarmee laat jij de mensen zien hoe belangrijk het is om jezelf heling te gunnen en inspireer jij zo anderen. Daar wordt de wereld heler en mooier van!
Dankjewel alvast daarvoor.

Waar is het en hoe laat begint de show?

Veelgestelde vragen

De show begint om 12 uur en is uiterlijk 15 uur afgelopen. Als je zorgt dat je 15 minuten voor aanvang er bent, dan weet je zeker dat je op tijd bent en de deuren nog open zijn.

Giel Beelen maakt een serie voor Kukuru. In die serie worden de verschillende casuïstieken behandeld. Fragmenten van de theorie in combinatie met de casus worden uitgelicht in een aflevering van de serie. In totaal worden er voor ca. 5 afleveringen opnames gemaakt.

Dat kan tijdens de show. Vilna, alias ‘Dr. Vil’ zal het publiek vragen wie wat wil inbrengen. Op gevoel kiest zij iemand uit en gaat dan aan de slag. Ze nodigt je uit op het podium en zal wat vragen stellen en zaken uittesten m.b.v. spiertesten (kinesiologie).

De show is in theater Ludens in Voorburg. In de omliggende woonwijken is parkeergelegeheidgenoeg. Je kunt gebruik maken van een blauwe parkeerschijf. Het parkeren is dan gratis.

Er zijn in totaal 150 plaatsen beschikbaar. Je mag komen met zoveel mensen als je wil. VOL=VOL!
Zorg dus dat je er snel bij bent.

‘Dr. Vil’ is een gekozen artiestennaam met een knipoog. Herkenbaar en met een dubbele betekenis.
Vilna is geen arts, wel zeer ervaren en geleerd. Zij heeft vele jaren kennis opgedaan en opleidingen genoten op gebied van psychologie, energetische geneeskunde, oosterse geneeswijzen, kwantumfysica en epigenetica en met haar methode inmiddels al duizenden mensen begeleidt naar heelheid. 

Happy Healing Quantum voordeel

32.5
10
  • VOL = VOL
Bestseller