fbpx

Happy Healing Week online

Stream nu LIVE een hele week mee en heel jezelf online!

Unieke kans: doe vanuit huis mee aan de Happy Healing Week van 28 januari t/m 3 februari 2023

Pilot Livestream

Dat energetisch werk ook op afstand kan is een feit. Tijdens onze sessies merken we dat de Body & Mind Reset®-methode ook via het beeldscherm het gewenste effect heeft. Daarom streamen we onze Happy Healing Week van 28 januari t/m 3 februari LIVE. Zo kan iedereen meedoen! Deze week is nog een pilot om ook samen van te leren. We horen graag achteraf onze ontwikkelpunten.

Zaterdag 28 januari kun je vanaf 10.45 uur inloggen en vrijdag 3 februari rond 14 uur ronden we af!

De voordelen voor jou op een rij:
Start 2023 HAPPY & HEALTHY

Gun jezelf een helende week

In deze training pak jij de regie terug aangaande gezondheid en geluk. Oude destructieve en onderdrukte emoties en patronen worden gereset, middels de BMR®-methode. Hierdoor bevrijd jij jezelf van ballast die nu jouw klachten veroorzaken. En dit allemaal zonder erover te praten of het verleden op te rakelen.

Kennis vanuit de neurowetenschappen, energetische geneeskunde, epigenetica en positieve psychologie leert dat je jezelf kunt resetten. Je leert o.a. hoe je brein werkt, wat emoties zijn, wat ze met je doen en hoe je ze kunt verwerken. Ook leer je wat stress met je doet, hoe je dit kunt voorkomen en vooral hoe jij jezelf en je energie positief kunt beïnvloeden.

Wij gaan voor leefstijlverandering waardoor gezonde voeding en beweging geïntegreerd zijn in het programma. Na afloop van deze week voel jij je gegarandeerd de beste versie van jezelf

Happy Healing Week Online

2222
1222
  • Pilotprijs!
Pilotprijs

In het kort

Wij zorgen ervoor dat je online van alles meegeniet!

Je ontvangt een werkboek en het receptenboek per mail. Er is gelegenheid tot 'live' vragen stellen. En in de online omgeving is er ook begeleiding voor jou.

Bevrijd jezelf van fysieke en mentale klachten

Wil jij je zelfhelende kracht weer ervaren en activeren? Neem dan deel aan de online Happy Healing Week.

Beleef een body en mind reset

Je maakt kennis met de Body & Mind Reset®-methode om je zelfhelende vermogen te activeren. Na deze transformerende dagen stap jij de wereld weer in als een 2.0 versie van jezelf.

Wat leer je tijdens de ONLINE HAPPY HEALING WEEK?

Een Reset van Body & Mind, zodat je vrij bent van zaken die jou belemmeren (mentaal en fysiek)

Activeren van je zelfhelend vermogen

Persoonlijk leiderschap over jouw gezondheid en geluk

Overwinnen van je beperkende overtuigingen

Ontdekken dat je meer kunt dan je nu denkt

Je maximale potentieel benutten en inzetten

Formuleren van persoonlijke doelen

Verbeteren van je communicatievaardigheden

Creatief veerkrachtig denken en doen

Manifesteren van mogelijkheden zodat jij je doelen behaalt!

ZELFHELEND VERMOGEN

Eeuwenoude kennis, de nieuwste inzichten, westerse wetenschap en oosterse wijsheid, eigen levenslessen en overwonnen ziektes leren dat we beschikken over een zelfhelend vermogen. Je kunt jezelf ‘shiften’ naar een bewustzijn waar jouw pijn/ziekte/lijden niet bestaat. Na deze week beschik jij over deze tools om dit bij jezelf te activeren en heb jij weer het vermogen dat allang in jou zat.

HET ONBEWUSTE & DE SLEUTELS TOT SUCCESVOLLE COMMUNICATIE

Jouw gedrag uit zich middels communicatie. 94% van jouw gedrag en communicatie wordt geleid en bestuurd door je onbewuste en gaat automatisch. Door bewust te zijn van je onbewuste en onbewuste ingesleten gedragingen te herkennen, erkennen en te veranderen zullen je resultaten verbluffend anders zijn. Je gaat ervaren dat dit snel, slim en makkelijk kan.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Om gelukkig en gezond te zijn, is zelfbewustzijn (fysiek en mentaal)vergroten een must. Deze hele week staat in het teken dit te vergroten, mentaal als fysiek. We kijken dus naar de kwaliteit van je persoonlijke leven. Middels positieve psychologie krijg je inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties (zoals angst, twijfel, onzekerheid) en hoe je jezelf hierin kunt optimaliseren. Gezondheid en geluk gaan namelijk samen met een hoog energieniveau, effectieve communicatievaardigheden en een mindset voor succes. Door te weten hoe (bewustzijn), ben en blijf je leider van je eigen leven.

HET BREIN & 'GROWTH' MINDSET

Je gaat ontdekken hoe sterk de motor van jouw bestaan (brein) is en hoe sterk de kracht van je gedachten (je mindset) alle resultaten in je leven beïnvloedt. Niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je leert hoe je nutteloze gedachten die een ‘fixed mindset’ veroorzaken los kunt laten. Je ervaart hierbij hoe het brein voor jou kan werken en je ervaart het effect van de kracht van taal.

ENERGIE & EMOTIE

Alles is energie, zo ook een emotie, wat komt van het woord emovere wat beweging betekent. Hoe energiek en opgeladen jij bent wordt bepaald door wat jij denkt en voelt. Elke emotie, elke gedachte heeft een effect op de beweging van je cellen. Sommige zijn ziekmakend, andere helend. Na deze week weet jij, onder andere middels de emotieladder, alles over hoe jij jouw energie en emoties zo kunt beïnvloeden dat het leidt tot gezondheid en geluk. Ook los jij eventuele onderdrukte emoties op.

VERBINDING

Alles valt en staat met verbonden zijn. Contact maken. Je hebt de hele dag met mensen te maken. Elk conflict/miscommunicatie met een ander is de weerspiegeling van een conflict met jezelf. Tijdens deze week verbind je dusdanig met jezelf dat je in staat bent te verbinden met wie je maar wilt.

BEWEGING

Emotie komt van het Latijnse woord ‘emovere’ wat beweging betekent. Zodra jij in beweging bent maakt jouw brein feel-good-stofjes aan. Als jouw brein optimaal goed gaat, ga jij dat ook. Tijdens deze week leer en ervaar jij het effect van beweging en fysieke inspanning en zul je merken hoe makkelijk je al een verschil maakt.

VOEDING

Deze week krijg jij alleen voeding waarvan je energie krijgt, waarmee jij verjongt, waardoor je lichaam in balans raakt en je hersenen optimaal kunnen functioneren. Én je leert zelf hoe je dit thuis door kunt zetten. Zo simpel is het.

Meld je nu aan!

Geef jezelf deze livestream cadeau en bevrijd jezelf van fysieke/mentale klachten!

Nu voor de pilotprijs van
€ 2222 voor € 1222

Je aankoop is persoonsgebonden. Als een vriend(in) of familielid ook mee wil doen, dient hij of zij een eigen inloglink te kopen. Voor aanvang vindt een check plaats.

Zij gingen je voor!

Online heeft hetzelfde effect als offline. Geniet van het vooruitzicht 🙂

Alsof er sterren uit haar ogen schieten. Zo bevrijdend! Iedereen moet het weten…

Ashley vond het niet te doen 🙂 Zo magisch, zo bijzonder en vooral het inzicht wat je allemaal transformeert met het zelfhelende vermogen. Iedereen kan het leren.

Lisette is spastisch geboren. Tegen haar werd gezegd dat ze naarmate ze ouder wordt, steeds slechter zou worden. Luister wat ze daar nu over gelooft en dus voelt.

Joehoe! Wat een verschrikkelijke mooie week. Dit gunnen ze iedereen. Omdat je het waard bent om te helen….

Camiel vond het een fantastische week. Dit maakt je zoveel gelukkiger. Hij heeft de regie terug en weet dat hij ‘liefde’ is! De hele week, van A t/m Z was een groot feestje!

‘Ongelooflijk wat er gebeurd is.Ik ben zo veranderd, volledig in rust en ik heb ontdekt dat ik zooo ongelooflijk veel krachtiger was dan ik dacht!’

Rob heeft een megatransormatie ervaren. Hij heeft het verdriet van de verborgen relatie geheeld, is in aanvaarding met zichzelf gekomen en luister wat dat voor effect is geweest op het thuisfront!

Op dag 6 zorgen we dat jij goed gequipeerd naar huis gaat, zodat jij het geleerde duurzaam kan integreren.

Happy Healing Week Online

2222
1222
  • Pilotprijs!
Pilotprijs

DEZE WEEK BEVAT ALLE INGREDIËNTEN OM JEZELF TE HELEN

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches