Master your life ONLINE 1 mei 2021

Ga voor gezondheid en geluk!

Misschien voel jij je onzeker, heb je pijn, ervaar je angstgevoelens, is je zelfvertrouwen en je zelfbeeld laag, ben jij je focus en passie kwijt, heb je even niet het succes wat je wil of lukt het financieel niet en lijken je dromen bedrog. Misschien neem je genoegen met pijn en medicijngebruik of wil jezelf gewoonweg optimaliseren, het beste uit jezelf halen. Dan lees je dit met een reden. Omdat je weet dat je over een innerlijke kracht beschikt, een zelfhelend vermogen en dat je eruit kan komen, alleen weet je niet hoe. Misschien heb je ook al van alles geprobeerd. Dan ben je niet de enige en vaak komen mensen dan juist bij mij. Omdat dit programma, speciaal voor jou gemaakt, jou weer heel jezelf laat zijn!

Met deze cursus ga je middels technieken uit de energetische geneeskunde en neurowetenschap echt de kern in, word jij je bewust van je onbewuste programma’s, herprogrammeer jij ze en zet je er nieuwe voor in de plaats. Je ruimt ‘freezes’ (blokkades) uit het verleden op middels de super makkelijke en eenvoudige oefeningen uit de BMR®-methode. Ook krijg je tips voor een gezondere leefstijl op gebied van voeding en beweging!

In 7 weken ervaar jij hoe het is om jezelf weer optimaal gezond en gelukkig te voelen. Waar je ook bent en hoe jij je ook voelt, je kan het doen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt. Het kost je nog geen twee uur per week.

En ik sta voor je klaar tijdens jouw reis!

Het Lifemasterprogramma is onwaarschijnlijk simpel en tegelijkertijd verandert het je leven!

Wat krijg je en wat levert het op voor jou?

Geluk en gezondheid zijn een geboorterecht. Jij hebt alles al in huis!

Er is een ongelooflijke aangeboren helende kracht in jou aanwezig. En jouw hele lichaam en geest wil altijd in balans zijn. Helaas door onze huidige leefstijl vol met stressoren, uitputtende werkschema’s en perfectionisme, alles wat sneller moet, raken we verwijderd van onszelf, raakt onze energie geblokkeerd en uitgeput wat leidt tot lage immunitiet, angsten en zelfs ziekte.

Met de Body & Mind Reset oefeningen boren we de helende kracht aan in jou, zodat jij weer kan zijn wie je in diepste wezen bent en kan doen waar jij voor bedoeld bent.

Programma

Week 1: Feel free

Om te weten hoe jij jezelf kunt bevrijden is het nodig te weten waar je nu staat. Een nulmeting van waar je nu staat op 5 gebieden voor zelfinzicht en bewustzijnsvergroting.

Week 2: Upgrade your energy!!

Emotie = emovere = beweging = energie. Alles is energie. Elke cel in jouw lichaam is in beweging en daarvoor energie. Als jij je nu niet goed voelt dan zit je waarschijnlijk ook laag in je energie. Wat veroorzaakt dat, hoe lopen jouw energiebanen en hoe kun je dat weer zo krijgen dat jij je weer opgeladen en energiek voelt.

Week 3: Upgrade your brain!

Elke gedachte heeft een effect. Het maakt een neurochemische stofje aan in je lichaam waardoor jij je op een bepaalde manier voelt. Sommige gedachte zetten jou letterlijk op slot – fixed mindset. En daarvan zijn de meesten onbewust. Deze week leer jij alles over gedachtenkracht, het onbewuste en het belang van goede gedachtes in relatie tot gezondheid en geluk.

Week 4: Reset your Body & Mind deel 1

Je leert en ervaart hoe je onhandig aangeleerde patronen en blokkades kan doorbreken en onbewuste belemmerende kernovertuigingen kan vervangen voor positieve en constructieve patronen. Je maakt kennis met en ervaart technieken uit de BMR®-methode. Zo kun jij deleten wat jou niet meer dient en ben jij een stap dichter bij je pure ik.

Week 5: Reset your Body & Mind deel 2

Je leert welke onbewuste patronen in de eerste 7 jaar van jouw leven zijn ingesleten in je body & mind en in het NU jou alsnog sturen. En welke van die patronen als een ‘freeze’ vastzitten in jouw systeem. Door de freezes op te ruimen, is er ruimte en ‘stroomt’ alles weer zoals het hoort. Je celgeheugen is weer opgeschoond en dus ervaar jij geen klachten meer.

Week 6: Mindful vs Mind full

Hoe hou jij jezelf in optimale gezondheid en geluk, zelfs als de maatschappij en omgeving zoveel van jou vraagt? Hoe verlaag je je stresslevel en houd jij je hoofd leeg. Visualisatie, meditatie, ontspanningsoefeningen en lichaamsbewustzijn komen langs in deze les.

Week 7

Master your Life: Plan van aanpak voor duurzame integratie. Jouw design!

Plus bonus

Gesloten facebook Groep
Gratis E-book
Gratis Podcasts
Gratis werkboek
Gratis receptenboek

Plus bonus

2 x Live webinars

“Ik herken het gevoel dat je even niet meer verder komt als het gaat over je gezondheid en je geluk”

Ikzelf ontdekte mijn Body and Mind Reset methode pas nadat ikzelf ruim 20 jaar geleden een ongunstige en levensbepalende diagnose had gekregen. Ik ontdekte dat ik zelf invloed had op de prognose. En ik heelde mijzelf, startte een gezonde leefstijl en voelde mij energieker dan ooit. En dat met technieken uit de neurowetenschap en energetische geneeskunde. Al mijn ervaringen, kennis en wetenschap heb ik gebundeld voor jou in dit Lifemasterprogramma zodat ook jij kunt genieten van een optimaal gezond en gelukkig leven.

Wordt weer meester over je eigen leven!

Jouw gezondheid en geluk begint met jouw eerste stap. Het Master your life online programma is hét meest effectieve online programma op gebied van heling, gezondheid, geluk en persoonlijke groei. Duizenden deelnemers hebben het al zelf ervaren. Lees hun reacties en resultaten onderaan deze pagina. Is dit ook wat jij wilt? Dan is dit hét programma voor jou!

Ervaringen van deelnemers

Super ervaring voor als je de mooiste en de beste versie van jezelf wilt worden! Je kunt zoveel moois doen voor jezelf, ik vraag me steeds weer af, waarom deze dingen niet op school worden geleerd. Geef jezelf dit cadeau????
Martine de Kam

Absoluut aan te raden wanneer je tegen belemmeringen/blokkades aanloopt in body en mind. Sta je er voor open zal het je zeer veel brengen, veel meer dan je verwacht! “go for it” het zal je zo veel meer brengen als je hebt mogen dromen, unbelievable! Je zal in je persoonlijke onwikkeling flinke groei doormaken, heel mooi om dat mee te maken en er bewust van te zijn.
Sander B.

Mooi cadeau om aan jezelf te geven. Zeker de moeite waard om te investeren in jezelf op deze manier. Vilna heeft mij hiermee ontzettend geholpen. Ik weet weer wie ik ben en wat ik kan en ga weer voor mijn doelen. Dank!!
Chantal de Vries

Ik voel me zekerder sinds mijn ongeluk en begrijp ook beter waar de emoties vandaan komen. Vilna stelde gericht vragen die me verder brachten! Naast dat het een cadeau voor jezelf is om naar een diepere laag van je onderbewustzijn te gaan, kan ik iedereen aanraden om dit te doen. Online is echt geen belemmering, sterker nog ik vond het prettig om dit in mijn eigen omgeving te doen.
Claudia Toet

Vilna is voor mij hét voorbeeld van een inspirerende krachtige vrouw. Dankzij haar inzet, hulp, kracht en inspiratie heeft zij mij ertoe weten te bewegen het veranderproces aan te gaan, de kracht in mezelf aan te spreken en te kiezen voor mijzelf! Ook weet zij alle deelnemers naar een hoger niveau weet te krijgen.
Astrid Malaihollo

Een absolute aanrader. Vilna helpt je met haar BMR methode snel en zeer effectief van belemmerende blokkades in lichaam en mind. Een fijne coach en inspirator. Must go voor iedereen die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen.
Cindy Koeman

Beste cadeau wat je jezelf kan geven! Ik ben eindelijk weer ik. Bubbly, cheery, happy, sunny, sparkling me
Anouk Essers

Een innerlijke metamorfose ondergaan. Werkelijk geweldig.
Elise van Mourik

Eindelijk van mijn fobie voor ziekenhuizen en injecties af! Wat was dat slim en makkelijk. Dit moet iedereen weten!
Gerard Roos

De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wist Vilna mij te inspireren voor dé Verandering in mijn leven te gaan. Live yóur life, the sky is the limit!
Karin Baeten

Vaste patronen doorbreken en buiten je comfort zone gaan is een uitdaging, maar op een gegeven moment in je leven ook een voorwaarde wil je doorgroeien naar een hoger niveau. Een hoger niveau van functioneren en van presteren. Op je werk, thuis en in de samenleving als geheel. Vilna heeft mij nieuwe doelen, nieuwe inzichten en nieuwe energie gegeven. Een aanrader!
Joris Janssen Lok

Vilna is een voorbeeld van power en gaan voor je dromen.. Door o.a. mooie zelfonthulling en haar stijl van coachen om voor onze missies te gaan, laat zij je zien hoe het leven kan keren door van negatieve gebeurtenissen, positieve gebeurtenissen en lessen voor het leven te maken. Het is een cadeau voor jezelf en vooral een extra stimulans om haar als trainer te hebben.. Ik gun het iedereen…
Harriet Poolman

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma en hoe lang kan ik de lessen volgen?
Op 1 januari starten we. Nadat je bent aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens. Hiermee kun je inloggen om toegang te krijgen tot de lessen. Elke vrijdag ontvang je een e-mail met de link naar de nieuwste les, 7 weken lang. Daarna heb je nog tot een half jaar na de startdatum toegang. Je kunt de lessen dus nogmaals volgen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt.
Hoeveel tijd ben ik aan het programma kwijt?
Gemiddeld investeer je per les tussen de 1,5 à 2 uur van jouw tijd. Daarna kun je zelf bepalen hoe intensief je met de aangeboden oefeningen en het werkboek aan de slag gaat. Jouw inzet, bepaalt jouw resultaten. De kracht van de herhaling is enorm. Dan slijten de geleerde zaken en dus nieuwe gewoontes makkelijker en sneller in. Dus ik stimuleer jou, iedere dag iets kleins te doen, zodat het steeds vanzelfsprekender gaat. Al is het maar 10 minuten per dag. Het is aan jou!
Kan ik de kosten belastingtechnisch aftrekken of worden ze vergoed door mijn werkgever?
Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.
Wat als ik een week niet mee kan doen?
Dat is geen enkel probleem. Het online programma kun je in je eigen tijd doen. Je kunt de live sessie later terugkijken en het programma is een jaar ter inzage voor jou.
Mag ik in termijnen betalen?
Hoezeer ik het je gun om mee te doen, ook als je de middelen nog niet hebt, werkt het juist als een extra stimulans als je de prioriteit legt op het wel kunnen betalen. De boodschap naar jezelf is dat jij jezelf dan belangrijk genoeg vindt om in jezelf te investeren. Een dikke ja tegen jezelf dus en dat vergroot je zelfvertrouwen, je zelfbeeld en je zelfliefde! Toen ik mijn eerste persoonlijke ontwikkeltrajecten deed, heb ik andere dingen ervoor gelaten. Stel jezelf de vraag: Wat heeft mijn focus en hoe belangrijk is het voor mij?
Ik heb nog nooit iets aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Is dit niveau dan wel voor mij?
Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.
Wie doen ermee aan dit programma?
Eigenlijk is dit programma voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!
Ik loop al bij een therapeut, coach of dokter. Kan ik dan wel meedoen?
Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkeld kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.
Wat als ik zaken niet snap?
Er is een besloten online facebookpagina waar je al je vragen kunt stellen. Ook zijn er 2 Live online sessies. En je kunt altijd een mail over de lesstof sturen naar management@vilna.nl. We staan voor je klaar.
Welke resultaten kan ik verwachten?
Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen. “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”

delingen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten