OFFLINE of ONLINE
One-Session-Coaching

Voor wie is de one-session-coaching geschikt?

Als jij last hebt van mentale of fysieke klachten, zoals burn-out, depressie, angsten of (vage chronische) fysieke klachten, dan is de one-session wellicht voor jou een mooie nieuwe stap naar genezing/heling. Want wat de diagnose ook is en waar je ook bent, wij zien dit als een energetische verstoring in jouw systeem en deze is op te heffen. De oorzaak is gelegen in onderdrukte emoties, aangeleerde patronen, diep ingesleten onverwerkte emoties of beschermprogramma’s in het onbewuste. Nu dat in het celgeheugen ligt opgeslagen als een ‘propje in een rietje’ dient dat te worden hersteld. Eigenlijk kun je alles wat ligt opgeslagen en niet in balans is resetten. In een one-session reset je je celgeheugen op 1 specifieke klacht. 

Dit is ook geschikt bij vaccinatieschade/schade door implantaten of spijt na het nemen van een vaccin/implantaat enz. 

Wij staan voor je klaar!

Hoe ziet de one-session-coaching er uit?

Het uitgangspunt is dat jij na 1 sessie (van ca. 90 minuten) eigenaar bent van je gewenste resultaat. Vilna’s Happy Healers zullen doen wat nodig is om dat doel te bereiken. Zonder dat je over je problemen hoeft te praten! Snel, simpel en effectief.

Je doorloopt tijdens de one-session-coaching het Helende Reset proces van de Vilna Methode®. Dat betekent dat je een Reset ondergaat op datgene wat jou belemmert. Per persoon wordt er maatwerk geboden. Je kunt kiezen voor een online of offline sessie. Wat jij prettig vindt. Indien je kiest voor een onlinesessie dan nodigt de Happy Healer jou uit voor een beeldbelgesprek via zoom, skype, whatsapp of facetime (afhankelijk van wat jij prettig vindt). Uit ervaring is gebleken, omdat we met energie werken, dat de oefeningen hetzelfde effect hebben als we met jou beeldbellen. Omdat we dat meteen testen, merk jij ook meteen het verschil!

Vilna doet zelf de 1 op 1 sessies niet meer. Dit zodat zij full focus aan haar boek kan werken, de events kan doen, podcasts op kan nemen enz. Kortom haar missie, om zoveel mogelijk mensen te bereiken, uit kan voeren.

Warm welkom

Nulmeting en doelbepaling​

Fysieke en/of Mentale Reset (BMR)​

Test

Na 3 weken een evaluatiemoment​

Video afspelen

Maud heeft als passie ‘bodybuilden’. Zij werd hierin belemmerd door een knieblessure, weinig energie en ze kon moeilijk in haar gevoel komen. In dit filmpje ondergaat zij een VM®-one-session en vertelt ze haar verbluffende ervaringen en resultaten na slechts 1 sessie!

Video afspelen

Julliet was onzeker, wilde altijd iedereen pleasen en maakte daarmee zichzelf ondergeschikt aan de ander. Ook is ze heel sensitief waardoor ze snel ‘last’ had van prikkels en zaken om haar heen snel aantrok. In dit filmpje ondergaat zij hiertoe een VM®-one-session en ontdekt meteen al een immens verschil.

Video afspelen

Miranda weet dat haar iets dwars zit, maar kan het niet benoemen. In deze VM®-one-session-coaching komt Vilna snel tot de kern en kan op die manier haar ‘bevrijden’ van de ‘freeze’. Miranda is zeer blij verrast…..Ook weken later is zij nog steeds bevrijd en heeft weer de regie over haar leven!

Video afspelen

Petra komt sterk over en heeft een goede baan als directeur in het onderwijs. Toch lag daaronder een ‘freeze’, wat ervoor zorgde dat zij zichzelf niet zo zeker voelde als wat ze liet zien. Dit resulteerde in faalangst en onzekerheid. Zij doorbreekt dit oude negatief geconditioneerde patroon.

Hoe werkt het?

De Reset heeft als belangrijkste doel dat jij de huidige programmering in jouw systeem (mentaal of fysiek) verandert en opnieuw opslaat. We werken in een one-session aan 1 specifiek doel.

Eerst activeer jij jouw zelfhelend vermogen en zorgen we dat jouw hersenhelften optimaal samenwerken. Ook hebben we een oefening waarmee je hoofd en hart verbonden zijn. Dit is zeer eenvoudig te testen en te verbinden. Dit zodat we zeker weten dat de voorwaarden om te herstellen aanwezig zijn. De Reset heeft als belangrijkste doel dat jij de huidige programmering in jouw systeem (mentaal of fysiek) verandert en opnieuw opslaat.

Dit doe je gebruikmakend van je lichaamshouding, je onbewuste en de kracht van de geest. Dit leidt in het proces tot ontlading van de kracht en/of negatieve emoties/pijn van de oude programmering. In plaats van de ‘freeze’ ervaart je brein en lichaam nu een oplossing.
De Vilna Methode® is een prachtige mix uit meerdere werkende helende technieken plus de kennis en kunde van Vilna haar ervaringen. Het is een prachtige en bijzondere ervaring.

En verder…

Vervolgens bekrachtig je de gewenste uitkomst, door deze in het NU te zetten, middels oogbewegingen. Hierdoor is definitief de celherinnering veranderd. Nu herinnert jouw brein en lichaam de pijn/stress niet meer, zodat jij direct in een andere staat van bewustzijn bent. Door de ‘angel’ eruit te halen, kom jij in een nieuw bewustzijn.

Door de Reset van de Vilna Methode® zijn je informatieverwerkingssystemen en je eigen zelfhelende vermogens geactiveerd. Dit zal doorgaans zestig tot negentig minuten in beslag nemen.

Na de Reset....

Enjoy the freedom frequency!

Je ontvangt na afloop korte dagelijkse oefeningen om het nieuwe dieper in te laten slijten. 

Na circa 3 weken is er een evaluatiemoment.
Er wordt dan gekeken hoe de effecten voelbaar zijn geweest en of je doelstelling is behaald. 
Na de Reset is de oorzaak van datgene wat jouw lichaam nu nodig vond en aankon weg. Dit checken we samen.

Je mag nu weer gaan vertrouwen op je eigen doorontwikkeling. Je zult ontdekken dat het proces van herkennen, erkennen en ernaar handelen na de reset bewuster wordt. 

Is het een magic pil?

Het klinkt misschien nog ongelooflijk en wellicht kun je het in eerste instantie nog niet meteen serieus nemen. De neiging is zelfs om er wat van te vinden dat het zo eenvoudig en snel kan.
Dat is logisch, men is afgeleerd om te geloven dat onze eigen vermogens in staat zijn om het lichaam en geest te herstellen. Het komt niet eens in ons op, omdat het niet in ons systeem is aangeleerd.
Totdat jij deze reset hebt ervaren, dan weet je het zeker. Jij kunt meer dan je denkt.
JA! Er is een magic pil.
Dat ben JIJZELF!

Pak weer het heft in eigen handen aangaande geluk en gezondheid!

Ontmoet onze VM®- experts

Saskia van der Putten

Gelderland, Online

Happy Healer

Karlijn Hoebe

Noord-Holland, Online

Happy Healer

Debby van Soest

Gelderland, Online

Happy Healer

Floor Hilhorst

Online, Utrecht

Happy Healer

Hilde Stibbe

Online, Utrecht

Happy Healer

Naomi Prinsenberg

Online, Oost-België, Zuid-Limburg

Happy Healer

Jessica van Amerongen

Online, Overijssel

Happy Healer

Marije Binnekade

Noord-Holland, Online

Happy Healer

Renate Rumling

Online, Zuid-Holland

Happy Healer

Ellen Nabuurs

Online

Happy Healer

Wat is een VM®- expert?

Vanaf je geboorte bezit jij over een enorme expansiedrift en wil je groeien en bloeien. Zonder groei, geen geluk en zonder geluk geen optimale gezondheid. Jij herkent bij jezelf die behoefte om te ontwikkelen op elk gebied en hebt in basis de tools in huis om ernaar te handelen. Soms is dit geblokkeerd en dan is het belangrijk over te gaan tot actie!

Aan de Happy Healing Academy van Vilna.nl zijn al honderden deelnemers opgeleid om (weer) meester te worden van hun eigen leven. Ze weten welke voeding en beweging goed is om ziektevrij en vitaal door het leven te gaan, herkennen emoties en weten blokkades daarop weg te halen. Ze weten hoe gedachten gestuurd naar positiviteit en geluk.

Een aantal daarvan zijn onze Happy Healers en zij staan te popelen om met jou aan de slag te gaan om zo het beste uit jou te halen!