Happy Healing Retreat

Het pad naar een toestand van ‘heel zijn’, gezondheid en geluk

Het Happy Healing Retreat is een 3-daagse waarin jij echt even tijd maakt voor jezelf om je celgeheugen te herprogrammeren en ervoor te zorgen dat jij weer bij je ‘PURE IK’ komt. Zodat jij loskomt van blokkades en je je weer gezond, heel en gelukkig voelt.

Bij ons is IEDEREEN welkom 

De opleiding die het beste uit jezelf en de ander haalt

word NU BMR®-expert

Aanpak energetische oorzaak

Alles wat iemand denkt, doet en meemaakt is een energie. Indien verstorend, leidt dit tot mentale of fysieke klachten. Je pakt de oorzaak aan waardoor de energie weer gaat stromen en klachten verdwijnen.

Resultaatgericht maatwerk

Ieder mens is uniek en verdient maatwerk. Middels spiertesten leer jij te ontdekken wat de oorzaak is, wat er nodig is om die te verhelpen en wat het gewenste resultaat is.

Holistische voorwaarden

Vanuit alle benaderingen is na jarenlang onderzoek en ervaring gebleken dat er 6 voorwaarden zijn om te kunnen 'helen'. Jij leert met de BMR®-methode zowel de verschillende benaderingen als deze voorwaarden toe te passen.

Als het jouw missie en passie is om iets moois en bijzonders bij e dragen aan gezondheid en geluk, dan ben je hier bij de goede opleiding. Én jij bent hard nodig!

Vele opleidingen tot therapeut en/of coach hebben een eenzijdige benadering, gericht op problemen en werken vanuit een standaard model waardoor het niet of niet genoeg werkt. 

De BMR®-methode is daarentegen gericht op het aanpakken van de oorzaak, is holistisch en altijd maatwerk

Dit omdat jij als mens uniek bent. Je bent één geheel waarin alle systemen met elkaar verbonden zijn en samenwerken. Onze BMR®-methode is bewezen dé ideale mix van energetische geneeskunde, oosterse zienswijzen, medische wetenschap en psychologische stromingen

Met onze methode vindt er snel en makkelijk een gewenste transformatie plaats en maak jij, als expert, hét verschil. Hoe fijn is dat? 

Leuke bijkomstigheid: ook jij blijft jezelf ‘helen’. Het is dus het beste voor de ander én jezelf! 

Happy Healing Retreat

Kies hier wanneer jij erbij bent!
  • Nog enkele laatste plaatsen beschikbaar
Uniek in NL

" HEALTHY SELF = 
HEAL THY SELF! "

Details van het evenement

Bestaat uit 3 delen

Het Happy Healing Retreat vindt plaats op een prachtige en inspirerende locatie in Nederland. Bij de prijs zijn maaltijden, versnaperingen en de overnachtingen inbegrepen. Deze informatie vind je in de mails in aanloop naar het retreat. 

De eerste middag vanaf 15.15 uur is er tijd voor jouw registratie.
Om 16 uur starten we ons inspirerende programma. Aansluitend is er die dag een lichte avondmaaltijd. De avond eindigt rond 21 uur.

De tweede dag onderga je de hele dag inclusief de avond mooie en bijzondere helende technieken afgewisseld met theorie en oefeningen.

De laatste dag krijg je oefeningen mee voor thuis en sluiten we de dag af met een zeer diepe bijzondere helende oefening. Uiterlijk 15 uur is de eindtijd.

Ga jij meteen voor de FULL PACKAGE (BMR®-expert)?
Ontvang ook nog eens € 245,- extra pakketkorting

Wanneer je je in één keer inschrijft voor level 1, 2, 3 én level 4, ontvang je direct €245,- korting op je inschrijving. In level 4 word je gecertificeerd coach en mag je ook Vilna.nl klanten 1-op-1 coachen.

full package: bmr®-expert

Ga jij voor de full package? Wil jij op de site bij Vilna.nl en samen met Vilna bijdragen aan een gezondere en gelukkigere wereld? Dan kun jij als BMR®-expert aan het werk om anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen! In maximaal 4 stappen ontwikkel jij jezelf tot BMR®-expert. 

 

v6

Happy Healing Retreat

Kies hier wanneer jij erbij bent!
  • Nog enkele laatste plaatsen beschikbaar
Uniek in NL

Verandering in de wereld
begint bij jezelf.

‘JIJ BENT JE EIGEN MEDICIJN EN REGISSEUR’

De technieken die tijdens deze retreat worden gebruikt, zijn gebaseerd op eeuwenoude Oosterse kennis, onderzoek, kwantum fysici, neurowetenschappen en energetische geneeskunde. Je leert, middels de Body & Mind Reset methode, om je zelfhelende vermogen te activeren. Net als de software op je computer of smartphone heb jij ook af en toe een update nodig. Na deze transformerende dagen stap jij de wereld weer in als versie 2.0 van jezelf.

Wat levert Het happy healing Retreat op?

Tijdens deze 3 dagen onderga je vele helende technieken. ‘En groupe’ onderga je de totale helende reset, gebruikmaken van de krachtige energie van de groep. 
Onze VM® Experts zijn aanwezig om te begeleiden.

Emotionele gezondheid

Fysieke gezondheid

Uit je hoofd, in je gevoel

Spirituele groei

Persoonlijke groei

Lees vooral even de FAQ en de disclaimer onderaan deze pagina om meer te weten te komen over jouw mogelijkheden voor deelname en om over de juiste informatie te beschikken!

Tijdens het event maken we film- en foto opnames. We benadrukken dat we met de grootste integriteit met deze beelden omgaan. Ze worden gebruikt voor interne doeleinden en met het oog op het creëren van een positieve en waardevolle herinnering voor alle aanwezigen. Dit stelt ons ook in staat om anderen te inspireren en te motiveren ook te gaan voor heling.

Beschikbare data

De locatie

De Nieuwe Erf
Westerwijk 6, 5087 KG Diessen, Nederland

(Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie)

Al meer dan duizenden deelnemers gingen je voor!

Ontdek hun reacties

Lara B.
Lees verder
Heel erg goed bevallen. De theorie is lifechanging, oefeningen zijn heel makkelijk en goed te doen
Claudia G.
Lees verder
Zo ontzettend goed! Een aanvulling voor de wereld”
Indra R.
Lees verder
Mijn darmklachten – ziekte van Crohn- zijn weg. De artsen waren net als ik, helemaal verbaasd. Het kan dus echt!!
Theo de G.
Lees verder
Nu een week later merk ik dat geen last meer heb van angsten. Wat een waanzinnig gevoel”
Elise van V.
Lees verder
Heel effectief! Dat je 1 in weekend zo een verschil ervaart is bijna ongeloofwaardig. Toch kan ik uit ervaring vertellen dat het werkt!”
Raymond de G-H.
Lees verder
Wat een geweldige ervaring! Goed georganiseerd en heel veel geleerd en ervaren. Ik gun dit iedereen”

Bekijk meer reviews op ons YouTube kanaal.

Renate was geboren met een gehoorafwijking en kon niet horen zonder gehoorapparaten. Dit gebeurde er tijdens een weekend!

Nela voelt zich na een weekend bevestigt dat zij op het goede helende pad zit. Ook kan zij weer verder met de vele inzichten en heeft haar onbewuste al weer veel opgeruimd!

Esther heeft zoveel moois ervaren dat ze het nog net na het weekend niet in woorden kan vangen. Wat ze wel weet is dat ze hier door mee wil gaan…want eenmaal dit ervaren, betekent jezelf willen blijven verrijken met Happy Healing!

Het heeft meer opgeleverd dan gehoopt. In een weekend zo ontzettend veel losgelaten. Ook in België gaat de sneeuwbal verder.

Het was een fantastisch weekend. ‘Ik ben eindelijk meer in mijn lichaam gekomen’.
Wat een bijdrage voor een bewustzijn-shift in de wereld!

‘Geen nekpijn meer. Eindelijk kon ik de ballast loslaten, wat ik thuis niet kon, omdat ik mijn emoties niet kon uiten!’

Christa heeft weer zin om het leven anders aan te pakken.

Ik kwam met voeten die het al 10 jaar niet deden. En nu voel ik mijn voeten weer en ik kan ik weer dansen!

‘Tom vond het een openbaring. Hij kwam voor rust. Luister hoe hij dat heeft bereikt!

Happy Healing Retreat

€ 1111

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Tijdens deze 3 dagen ga jij terug naar je 'PURE' ik, terug naar jouw basis, ontspannen, resetten en opladen.
Echt even de tijd nemen voor jezelf. Heerlijk ontladen. 
Daarbij oude blokkades opheffen. Op 1 belangrijk aspect (daar waar de heling en opheffing van belemmeringen en blokkades het hardst nodig is) onderga je de reset. 
Het hele Retreat staat in het teken van heling, rust en ontspanning, weer in verbinding komen met jezelf en jouw lichaam.
Uiteraard word je daarbij verwend met de juiste gezonde voeding en een goede dosis ontspanning.
 
Het resultaat is dat jij weer regie hebt op 5 gebieden in je leven (fysiek, professioneel, financieel, emotioneel, relationeel). Je ruimt hiertoe blokkades op en reset belemmeringen. Tevens leer je de technieken van  de BMR®-methode en integreer je de vaardigheden om het zelf te kunnen. Dit zodat je thuis het geleerde vasthoudt. Voeding, beweging, mindset en emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen zijn belangrijke speerpunten tijdens deze week. 
Samengevat: je ondergaat resets en leert vaardigheden om het in de toekomst anders te doen en het geleerde vast te houden!
 

Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Onze trainingen vallen onder opleidingen. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Dit kan tijdens de aanmelding worden aangegeven.

Deze vraag krijgen we veel. Als jij op dit moment zware burn-out klachten ervaart, depressief en futloos thuis zit of niet lang kan staan/zitten of bewegen achter elkaar, vraagt je je terecht af of je het wel kan volgen en vol kan houden.
Over het algemeen geldt dat je juist daarvoor komt. Alles is energie en de blokkades die nu jou zo ziek laten voelen gaan we opheffen. Je mag ervan uitgaan dat we hierin zeer ervaren zijn. Velen, met misschien nog wel 'ergere' klachten zijn jouw voorgegaan en hebben zich laten verbazen hoe snel zij weer energie kregen en meer konden dan ze dachten. 🙂 Wij zullen er alles aan doen dat jij het beste uit de training en dus jezelf haalt!
Wil je hiervoor inspiratie:
Luister de podcasts met de ervaringen van oud-deelnemers.

"Ik heb een chronische aandoening, ik ben terminaal, tegen mij is gezegd dat dit genetisch is en ik er nooit meer van afkom!"
Allemaal ideeën vanuit de reguliere medische en psychologische westerse benaderingen. Wij geloven iets heel anders en die wijsheid komt uit de oosterse en energetische geneeskunde. Daar labelen we jouw lichaam of geest niet met aandoeningen of ziekten. Daar zien wij verstoringen en blokkades die opgeheven kunnen worden. Waar je ook bent en wat je ook voelt. Dus JA, ook jij kan van je klachten afkomen en HEEL zijn. Wat het tempo en de weg gaat zijn voor jou is mede afhankelijk van jouw bereidheid om weer te geloven in de kracht van jouw zelfhelend vermogen, in jezelf en de bereidheid echt naar binnen te gaan. Onze ervaring is dat mensen die zich laten onderdompelen, open minded erin stappen en vertrouwen het snelst transformaties ondergaan. Vind je dat nog een uitdaging? Dan mag je erop vertrouwen dat wij je daarin helemaal begeleiden. Dit zodat jij zeker kunt zijn van een mooi resultaat.

Hiervoor gelden de Annulerings- Voorwaarden vermeldt in onze Algemene Voorwaarden.

Uiteraard staat alles in het teken van jouw gezondheid en geluk. De belangrijke aspecten: voeding, beweging, ontspanning en mindset zullen dus constant afgewisseld worden. Daarnaast onderga je helende technieken. Een dag begint altijd met een vorm van beweging, vervolgens een overheerlijk gezond ontbijt, daarna gaan we met elkaar aan de slag (theorie, demonstraties, workshops, oefeningen). Na de heerlijke lunch brengen we het geleerde nog meer in de praktijk. Ondertussen is er tijd voor ontspanning, mediteren we en onderga jij de technieken. Tijdens het Retreat is er de eerste 2 avonden een specifiek avondprogramma. 
De dagindeling is anders dan je gewend bent. Alles draagt bij aan het loskomen van oude patronen en het inslijten van het nieuwe. Wij vragen van jou een 'Open Mind'. Laat je verrassen. De positieve resultaten die je ervaart, neem je mee voor de rest van je leven!

Het is dus vooral niet het boek op schoot, maar letterlijk in ‘beweging’ het geleerde integreren! 

Helaas dat kan niet. Indien je een kortingscode hebt ontvangen via een actie en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Mits het binnen 7 dagen na aankoop is. Dan gelden nog de annuleringsvoorwaarden. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel. 

Het programma is dusdanig ingericht dat je niet op je kamer hoeft te zijn, behalve als je slaapt. Ook zijn de kamers zo ruim dat je beschikt over voldoende privacy. Het leuke is dat we uit ervaring inmiddels weten dat mensen juist een kamer delen als zeer prettige ervaren. Immers: samen staan we sterk. En op deze manier kunnen meer mensen genieten van zo'n prachtige week, wat bijdraagt aan onze missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren naar meer geluk en gezondheid.

Vilna verzorgt samen met onze VM® -experts de retreats. Jij ondergaat deze 'en groupe'. Wij  maken hierbij gebruik van de krachtige energie van de groep voor een nog sterker effect.

De groepsgrootte varieert naar capaciteit van de locatie. Uit onderzoek en uit onze ervaring blijkt dat de kracht van de groep een enorm positief helend effect heeft. Je zou dus kunnen zeggen: hoe groter de groep, hoe beter. Heb jij de overtuiging/ervaring dat je weinig prikkels kan verdragen? Dan weten wij dat deze disbalans ook hier aangepakt dient te worden. Juist in een omgeving met prikkels is dat een perfecte test om te ervaren dat je dit aankan als je dit anders in je celgeheugen opslaat.

Als jij last hebt van mentale of fysieke klachten. Ongeacht wat je diagnose is (dus ook chronische ziekten of waarvan is gezegd dat de overlevingskans klein is). Vanuit onze benadering zien we dit als een verstoring in je systeem welke opgeheven kan worden. Heb je een verleden in de psychiatrie gehad of heftige psychische klachten? Neem dan eerst even contact met ons op!

Eigenlijk zijn onze trainingen voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkeld kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.

We staan sowieso voor jou klaar! Buiten dat gaat het in onze trainingen vooral om het ervaren en ondergaan.
Jouw rationele denkende brein wil altijd controle en daartoe zaken snappen. Dat is juist iets wat ons uit het contact met ons lichaam houdt. Door te gaan vertrouwen op je lichaamsintelligentie en je prachtige wijsheid, is bovenstaande vraag niet meer relevant. Je bent het namelijk allemaal al. En dat ervaar jij vanzelf.

Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen: “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”

Verder zijn er prachtige podcasts opgenomen met mensen die al aan onze trainingen hebben deelgenomen.

Ook vind je op ons YouTube kanaal mooie reviews.

Tijdens ons event maken werken we met onze eigen koks. Het eten is zodanig afgestemd dat het ten gunste werkt van jouw gezondheid en detoxificerend is.  Onze ervaring is ook dat wanneer jij je celgeheugen reset ook intoleranties verdwijnen. 🙂

Vele mensen gingen jouw voor en behaalden al succes. Ze zijn gezond, van klachten af, hebben weer energie voor 10, hebben zichzelf en hun leven terug! daarnaast beschikken ze over technieken om dit zelf vast te houden. Wie wil dat nou niet?
Onze succesformule zit 'm in het feit dat onze manier van aanbieden bijzonder goed werkt. De mix van energetische geneeskunde en wetenschappelijke neurowetenschap, oosterse en westerse wijsheden, jarenlange ervaring en kennis maakt dat de BMR®-methode alles bevat wat jij nodig heb om zo snel en effectief mogelijk gezondheid en geluk te bereiken.

Hiervoor verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden. Lees deze dus vooral goed door!

Zelfontwikkeling, lichaamsbewustwording en professionele groei zijn resultaten van ons aanbod (groepstrainingen en individuele coaching).

Wij bieden onze deskundigheid en expertise aan inzake emotionele intelligentie, lichaamsbewustwording, communicatie- en ‘zelfontwikkeltechnieken’. Hiertoe heeft Vilna haar eigen resultaatgerichte effectieve methode: de BMR®-methode ontwikkeld.

Dit document dient om verwachtingen te managen en als officiële disclaimer voor de deelnemers aan een Happy Healing Event, hierna te noemen "het traject", aangeboden door Vilna.nl. Door deel te nemen aan dit traject, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Vrijwillige Deelname: Deelname aan het traject is volledig vrijwillig en op eigen initiatief. Op geen enkel moment wordt deelname opgelegd, en de deelnemer draagt zelf de verantwoordelijkheid voor zijn/haar betrokkenheid.
  • Resultaten: Vilna.nl streeft ernaar om waardevolle begeleiding en ondersteuning te bieden bij persoonlijke ontwikkeling en heling. Het is echter belangrijk op te merken dat individuele resultaten variëren. Vilna.nl kan geen garanties bieden met betrekking tot de resultaten van het traject.
  • Geen Medisch Advies: Hoewel Vilna.nlbeen eigen methode hanteert voor persoonlijke ontwikkeling en heling, zijn wij geen medisch professionals, psychiaters, psychotherapeuten, psychologen of andere reguliere zorgverleners. De inhoud van het traject moet niet worden beschouwd als medisch advies en vervangt geenszins medische of therapeutische behandeling.
  • Eigen Verantwoordelijkheid: De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het nemen van beslissingen gebaseerd op de informatie en begeleiding die tijdens het traject wordt verstrekt. 
  • Algemeen welzijn: Het traject is bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling en algemeen welzijn. Ons aanbod is in beginsel geen vervanging voor de reguliere zorg. Personen die lijden aan ernstige psychologische of psychiatrische aandoeningen dienen dit van tevoren aan te geven en zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de keuzes die ze maken en de resultaten die ze ervaren. Vilna.nl kan op basis van deze informatie mensen adviseren elders hulp te zoeken of deelname te weigeren.
  • Foto-/video opnames: Wij maken tijdens dit retreat foto- en video-opnamen. Deze worden vooral gebruikt voor eigen doeleinden en na afloop naar de deelnemers opgestuurd. In een enkel geval kunnen foto’s/filmpjes gebruikt worden voor de website van Vilna.nl of ter promotie. Uiteraard gebeurt dit uiterst discreet.  
  • Auteursrecht: Alle inhoud, materialen en bronnen die tijdens het traject worden verstrekt, zijn eigendom van Vilna.nl en zijn beschermd door auteursrechten. Het is niet toegestaan om deze materialen zonder schriftelijke toestemming van Vilna.nl te reproduceren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden.

Door deel te nemen aan de Happy Healing Event van Vilna.nl, bevestigt de deelnemer dat hij/zij deze disclaimer heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Eventuele vragen over deze disclaimer kunnen worden gericht aan het contact@vilna.nl.Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders