Hilde Stibbe

Weer in verbinding met wie jij echt bent. 

Na zeven jaar ziek zijn door lyme en chronische vermoeidheid wist Hilde, het roer moet om. Ze ontdekte de Vilna methode. Na een prachtige 1 op 1 sessie, deed ze een Happy Healing week mee en daarna was ze beter! Na jaren vermoeidheid en klachten stroomde de energie weer en kon ze eindelijk weer leven in plaats van overleven! Dit gunt zij iedereen daarom begeleid ze mensen nu met heel veel liefde op hun pad van heling. 

Hilde zorgt met haar intuïtieve benadering en rustige aanwezigheid dat jij je veilig en gehoord voelt in wie jij echt bent. Samen ontdekken we wat jou nu blokkeert zonder hard te hoeven werken, vanuit zachtheid en flow. Zo kan jij je weer verbonden voelen met jezelf en vanuit daar met de wereld om je heen. 

Hilde heeft zich gespecialiseerd in transgenerationele overdracht. Oftewel trauma doorgegeven in de familielijn. Dit was een cruciaal onderdeel van haar eigen heling waardoor ze snel kan ontdekken of hier een kern zit voor jou. Wist je dat veel klachten, fysiek of emotioneel mogelijk een achtergrond in de familielijn hebben?

In haar eigen praktijk werkt ze ook met reiki en energy healing en systemische coaching, deze kennis en kunde neemt ze mee in haar BMR sessies.