Happy Healing Family

De Netflix voor heling: Onbeperkte toegang tot een constante flow aan heling

Ik nodig je uit voor de Happy Healing Family

De plek voor heling, elke dag weer

Je hebt al een pad bewandeld vol zoektochten en ontdekkingen. Je weet dat er diep in jou een bron van heelheid en geluk wacht om volledig ontsloten te worden. Misschien ben je op zoek naar jezelf of verlang je naar een verandering. Het is tijd om vooruit te gaan, om je leven vorm te geven.

Binnen onze community erkennen we de wonden, zowel bewust als onbewust, doorgegeven door onze voorouders. We bieden ruimte om deze patronen te doorbreken en een nieuwe generatie voor te bereiden op een leven vol emotionele rijkdom. Samen helen we niet alleen onszelf, maar bouwen we aan een toekomst waarin onze kinderen opgroeien met een completer en rijker emotioneel bewustzijn. De verandering begint bij ons – het is tijd om de keten van generational trauma’s te doorbreken en een pad te banen naar ware innerlijke groei.

Een plek waar je kunt helen, leren en diepe verbindingen kunt aangaan – een omgeving waar je door je eigen barrières breekt en je hart laat spreken. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om bij de Happy Healing Family.

In de Happy Healing Family

Een Onbetaalbare Waarde

Voor hetzelfde geld als een kopje thee per dag

Meer dan 100 uur aan online materiaal vol met unieke producten van Vilna exclusief voor de Happy Healing Family. 

Heel en Verbind in de Happy Healing Family

Stel vragen aan onze Vilna Methode®- Experts

Stel jouw vragen over gezondheid, heling en transformatie. Onze experts staan klaar voor jou met inspirerende antwoorden.

Heel jezelf online en master yourself online

Twee unieke online programma’s die laten ontdekken dat je zelfhelende kracht bént en hoe je die kunt inzetten voor het opruimen van blokkades en het herstellen van gezondheid.

Elk kwartaal een unieke Onlive met Dr. Vil

Elk kwartaal een uniek live moment met Vilna van Betten, bedenker van de Vilna Methode®.

IMG_0855.jpg

Wat zeggen anderen over Happy Healing?

Honderden anderen ondergingen al de diepgaande heling van Vilna. Lees wat ze te zeggen hebben:

Laura B.
Lees verder
Heel erg goed bevallen. De theorie is lifechanging, oefeningen zijn heel makkelijk en goed te doen.
Claudia G.
Lees verder
Zo ontzettend goed! Een aanvulling voor de wereld
Indra R.
Lees verder
Mijn darmklachten – ziekte van Crohn- zijn weg. De artsen waren net als ik, helemaal verbaasd. Het kan dus echt!!
Sophie W.
Lees verder
Nu, na het Healing Weekend - waar ik héél sceptisch tegenover stond - ben ik een ander mens. De wolken in mijn hoofd zijn weg, de troep is opgeruimd en weggeveegd, er is alleen nog maar ruimte!
Sylvia H.
Lees verder
Ik volg het "Heel jezelf online" traject, bijna afgerond. Vandaag moest ik voor controle naar de oogarts voor de uveitis, (sarcoidose in de ogen) waar ik aan deed, want ik deed nog steeds een te hoge oogboldruk. Het is weer normaal!!!!!! YESSSSSS 😀
Matt M.
Lees verder
Ongelofelijk! Nog geen jaar geleden kwam ik op aanraden van mijn vrouw bij de podcast van Vilna. Gedurfd! Want als nuchtere wegenbouwer vond ik wel wat “van zulke zweverige dingen”. Toch raakte het me enorm en werd ik er steeds benieuwder naar. Het weekend retraite van oktober ging ik open in. “Ik ga gewoon met alles mee doen en ga er helemaal voor “. En achteraf voelde ik het al toen ik het terrein van Diessen op kwam lopen. Ja! Dit wil ik! Dit voelt goed!

De 4 Pilaren van De Happy Healing Family

Helen met de beste online programma's

" Super ervaring voor als je de mooiste en de beste versie van jezelf wilt worden! Je kunt zoveel moois doen voor jezelf, ik vraag me steeds weer af, waarom deze dingen niet op school worden geleerd. Geef jezelf dit cadeau???? "

Ervaar geweldige online momenten met Experts & Vilna

Elk kwartaal een live moment met Vilna!

"Vilna is voor mij hét voorbeeld van een inspirerende krachtige vrouw. Dankzij haar inzet, hulp, kracht en inspiratie heeft zij mij ertoe weten te bewegen het veranderproces aan te gaan, de kracht in mezelf aan te spreken en te kiezen voor mijzelf! Ook weet zij alle deelnemers naar een hoger niveau weet te krijgen."

Meditaties & Affirmaties

Krachtige Affirmaties:

Helende Meditaties

Gezonde Recepten en Dagelijkse Oefeningen

5/5

Beste cadeau wat je jezelf kan geven! Ik ben eindelijk weer ik. Bubbly, cheery, happy, sunny, sparkling me

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Als lid van de Happy Healing Community ontvang je updates en uitnodigingen voor alle aankomende live-sessies en evenementen. We zorgen ervoor dat je ruim van tevoren op de hoogte bent, zodat je je kunt aanmelden en deelnemen.

We voegen regelmatig nieuwe content toe, waaronder meditaties, affirmaties en exclusieve sessies van Vilna. Dit zorgt ervoor dat onze leden continu nieuwe inzichten en inspiratie ontvangen om hun helingsproces te ondersteunen. Hier een kort overzicht wat sowieso per jaar wordt toegevoegd:

 • 1 x per kwartaal – Q&A; live momenten met experts (t.w.v. 5555,-)
 • 1 x per 3 maanden Onlives Happy Healing met Dr. Vil excl. in de Happy Healing Fam.(webinars twv 149,- per webinar) (23 januari 2024 19.30-20.30 uur, 25 maart 19.30-20.30 uur, 13 mei 19.30 – 20.30, 5 september 19.30-20.30, 2 december 19.30-20.30 uur)

Onze community is ideaal voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling, zelfheling en een diepere verbinding met hun innerlijke zelf. Of je nu een beginner bent op het pad van zelfontdekking of al een ervaren reiziger, je zult waardevolle inzichten en steun vinden in onze community.

Als lid van de Happy Healing Community krijg je toegang tot een rijkdom aan bronnen voor persoonlijke groei en heling. Dit omvat onder andere exclusieve meditaties, affirmaties, de Vilna relays, en meer dan 100 uur aan uniek online materiaal van Vilna. Onze community is een veilige en ondersteunende plek waar je kunt leren, groeien en verbinden met gelijkgestemden.

In onze community heb je toegang tot diverse online forums en discussiegroepen waar je kunt communiceren, ervaringen kunt delen en steun kunt vinden bij andere leden. We moedigen alle leden aan om actief deel te nemen en elkaar te ondersteunen op hun helingsreis.

Ja, er zijn mogelijkheden voor persoonlijke advies . Deze sessies zijn een exclusief voordeel voor onze communityleden, denk hierbij aan de live Q&A’s of de onlives.

Lees de verhalen Uit de Community

Dagelijks delen mensen hun levensveranderende verhalen in de Community, hier kan jij er ook één van zijn.

Monique B.
Lees verder
Lieve Vilna, wat ziet de Familie Member omgeving er geweldig uit. Hier is met liefde en aandacht hard aangewerkt! Ik heb even getwijfeld of ik deze investering naast de masteropleiding die ik bij jou volg zou willen doen. En ja het is super fijn ook via dit kanaal de verbinding te voelen en te ervaren. Hier en daar nog een vindtocht waar welke button voor dient en ontdekken wat er onder zit. Ik ben er tot nu toe heel blij mee, zeker na de mooi volle maan meditatie 🌕 Wow!
Floortje B.
Lees verder
Lieve Vilna, de Happy Healing Family is al zo warm en er is al zoveel, kan al met zoveel aan de slag. De lives met jou, live of via Zoom zijn altijd heel helend en transformeren. Dus ik ben blij en dankbaar dat er meer online live momenten komen. Jouw zicht wat verder gaat dan het gewone draagt daar extra aan bij. Ik geniet na van gisteravond!
Leonie A.
Lees verder
Vilna de community is heel fijn en mooi om elkaar zo te ontmoeten en te leren en te helpen. Soms is het nog een beetje een zoektocht en je kunt er net zo druk mee zijn als je zelf wil. Ik ben er blij mee! 🥰

Wordt een jaar lang lid en bespaar 133 euro

Ontdek onze speciale aanbieding: Betaal in 1 keer voor het hele jaar en geniet van bijna 3 maanden gratis! Voor minder dan de prijs van je dagelijkse thee, kun je elke dag een wereld van heling en groei betreden. Mis deze kans op constante transformatie voor slechts een euro per dag niet!

Maandelijks

44 Maandelijks
 • Meditaties & Affirmaties
 • Unieke dagelijkse opdrachten
 • 100+ uur aan onbetaalbare waarde​
 • Onlives
 • Online Programma's​

Bespaar 133€

Jaarlijks
395 Jaarlijks
 • Meditaties & Affirmaties
 • Unieke dagelijkse opdrachten
 • 100+ uur aan onbetaalbare waarde​
 • Onlives
 • Online Programma's​
Populair