Saskia van der Putten

“Er bestaat een reset button. In jezelf!”

Al heel lang dacht Saskia:”Zou er een reset button bestaan, waardoor ik in een keer zowel fysiek als mentaal opgeschoond kan worden?” Met de Vilna Methode® heeft Saskia die button gevonden. Ze helpt jou graag om jouw eigen zijn, zowel fysiek als mentaal, te vinden.

Bij Saskia kun je terecht voor alle fysieke en mentale uitdagingen. Ze is gespecialiseerd in perfectionisme. Voor haar was perfectionisme het voorstadium van een burn-out en later een depressie. Als zij de Vilna Methode® eerder had ontdekt, was het nooit zo ver gekomen. Wil jij uit het gevoel nog zoveel te moeten, de druk van presteren, de angst voor afwijzing, de angst voor de mening van anderen?

Met haar liefdevolle en deskundige aandacht ben je bij haar in goede handen en voel je je gezien, gehoord en begrepen. Ze creëert een fijne sfeer, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Saskia fungeert graag als spiegel en geeft jou een liefdevol duwtje als dat nodig is om jou verder te laten groeien naar de beste versie van jezelf.