Heel jezelf ONLINE

Hét online programma waarin jij ontdekt
wat de relatie tussen emoties en klachten is!

Kies ook voor deze helende reis

Wat mooi dat je wilt blijven intappen op de hoge, helende frequentie! Met mijn nieuwe programma ‘Heel Jezelf Online’ neem je echt de tijd en verantwoordelijkheid om te gaan voor meer gezondheid en geluk. 

Tijdens ‘Heel Jezelf Online’ ga je in 6 online lessen in jouw tijd en tempo aan de slag met heling! Kennis en technieken uit de energetische geneeskunde, kwantumfysica en positieve psychologie passeren de revue. Je wordt je bewust van jouw onbewuste programma’s, reset het celgeheugen en manifesteert het gewenste resultaat.

Je ontdekt dat je zelfhelende kracht bént en hoe je die kunt inzetten voor het opruimen van blokkades en het herstellen van je creatieve levensstroom. Je leert samenwerken met jouw goddelijke lichaam, zodat je weet wat de klacht jou wil vertellen. Als bonus krijg je een Happy Healing pakket en handvatten uit mijn Vilna Methode® waarmee jij je celgeheugen reset en je nieuwe gewenste werkelijkheid manifesteert. YOU ARE DIVINE. En dat zingen we ook met elkaar aan het einde van de reeks. 

Vanuit het quantum field kun je écht helen, transformeren, én manifesteren. Het gaat sneller dan je denkt en het mooie is, het is nog leuk ook.

Ga voor deze helende reis, want hoe meer mensen zichzelf helen, hoe mooier onze wereld wordt.

Heel, transformeer & manifesteer!

Heel jezelf online aanbod

Doorbreek patronen met mijn nieuwe online programma ‘Heel Jezelf Online’: bestaande uit video’s, audiofragmenten en werkboekopdrachten.

BONUS:
Ontvang GRATIS het Happy Healing pakket met meditaties en oefeningen.

Heel jezelf ONLINE

749
  •  
Bestseller

Les 1: Activeer jouw kracht!l

heljezelfthumbnailles11200-x-628-px-2.jpeg

In les 1 ga jij aan de slag met het activeren van je zelfhelende kracht, het lateraliseren van je energiebanen en het afvoeren van je afvalstoffen.

Les 2: Ontdek jouw freeze!

les2.jpeg

In les 2 ontdek je wat een freeze is, hoe deze ontstaat en ga je aan de slag met een oefening om jouw ‘freeze’ te ontdekken.

Les 3: Word Lichaamsbewust!

heljezelfthumbnailles31200-x-628-px.jpeg

In les 3 is het tijd dat jij lichaamsbewustzijn gaat oefenen en emoties gaat herkennen, erkennen en ernaar gaat handelen.

Les 4: Energiebanen en organen

les41200-x-628-px.jpeg

In les 4 leer je de basis over energiebanen en de relatie met jouw energetische functie van je organen.
les 5: Relatie klacht & emotie

les51200-x-628-px.jpeg

In les 5 Leg je zelf de relatie tussen een emotie en een klacht. Je gaat aan de slag met de basis uitgangspunten en de gebieden die een energetische functie hebben, bedoeld om jouw emoties te filteren.

 

Bonus: BMR®-Quick Fix Plus Happy Healing Pakket!

les61200-x-628-px.jpeg

BONUS:  Je doet een oefening uit de Vilna Methode® (voorheen BMR® methode) waardoor jij celgeheugen reset en oude emoties verwerkt én manifesteer jij de nieuwe gewenste werkelijkheid. Ook ontvang je GRATIS nog het Happy healing pakket bestaande uit meditaties, recepten en oefeningen om te helen.
Tot slot zingen we met elkaar een prachtig lied: I am divine!!

Heel jezelf ONLINE

749
  •  
Bestseller

Er is een ongelooflijke aangeboren helende kracht in jou aanwezig en jouw hele lichaam en geest wil altijd in balans zijn. Helaas door onze huidige leefstijl vol met stressoren, uitputtende werkschema’s en perfectionisme, alles wat sneller moet, raken we verwijderd van onszelf, raakt onze energie geblokkeerd en uitgeput . Dit leidt tot lage immuniteit, angsten en zelfs ziekte.

Met de Body & Mind Reset oefeningen boren we de helende kracht aan in jou, zodat jij weer kan zijn wie je in diepste wezen bent en kan doen waar jij voor bedoeld bent; gezond en gelukkig zijn!

"'Ik ken het gevoel dat je even niet meer verder komt als het gaat over gezondheid en geluk!"

Ikzelf ontdekte mijn Vilna Methode pas nadat ikzelf ruim 20 jaar geleden een ongunstige en levensbepalende diagnose had gekregen. Ik ontdekte dat ik zelf invloed had op de prognose. En ik heelde mijzelf, startte een gezonde leefstijl en voelde mij energieker dan ooit. En dat met technieken uit de neurowetenschap en energetische geneeskunde. Al mijn ervaringen, kennis en wetenschap heb ik gebundeld voor jou in dit Lifemasterprogramma, zodat ook jij kunt genieten van een optimaal gezond en gelukkig leven.

Veel gestelde vragen

Nadat je bent aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens. Hiermee kun je inloggen om toegang te krijgen tot de lessen. Elke week ontvang je vervolgens een e-mail met de link naar de nieuwste les, 6 weken lang. Daarna heb je nog tot een half jaar na de startdatum toegang. Je kunt de lessen dus nogmaals volgen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt.

Hoeveel tijd jij investeert is aan jou. Gemiddeld investeer je per les tussen de 1,5 à 2 uur van jouw tijd. Daarna kun je zelf bepalen hoe intensief je met de aangeboden oefeningen en het werkboek aan de slag gaat. Jouw inzet, bepaalt jouw resultaten. De kracht van de herhaling is enorm. Dan slijten de geleerde zaken en dus nieuwe gewoontes makkelijker en sneller in. Dus ik stimuleer jou, iedere dag iets kleins te doen, zodat het steeds vanzelfsprekender gaat. Al is het maar 10 minuten per dag. Het is aan jou!

Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Dat is geen enkel probleem. Het online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen. Het programma is een half jaar ter inzage voor jou.

Je kunt kiezen in het aanmeldblok voor: betalen in 3 termijnen. Dat zijn 3 gelijke bedragen. Je ontvangt dan direct na aanmelding een factuur met de eerste termijn. vervolgens ontvang je nog 2 maal 1 x per maand  een factuur.

Als jij een goede internetverbinding hebt en een e-mailaccount dan gaat het zeker lukken, want de rest gaat vanzelf. Je logt in en vervolgens ga je stap voor stap door de lessen heen. Het kan niet misgaan. Lukt het inloggen niet meteen op de ene browser? (wat vaak oplost als je je coockiegeschiedenis wist) Ook kun je dan vaak wel inloggen op een andere browser (bijvoorbeeld safari of Chrome) 

Linksbovenaan de website staat het kopje ‘Happy healing online’. Daaronder klik je op mijn trainingen. Je logt in met het e-mailadres waarmee je jezelf hebt aangemeld en je wachtwoord. Daarna kun je aan de slag.

Soms ligt dat aan de opgeslagen cookies of de browser. Er zijn een aantal dingen die je dan kunt doen.
1) Check eerst of de internetverbinding in orde is.

2) Verwijder je cookiegeschiedenis (zoek even op google op hoe dat voor jouw browser werkt). en/of

3) Start het programma op in een andere browser (zoals Chrome, firefox, safari enz. Of

4) Kijk of het wel werkt als je het in een prive venster opent (ga naar het internet pictogram, klik op de rechtermuisknop, kies prive/incogintoscherm). 

Lukt het dan nog niet, mail dan naar contact@vilna.nl

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.
Eigenlijk is dit programma voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkelt kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.

Je mag altijd een mail over de lesstof sturen naar contact@vilna.nl. We staan voor je klaar.

Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen. “Ik snap nu waar mijn klachten vandaan komen” “Ik heb de emotie achter mijn angsten opgelost”  “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik heb invloed op mijn emoties en dus op mijn energie en dat is zoooo fijn”  “Door het bewust inzetten van de technieken, lijkt het leven me steeds meer toe te vallen” “Dit programma heeft mijn leven een enorme boost gegeven, precies wat ik nodig had”

Helaas kan dat niet. Indien je een kortingscode hebt ontvangen en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel 🙂

Niets aan de hand. Je gaat naar het kopje linksbovenaan de site ‘Happy Healing Online’. Vervolgens klik je op ‘mijn trainingen’. Daarna geef je aan dat je je wachtwoord vergeten bent. Je ontvangt dan per mail een link waarmee je opnieuw een wachtwoord kunt instellen.