Master your life ONLINE

Ga voor gezondheid en geluk!

Misschien voel jij je onzeker, heb je pijn, ervaar je angstgevoelens, is je zelfvertrouwen en je zelfbeeld laag, ben jij je focus en passie kwijt, heb je even niet het succes wat je wil of lukt het financieel niet en lijken je dromen bedrog. Misschien neem je genoegen met pijn en medicijngebruik of wil jezelf gewoonweg optimaliseren, het beste uit jezelf halen. Dan lees je dit met een reden. Omdat je weet dat je over een innerlijke kracht beschikt, een zelfhelend vermogen en dat je eruit kan komen, alleen weet je niet hoe. Misschien heb je ook al van alles gedaan. Dan ben je niet de enige en vaak komen mensen dan juist bij mij. Omdat dit programma, speciaal voor jou gemaakt, jou weer heel jezelf laat zijn!

Met deze cursus ga je middels technieken uit de energetische geneeskunde en neurowetenschap echt de kern in, word jij je bewust van je onbewuste programma’s, herprogrammeer jij ze en zet je er nieuwe voor in de plaats. Je ruimt ‘freezes’ (blokkades) uit het verleden op middels de super makkelijke en eenvoudige oefeningen uit de Vilna Methode®. Ook krijg je tips voor een gezondere leefstijl op gebied van voeding en beweging!

In 7 weken ervaar jij hoe het is om jezelf weer optimaal gezond en gelukkig te voelen. Waar je ook bent en hoe jij je ook voelt, je kan het doen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt. Het kost je nog geen twee uur per week.

En ik sta voor je klaar tijdens jouw reis!

Master your life

795
  •  
Bestseller

Het Lifemasterprogramma is onwaarschijnlijk simpel en tegelijkertijd verandert het je leven!

Wat krijg je en wat levert het op voor jou?

JE KRIJGT TECHNIEKEN OM:

JE ERVAART:

Master your life

795
  •  
Bestseller

Geluk en gezondheid zijn een geboorterecht. Jij hebt alles al in huis!

Er is een ongelooflijke aangeboren helende kracht in jou aanwezig en jouw hele lichaam en geest wil altijd in balans zijn. Helaas door onze huidige leefstijl vol met stressoren, uitputtende werkschema’s en perfectionisme, alles wat sneller moet, raken we verwijderd van onszelf, raakt onze energie geblokkeerd en uitgeput wat leidt tot lage immuniteit, angsten en zelfs ziekte.

Met de VM-oefeningen boren we de helende kracht aan in jou, zodat jij weer kan zijn wie je in diepste wezen bent en kan doen waar jij voor bedoeld bent.

Programma

Week 1: Feel free

Informatie

Om te weten hoe jij jezelf kunt bevrijden is het nodig te weten waar je nu staat. Een nulmeting van waar je nu staat op 5 gebieden voor zelfinzicht en bewustzijnsvergroting.

Week 2: Upgrade your energy!!

Informatie

Emotie = emovere = beweging = energie. Alles is energie. Elke cel in jouw lichaam is in beweging en daarvoor energie. Als jij je nu niet goed voelt dan zit je waarschijnlijk ook laag in je energie. Wat veroorzaakt dat, hoe lopen jouw energiebanen en hoe kun je dat weer zo krijgen dat jij je weer opgeladen en energiek voelt.

Week 3: Upgrade your brain!

Informatie

Elke gedachte heeft een effect. Het maakt een neurochemische stofje aan in je lichaam waardoor jij je op een bepaalde manier voelt. Sommige gedachte zetten jou letterlijk op slot – fixed mindset. En daarvan zijn de meesten onbewust. Deze week leer jij alles over gedachtenkracht, het onbewuste en het belang van goede gedachtes in relatie tot gezondheid en geluk.

Week 4: Body & Mind Reset deel 1

Informatie

Je leert en ervaart hoe je onhandig aangeleerde patronen en blokkades kan doorbreken en onbewuste belemmerende kernovertuigingen kan vervangen voor positieve en constructieve patronen. Je maakt kennis met en ervaart technieken uit de BMR®-methode. Zo kun jij deleten wat jou niet meer dient en ben jij een stap dichter bij je pure ik.

Week 5: Body & Mind Reset deel 2

Informatie

Je leert welke onbewuste patronen in de eerste 7 jaar van jouw leven zijn ingesleten in je body & mind en in het NU jou alsnog sturen. En welke van die patronen als een ‘freeze’ vastzitten in jouw systeem. Door de freezes op te ruimen, is er ruimte en ‘stroomt’ alles weer zoals het hoort. Je celgeheugen is weer opgeschoond en dus ervaar jij geen klachten meer.

Week 6: Mindful vs Mind full

Informatie

Hoe hou jij jezelf in optimale gezondheid en geluk, zelfs als de maatschappij en omgeving zoveel van jou vraagt? Hoe verlaag je je stresslevel en houd jij je hoofd leeg. Visualisatie, meditatie, ontspanningsoefeningen en lichaamsbewustzijn komen langs in deze les.

Week 7: Master your life

Informatie

Master your Life: Plan van aanpak voor duurzame integratie. Jouw design!

Plus bonus

vilnaboeken

 Gratis E-book
 Gratis Podcasts
 Gratis werkboek
 Gratis receptenboek

Plus bonus

vilnachterlaptop

 Gesloten Facebook Groep voor al jouw vragen en om inspiratie te delen met elkaar

Master your life

795
  •  
Bestseller

“Ik herken het gevoel dat je even niet meer verder komt als het gaat over je gezondheid en je geluk”

Ikzelf ontdekte mijn Vilna methode pas nadat ikzelf ruim 20 jaar geleden een ongunstige en levensbepalende diagnose had gekregen. Ik ontdekte dat ik zelf invloed had op de prognose. En ik heelde mijzelf, startte een gezonde leefstijl en voelde mij energieker dan ooit. En dat met technieken uit de neurowetenschap en energetische geneeskunde. Al mijn ervaringen, kennis en wetenschap heb ik gebundeld voor jou in dit Lifemasterprogramma, zodat ook jij kunt genieten van een optimaal gezond en gelukkig leven.

Word weer meester over je eigen leven!

Jouw gezondheid en geluk begint met jouw eerste stap. Het Master your life online programma is hét meest effectieve online programma op gebied van heling, gezondheid, geluk en persoonlijke groei. Duizenden deelnemers hebben het al zelf ervaren. Lees hun reacties en resultaten onderaan deze pagina. Is dit ook wat jij wilt? Dan is dit hét programma voor jou!

Ervaringen van deelnemers

Master your life

795
  •  
Bestseller

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Nadat je bent aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens. Hiermee kun je inloggen om toegang te krijgen tot de lessen. Elke week ontvang je vervolgens een e-mail met de link naar de nieuwste les, 7 weken lang. Daarna heb je nog tot een half jaar na de startdatum toegang. Je kunt de lessen dus nogmaals volgen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt.

Gemiddeld investeer je per les tussen de 1,5 à 2 uur van jouw tijd. Daarna kun je zelf bepalen hoe intensief je met de aangeboden oefeningen en het werkboek aan de slag gaat. Jouw inzet, bepaalt jouw resultaten. De kracht van de herhaling is enorm. Dan slijten de geleerde zaken en dus nieuwe gewoontes makkelijker en sneller in. Dus ik stimuleer jou, iedere dag iets kleins te doen, zodat het steeds vanzelfsprekender gaat. Al is het maar 10 minuten per dag. Het is aan jou!

Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Dat is geen enkel probleem. Het online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen. Het programma is een half jaar ter inzage voor jou.

Je kunt kiezen in het aanmeldblok voor: betalen in 3 termijnen. Dat zijn 3 gelijke bedragen. Je ontvangt dan direct na aanmelding een factuur met de eerste termijn. vervolgens ontvang je nog 2 maal 1 x per maand  een factuur.

Als jij een goede internetverbinding hebt en een e-mailaccount dan gaat het zeker lukken, want de rest gaat vanzelf. Je logt in en vervolgens ga je stap voor stap door de lessen heen. Het kan niet misgaan. Lukt het inloggen niet meteen op de ene browser? (wat vaak oplost als je je coockiegeschiedenis wist) Ook kun je dan vaak wel inloggen op een andere browser (bijvoorbeeld safari of Chrome) 

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.
Eigenlijk is dit programma voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkelt kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.

Er is een besloten online facebookpagina waar je al je vragen kunt stellen.  En je kunt altijd een mail over de lesstof sturen naar management@vilna.nl. We staan voor je klaar.

Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen. “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”

Helaas kan dat niet. Indien je een kortingscode hebt ontvangen en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel 🙂

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders