Happy Healing Week online

Stream nu LIVE een hele week mee en heel jezelf online!

Unieke kans: doe vanuit huis mee aan de Happy Healing Week van 28 januari t/m 3 februari 2023

Pilot Livestream

Dat energetisch werk ook op afstand kan is een feit. Tijdens onze sessies merken we dat de Body & Mind Reset®-methode ook via het beeldscherm het gewenste effect heeft. Daarom streamen we onze Happy Healing Week van 28 januari t/m 3 februari LIVE. Zo kan iedereen meedoen! Deze week is nog een pilot om ook samen van te leren. We horen graag achteraf onze ontwikkelpunten.

Zaterdag 28 januari kun je vanaf 10.45 uur inloggen en vrijdag 3 februari rond 14 uur ronden we af!

De voordelen voor jou op een rij:
Start 2023 HAPPY & HEALTHY

Gun jezelf een helende week

In deze training pak jij de regie terug aangaande gezondheid en geluk. Oude destructieve en onderdrukte emoties en patronen worden gereset, middels de BMR®-methode. Hierdoor bevrijd jij jezelf van ballast die nu jouw klachten veroorzaken. En dit allemaal zonder erover te praten of het verleden op te rakelen.

Kennis vanuit de neurowetenschappen, energetische geneeskunde, epigenetica en positieve psychologie leert dat je jezelf kunt resetten. Je leert o.a. hoe je brein werkt, wat emoties zijn, wat ze met je doen en hoe je ze kunt verwerken. Ook leer je wat stress met je doet, hoe je dit kunt voorkomen en vooral hoe jij jezelf en je energie positief kunt beïnvloeden.

Wij gaan voor leefstijlverandering waardoor gezonde voeding en beweging geïntegreerd zijn in het programma. Na afloop van deze week voel jij je gegarandeerd de beste versie van jezelf

Happy Healing Week Online

2222
1222
  • Pilotprijs!
Pilotprijs

In het kort

Wij zorgen ervoor dat je online van alles meegeniet!

Je ontvangt een werkboek en het receptenboek per mail. Er is gelegenheid tot 'live' vragen stellen. En in de online omgeving is er ook begeleiding voor jou.

Bevrijd jezelf van fysieke en mentale klachten

Wil jij je zelfhelende kracht weer ervaren en activeren? Neem dan deel aan de online Happy Healing Week.

Beleef een body en mind reset

Je maakt kennis met de Body & Mind Reset®-methode om je zelfhelende vermogen te activeren. Na deze transformerende dagen stap jij de wereld weer in als een 2.0 versie van jezelf.

Wat leer je tijdens de ONLINE HAPPY HEALING WEEK?

Meld je nu aan!

Geef jezelf deze livestream cadeau en bevrijd jezelf van fysieke/mentale klachten!

Nu voor de pilotprijs van
€ 2222 voor € 1222

Je aankoop is persoonsgebonden. Als een vriend(in) of familielid ook mee wil doen, dient hij of zij een eigen inloglink te kopen. Voor aanvang vindt een check plaats.

Zij gingen je voor!

Online heeft hetzelfde effect als offline. Geniet van het vooruitzicht 🙂

Happy Healing Week Online

2222
1222
  • Pilotprijs!
Pilotprijs

DEZE WEEK BEVAT ALLE INGREDIËNTEN OM JEZELF TE HELEN