Master your life ONLINE

Het Lifemasterprogramma is onwaarschijnlijk simpel  en tegelijkertijd verandert het je leven!

In 7 weken ervaar jij hoe het is om jezelf weer optimaal gezond en gelukkig te voelen. Waar je ook bent en hoe jij je ook voelt, je kan het doen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt. Het kost je nog geen twee uur per week.

En ik sta voor je klaar tijdens jouw reis!

Aanbevolen door

Geluk en gezondheid zijn een geboorterecht. Jij hebt alles al in huis!

Ga voor gezondheid en geluk!

Aanpak energetische
oorzaak

Alles wat iemand denkt, doet en meemaakt is een energie. Indien verstorend, leidt dit tot mentale of fysieke klachten. Je pakt de oorzaak aan waardoor de energie weer gaat stromen en klachten verdwijnen.

Resultaatgericht
maatwerk

Ieder mens is uniek en verdient maatwerk. Middels spiertesten leer jij te ontdekken wat de oorzaak is, wat er nodig is om die te verhelpen en wat het gewenste resultaat is.

Holistische
voorwaarden

Vanuit alle benaderingen is na jarenlang onderzoek en ervaring gebleken dat er 6 voorwaarden zijn om te kunnen 'helen'. Jij leert met de BMR®-methode zowel de verschillende benaderingen als deze voorwaarden toe te passen.

kop die aanduidt waarom deze training uniek is tov anderen

Subkop die vorige kop versterkt

Misschien voel jij je onzeker, heb je pijn, ervaar je angstgevoelens, is je zelfvertrouwen en je zelfbeeld laag, ben jij je focus en passie kwijt, heb je even niet het succes wat je wil of lukt het financieel niet en lijken je dromen bedrog. Misschien neem je genoegen met pijn en medicijngebruik of wil jezelf gewoonweg optimaliseren, het beste uit jezelf halen. Dan lees je dit met een reden. Omdat je weet dat je over een innerlijke kracht beschikt, een zelfhelend vermogen en dat je eruit kan komen, alleen weet je niet hoe. Misschien heb je ook al van alles geprobeerd. Dan ben je niet de enige en vaak komen mensen dan juist bij mij. Omdat dit programma, speciaal voor jou gemaakt, jou weer heel jezelf laat zijn!

Met deze cursus ga je middels technieken uit de energetische geneeskunde en neurowetenschap echt de kern in, word jij je bewust van je onbewuste programma’s, herprogrammeer jij ze en zet je er nieuwe voor in de plaats. Je ruimt ‘freezes’ (blokkades) uit het verleden op middels de super makkelijke en eenvoudige oefeningen uit de BMR®-methode. Ook krijg je tips voor een gezondere leefstijl op gebied van voeding en beweging!

" HEALTHY SELF = 
HEAL THY SELF! "

Wat krijg je tijdens de Master your life online?

Je krijgt technieken om:

Je energie te beïnvloeden

Je kracht en potentie aan te boren

Om het brein te herprogrammeren

Je focus te hebben en houden op jouw persoonlijke behoeftes

De juiste successtrategieën in te zetten

Belemmeringen om te zetten in mogelijkheden

Makkelijk bewust en gezond te leven

Om je emoties te herkennen, te erkennen en ernaar te handelen

Samen te werken met je lichaam

Je zelfhelend vermogen te activeren

Een mindmovie en doelenplan

Wat levert de Master your life online je op?

Je ervaart:

Hoog energielevel

Meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld

Growth mindset

Gezondheid en geluk

Succes

Energie en gezondheid

Op 5 gebieden in balans (fysiek, mentaal, professioneel, financieel, persoonlijk)

Meer energie, welbevinden en succes

Emotionele stabiliteit en verbinding

Groter Lichaamsbewustzijn

De gewenste outcome voor jou

Ikzelf ontdekte mijn Body and Mind Reset methode pas nadat ikzelf ruim 20 jaar geleden een ongunstige en levensbepalende diagnose had gekregen. Ik ontdekte dat ik zelf invloed had op de prognose. En ik heelde mijzelf, startte een gezonde leefstijl en voelde mij energieker dan ooit. En dat met technieken uit de neurowetenschap en energetische geneeskunde. Al mijn ervaringen, kennis en wetenschap heb ik gebundeld voor jou in dit Lifemasterprogramma zodat ook jij kunt genieten van een optimaal gezond en gelukkig leven.

Jouw gezondheid en geluk begint met jouw eerste stap. Het Master your life online programma is hét meest effectieve online programma op gebied van heling, gezondheid, geluk en persoonlijke groei. Duizenden deelnemers hebben het al zelf ervaren. Lees hun reacties en resultaten onderaan deze pagina. Is dit ook wat jij wilt? Dan is dit hét programma voor jou!

Ga jij meteen voor de FULL PACKAGE (BMR®-expert)?
Ontvang ook nog eens € 245,- extra pakketkorting

Wanneer je je in één keer inschrijft voor level 1, 2, 3 én level 4, ontvang je direct €245,- korting op je inschrijving. In level 4 word je gecertificeerd coach en mag je ook Vilna.nl klanten 1-op-1 coachen.

Full package:
BMR®-expert

Haal het beste uit jezelf

Ga jij voor de full package? Wil jij op de site bij Vilna.nl en samen met Vilna bijdragen aan een gezondere en gelukkigere wereld? Dan kun jij als BMR®-expert aan het werk om anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen! In maximaal 4 stappen ontwikkel jij jezelf tot BMR®-expert. 

v6.png

Jij bent goud waard.

Je hebt affiniteit met gezondheid en geluk

Je drive is om bij te dragen aan een gezondere wereld en je houdt ervan om met mensen te werken

Je bent empathisch en durft te confronteren

Voor wie is deze week?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die betrokken is en passie voelt om mensen te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Wat onze deelnemers gemeen hebben is pro-activiteit, affiniteit met gezondheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Omdat het over mens-zijn gaat is de opleiding niet leeftijdsgebonden en behoeft geen vooropleiding. Onze cursisten zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij: betrokken ouders, managers, fysiotherapeuten, onderwijzers, zorgmedewekers, jongeren, lichaamswerkers, kortom: mensen! 🙂

Ervaringen van deelnemers

Ontdek hun reacties

Martine de Kam
Martine de Kam
Lees verder
Super ervaring voor als je de mooiste en de beste versie van jezelf wilt worden! Je kunt zoveel moois doen voor jezelf, ik vraag me steeds weer af, waarom deze dingen niet op school worden geleerd. Geef jezelf dit cadeau.
Sharoepa Janki
Sharoepa Janki
Lees verder
Mooi cadeau om aan jezelf te geven. Zeker de moeite waard om te investeren in jezelf op deze manier. Vilna heeft mij hiermee ontzettend geholpen. Ik weet weer wie ik ben en wat ik kan en ga weer voor mijn doelen. Dank!!
Cindy Koeman
Cindy Koeman
Lees verder
Een absolute aanrader. Vilna helpt je met haar BMR methode snel en zeer effectief van belemmerende blokkades in lichaam en mind. Een fijne coach en inspirator. Must go voor iedereen die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen.
Sander B.
Sander B.
Lees verder
Absoluut aan te raden wanneer je tegen belemmeringen/blokkades aanloopt in body en mind. Sta je er voor open zal het je zeer veel brengen, veel meer dan je verwacht! “go for it” het zal je zo veel meer brengen als je hebt mogen dromen, unbelievable! Je zal in je persoonlijke ontwikkeling flinke groei doormaken, heel mooi om dat mee te maken en er bewust van te zijn.
Claudia Toet
Claudia Toet
Lees verder
Ik voel me zekerder sinds mijn ongeluk en begrijp ook beter waar de emoties vandaan komen. Vilna stelde gericht vragen die me verder brachten! Naast dat het een cadeau voor jezelf is om naar een diepere laag van je onderbewustzijn te gaan, kan ik iedereen aanraden om dit te doen. Online is echt geen belemmering, sterker nog ik vond het prettig om dit in mijn eigen omgeving te doen.
Astrid Malaihollo
Astrid Malaihollo
Lees verder
Vilna is voor mij hét voorbeeld van een inspirerende krachtige vrouw. Dankzij haar inzet, hulp, kracht en inspiratie heeft zij mij ertoe weten te bewegen het veranderproces aan te gaan, de kracht in mezelf aan te spreken en te kiezen voor mijzelf! Ook weet zij alle deelnemers naar een hoger niveau weet te krijgen.
Anouk Essers
Anouk Essers
Lees verder
Beste cadeau wat je jezelf kan geven! Ik ben eindelijk weer ik. Bubbly, cheery, happy, sunny, sparkling me
Elise van Mourik
Elise van Mourik
Lees verder
Een innerlijke metamorfose ondergaan. Werkelijk geweldig.
Gerard
Gerard
Lees verder
Eindelijk van mijn fobie voor ziekenhuizen en injecties af! Wat was dat slim en makkelijk. Dit moet iedereen weten!
Karin Baeten
Karin Baeten
Lees verder
De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wist Vilna mij te inspireren voor dé Verandering in mijn leven te gaan. Live yóur life, the sky is the limit!
Joris Janssen Lok
Joris Janssen Lok
Lees verder
Vaste patronen doorbreken en buiten je comfort zone gaan is een uitdaging, maar op een gegeven moment in je leven ook een voorwaarde wil je doorgroeien naar een hoger niveau. Een hoger niveau van functioneren en van presteren. Op je werk, thuis en in de samenleving als geheel. Vilna heeft mij nieuwe doelen, nieuwe inzichten en nieuwe energie gegeven. Een aanrader!
Harriet Poolman
Harriet Poolman
Lees verder
Vilna is een voorbeeld van power en gaan voor je dromen.. Door o.a. mooie zelfonthulling en haar stijl van coachen om voor onze missies te gaan, laat zij je zien hoe het leven kan keren door van negatieve gebeurtenissen, positieve gebeurtenissen en lessen voor het leven te maken. Het is een cadeau voor jezelf en vooral een extra stimulans om haar als trainer te hebben.. Ik gun het iedereen…

Master your life

€ 795

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Nadat je bent aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens. Hiermee kun je inloggen om toegang te krijgen tot de lessen. Elke week ontvang je vervolgens een e-mail met de link naar de nieuwste les, 7 weken lang. Daarna heb je nog tot een half jaar na de startdatum toegang. Je kunt de lessen dus nogmaals volgen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt.
Gemiddeld investeer je per les tussen de 1,5 à 2 uur van jouw tijd. Daarna kun je zelf bepalen hoe intensief je met de aangeboden oefeningen en het werkboek aan de slag gaat. Jouw inzet, bepaalt jouw resultaten. De kracht van de herhaling is enorm. Dan slijten de geleerde zaken en dus nieuwe gewoontes makkelijker en sneller in. Dus ik stimuleer jou, iedere dag iets kleins te doen, zodat het steeds vanzelfsprekender gaat. Al is het maar 10 minuten per dag. Het is aan jou!
Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.
Dat is geen enkel probleem. Het online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen. Het programma is een half jaar ter inzage voor jou.
Je kunt kiezen in het aanmeldblok voor: betalen in 3 termijnen. Dat zijn 3 gelijke bedragen. Je ontvangt dan direct na aanmelding een factuur met de eerste termijn. vervolgens ontvang je nog 2 maal 1 x per maand  een factuur.
Als jij een goede internetverbinding hebt en een e-mailaccount dan gaat het zeker lukken, want de rest gaat vanzelf. Je logt in en vervolgens ga je stap voor stap door de lessen heen. Het kan niet misgaan. Lukt het inloggen niet meteen op de ene browser? (wat vaak oplost als je je coockiegeschiedenis wist) Ook kun je dan vaak wel inloggen op een andere browser (bijvoorbeeld safari of Chrome) 
Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.
Eigenlijk is dit programma voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!
Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkelt kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.
Er is een besloten online facebookpagina waar je al je vragen kunt stellen.  En je kunt altijd een mail over de lesstof sturen naar management@vilna.nl. We staan voor je klaar.
Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen. “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”
Helaas kan dat niet. Indien je een kortingscode hebt ontvangen en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel 🙂