Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Onze trainingen vallen onder opleidingen. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Hoezeer ik het je gun om mee te doen, ook als je de middelen nog niet hebt, werkt het juist als een extra stimulans als je de prioriteit legt op het wel kunnen betalen. De boodschap naar jezelf is dat jij jezelf dan belangrijk genoeg vindt om in jezelf te investeren. Een dikke ‘JA’ tegen jezelf dus en dat vergroot je zelfvertrouwen, je zelfbeeld en je zelfliefde! Toen ik mijn eerste persoonlijke ontwikkeltrajecten deed, heb ik andere dingen ervoor gelaten. Stel jezelf de vraag: Wat heeft mijn focus en hoe belangrijk is het voor mij?

Je investeert in jezelf omdat dit belangrijk is voor je kwaliteit van leven. Toch kan het voor jou een flink bedrag zijn (wat dus betekent dat jij jezelf dit waard vindt en dat is fantastisch!). Wanneer dat het geval is mail dan naar contact@vilna.nl voor begeleiding.

Deze vraag krijgen we veel. Als jij op dit moment zware burn-out klachten ervaart, depressief en futloos thuis zit of niet lang kan staan/zitten of bewegen achterelkaar, vraag je je terecht af of je het wel kan volgen en vol kan houden.
Over het algemeen geldt dat je juist daarvoor komt. Alles is energie en de blokkades die nu jou zo ziek laten voelen, gaan we opheffen. Je mag ervan uitgaan dat we hierin zeer ervaren zijn. Velen, met misschien nog wel ‘ergere’ klachten zijn jou voorgegaan en hebben zich laten verbazen hoe snel zij weer energie kregen. Ze konden veel meer dan ze dachten. 🙂 Wij zullen er alles aan doen dat jij het beste uit de training en dus jezelf haalt!
Wil je hiervoor inspiratie:
Luister de podcasts met de ervaringen van oud-deelnemers.

“Ik heb een chronische aandoening, ik ben terminaal, tegen mij is gezegd dat dit genetisch is en ik er nooit meer van afkom!”
Allemaal ideeën vanuit de reguliere medische en psychologische westerse benaderingen. Wij geloven iets heel anders. En die wijsheid komt uit de oosterse en energetische geneeskunde. Daar labelen we jouw lichaam of geest niet met aandoeningen of ziekten. Daar zien wij verstoringen en blokkades die opgeheven kunnen worden. Waar je ook bent en wat je ook voelt. Dus JA, ook jij kan van je klachten afkomen en HEEL zijn. Wat het tempo en de weg gaat zijn voor jou is mede afhankelijk van jouw bereidheid om weer te geloven in de kracht van jouw zelfhelend vermogen, in jezelf en de bereidheid echt naar binnen te gaan. Onze ervaring is dat mensen die zich laten onderdompelen en vertrouwen het snelst transformaties ondergaan. Vind je dat nog een uitdaging? Dan mag je erop vertrouwen dat wij je daarin helemaal begeleiden. Zodat jij zeker kunt zijn van een mooi resultaat.

Hiervoor gelden de Annulerings Voorwaarden vermeldt in onze Algemene Voorwaarden

Uiteraard staat alles in het teken van jouw gezondheid en geluk. De belangrijke aspecten: voeding, beweging, ontspanning en mindset zullen dus constant afgewisseld worden. Daarnaast onderga je helende technieken. Een dag begint altijd met een vorm van beweging, vervolgens een overheerlijk gezond ontbijt, daarna gaan we met elkaar aan de slag (theorie, demonstraties, workshops, oefeningen). Na de heerlijke lunch brengen we het geleerde nog meer in de praktijk. Ondertussen is er tijd voor ontspanning, mediteren we en onderga jij de technieken. Tijdens de week is er een aantal avonden een specifiek avondprogramma. 
De dagindeling is anders dan je gewend bent. Alles draagt bij aan het loskomen van oude patronen en het inslijten  van het nieuwe. Wij vragen van jou een ‘Open Mind’. Laat je verrassen. De positieve resultaten die je ervaart, neem je mee voor de rest van je leven!

Het is dus vooral niet het boek op schoot, maar letterlijk in ‘beweging’ het geleerde integreren! 

Helaas is dat niet mogelijk. Indien je een kortingscode hebt ontvangen via een actie en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Mits het binnen  7 dagen na aankoop is. Dan gelden nog de annuleringsvoorwaarden. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel.

Het programma is dusdanig ingericht dat je niet op je kamer hoeft te zijn, behalve als je slaapt. Ook zijn de kamers zo ruim dat je beschikt over voldoende privacy. Het leuke is dat we uit ervaring inmiddels weten dat mensen juist een kamer delen als zeer prettige ervaren. Immers: samen staan we sterk. En op deze manier kunnen meer mensen genieten van zo’n prachtige week, wat bijdraagt aan onze missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren naar meer geluk en gezondheid.

Jazeker. Je eindstation is NS-station Tilburg.

Vanaf NS-station Tilburg, buslijn 142; de halte is op ca. 1000 meter lopen.

Check voor alle actuele tijden en diensten de site van de NS of OV9292.nl

Zelfontwikkeling, lichaamsbewustwording en professionele groei zijn resultaten van ons aanbod (groepstrainingen en individuele coaching).

Wij bieden onze deskundigheid en expertise aan inzake emotionele intelligentie, lichaamsbewustwording, communicatie- en ‘zelfontwikkeltechnieken’. Hiertoe heeft Vilna haar eigen resultaatgerichte effectieve methode: de BMR®-methode ontwikkeld.

Dit document dient om verwachtingen te managen en als officiële disclaimer voor de deelnemers aan een Happy Healing Event, hierna te noemen “het traject”, aangeboden door Vilna.nl. Door deel te nemen aan dit traject, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Vrijwillige Deelname: Deelname aan het traject is volledig vrijwillig en op eigen initiatief. Op geen enkel moment wordt deelname opgelegd, en de deelnemer draagt zelf de verantwoordelijkheid voor zijn/haar betrokkenheid.
  • Resultaten: Vilna.nl streeft ernaar om waardevolle begeleiding en ondersteuning te bieden bij persoonlijke ontwikkeling en heling. Het is echter belangrijk op te merken dat individuele resultaten variëren. Vilna.nl kan geen garanties bieden met betrekking tot de resultaten van het traject.
  • Geen Medisch Advies: Hoewel Vilna.nlbeen eigen methode hanteert voor persoonlijke ontwikkeling en heling, zijn wij geen medisch professionals, psychiaters, psychotherapeuten, psychologen of andere reguliere zorgverleners. De inhoud van het traject moet niet worden beschouwd als medisch advies en vervangt geenszins medische of therapeutische behandeling.
  • Eigen Verantwoordelijkheid: De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het nemen van beslissingen gebaseerd op de informatie en begeleiding die tijdens het traject wordt verstrekt. 
  • Algemeen welzijn: Het traject is bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling en algemeen welzijn. Ons aanbod is in beginsel geen vervanging voor de reguliere zorg. Personen die lijden aan ernstige psychologische of psychiatrische aandoeningen dienen dit van tevoren aan te geven en zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de keuzes die ze maken en de resultaten die ze ervaren. Vilna.nl kan op basis van deze informatie mensen adviseren elders hulp te zoeken of deelname te weigeren.
  • Foto-/video opnames: Wij maken tijdens dit retreat foto- en video-opnamen. Deze worden vooral gebruikt voor eigen doeleinden en na afloop naar de deelnemers opgestuurd. In een enkel geval kunnen foto’s/filmpjes gebruikt worden voor de website van Vilna.nl of ter promotie. Uiteraard gebeurt dit uiterst discreet.  
  • Auteursrecht: Alle inhoud, materialen en bronnen die tijdens het traject worden verstrekt, zijn eigendom van Vilna.nl en zijn beschermd door auteursrechten. Het is niet toegestaan om deze materialen zonder schriftelijke toestemming van Vilna.nl te reproduceren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden.

Door deel te nemen aan de Happy Healing Event van Vilna.nl, bevestigt de deelnemer dat hij/zij deze disclaimer heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Eventuele vragen over deze disclaimer kunnen worden gericht aan het contact@vilna.nl.
Datum: 

Eigenlijk zijn onze retreats/trainingen voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!

Of jij nou last hebt van mentale of fysieke klachten of niet. Ongeacht wat je diagnose is (dus ook chronische ziekten of waarvan is gezegd dat de overlevingskans klein is). Vanuit onze benadering zien we dit als een verstoring in je systeem welke opgeheven kan worden. Heb je een verleden in psychiatrie of een psychische diagnose? Overleg dan eerst even wat de mogelijkheden zijn!

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkeld kunnen alleen maar je traject versterken, aanvullen en optimaliseren.

We staan sowieso voor jou klaar. Buiten dat gaat het in onze trainingen vooral om het ervaren en ondergaan.
Jouw rationele denkende brein wil altijd controle en daartoe zaken snappen. Dat is juist iets wat ons uit het contact met ons lichaam houdt. Door te gaan vertrouwen op je lichaamsintelligentie en je prachtige wijsheid, is bovenstaande vraag niet meer relevant. Je bent het namelijk allemaal al. 🙂 En dat ervaar jij vanzelf.

De resultaten varieren van mens tot mens. De een is na een Retreat van alle klachten af en de ander heeft lagen aangeraakt. Hoe het ook voor jou is; jouw onbewuste is gevoelig voor energetische frequenties en dus zal er beweging en transformatie ontstaan.

Daarnaast zijn er nog factoren die jouw heling beïnvloeden zoals onbewuste weerstand en selectieve ziektewinst. Als dat zich aandient gaan we eerst daarmee aan de slag.

Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen: “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”

Op deze pagina vind je ook reviews van mensen die jou zijn voorgegaan.

Verder zijn er prachtige podcasts opgenomen met mensen die al aan onze trainingen hebben deelgenomen.

Ook vind je op ons YouTube kanaal mooie reviews.

Tijdens ons event maken we gebruik van onze eigen koks. Het eten is zodanig afgestemd dat het ten gunste werkt van jouw gezondheid en detoxificerend is. Van tevoren kun je aangeven in een vragenlijs of er voedingsmiddelen zijn waar je intolerant voor bent. Onze ervaring is ook dat wanneer jij je celgeheugen reset ook intoleranties verdwijnen. 🙂

De basis is biologisch, vegetarisch, gluten- en lactosevrij!

We houden wel rekening met intoleranties en allergieën. We verzorgen geen aparte dieetwensen.

Vele mensen gingen jouw voor en behaalden al succes. Ze zijn gezond, van klachten af, hebben weer energie voor 1o, hebben zichzelf en hun leven terug! Daarnaast beschikken ze over technieken om dit zelf vast te houden. Wie wil dat nou niet?
Onze succesformule zit hem in het feit dat onze manier van aanbieden bijzonder goed werkt. Wij bieden de full package: De mix van energetische geneeskunde en wetenschappelijke neurowetenschap, oosterse en westerse wijsheden, jarenlange ervaring en kennis maakt dat de Vilna Methode® alles bevat wat jij nodig heb om zo snel en effectief mogelijk gezondheid en geluk te bereiken.

Jazeker….wel belangrijk dat dit van tevoren wordt aangegeven via contact@vilna.nl

Een ziekenhuisbed/rolstoel dient zelf geregeld te worden, net als extra zorg tijdens de dagen. Dat kan vaak via een PGB. (persoonlijk gebonden budget)

Na aanmelding en ruim van tevoren ontvang je automatisch met mail met alle informatie. Wacht deze dus rustig af.

Over het algemeen geldt: makkelijk zittende kleding, toiletspullen (zoals tandenborstel en shampoo enz), extra handdoeken, binnen en buitensneakers en slippers. 
Je kunt een instrument meenemen voor de vrije uurtjes en wat gezellige feestelijke kleding voor een speciale gelegenheid.

Beddengoed en 1 grote en 1 kleine handdoek zitten erbij inbegrepen.

Na aanmelding word je naam toegevoegd in onze chat van de Happy Healing Family (Huddle). (je telefoonnummer en email blijven overigens prive). Daarin kun je een oproep doen aan mededeelnemers. Onze ervaring leert, dat het over het algemeen lukt om met iemand mee te rijden 🙂