Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Podcast #170 Borsten moeten wiebelen

90 van de 100 vrouwen krijgt geen borstkanker! Dat is prachtig en op naar de 100! Borsten staan energetisch voor zelfliefde, zorgen voor jezelf en liefde geven en ontvangen. Wanneer het weefsel onrustig wordt, dien je met dit thema aan de slag te gaan. Via een thermografisch onderzoek kun je goed in kaart brengen hoe het met het weefsel is. Naast het emotionele domein kun je ook liefdevol je borsten fysiek aandacht geven. Alles draagt bij aan de gezondheid van de borst en je lichaam. Francine van Broekhoven van de groenezuster.nl is expert in thermografie en borsten en vertelt uitvoerig over de voordelen van dit pijnvrije lichaamsvriendelijke onderzoek. Ook geeft ze al preventieve tips voor borstgezondheid.

Heb je interesse in zo’n onderzoek? Er zijn 20 locaties in Nederland waar je terecht kan. Als je meldt dat je via Vilna komt, krijg je op een borstonderzoek 10% korting. Dit hele jaar 2023 geldig!

Koester jezelf en je maak je boezem je boezemvriend(in)!

2 reacties op “Podcast #170 Borsten moeten wiebelen”

  1. Hoi Vilna en Francine,
    Ik ben na borstkanker in mijn rechterborst bestraald … mijn borsten zijn dus niet hetzelfde. Daarbij is mijn rechterborst erg gevoelig/pijnlijk. Hoe kan ik het beste mijn borsten onderzoeken?
    groetjes Carmen de Haan

  2. Ik ben vandaag voor een thermogram bij de groene zuster geweest. En wat voelt dit goed om te doen: preventief en vooral met focus op borstgezondheid. Nu is het wachten op de uitslag over 2 weken: het rapport bespreken en tips over nog gezondere borsten krijgen. Met de kortingscode heb ik mezelf alvast een droogborstel kado gedaan.
    Het was een heel fijne ervaring. Ik kan het je aanraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live agenda

Gegevens

Vilna Management

management@vilna.nl
www.vilna.nl

Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders