fbpx

Happy Healing Weekend online

Stream nu LIVE een heel weekend mee en heel jezelf online 14 t/m 16 april 2023!

Unieke kans: doe vanuit huis mee aan het Happy Healing weekend

Livestream

Dat energetisch werk ook op afstand kan is een feit. Tijdens onze sessies merken we dat het ook via het beeldscherm het gewenste effect heeft. Daarom streamen we ons Happy Healing weekend LIVE. Zo kan iedereen meedoen!

Vrijdag vanaf 15.30 uur kun je inloggen en zondag rond 14 uur ronden we af!

De voordelen voor jou op een rij:
HEEL jezelf in 2023!

Gun jezelf een helend weekend

Tijdens het Happy Healing weekend maak jij echt even tijd voor jezelf om je celgeheugen resetten en ervoor te zorgen dat jij weer bij je ‘PURE IK’ komt. Zodat je loskomt van de fysieke en/of mentale klachten die jou belemmeren en je je weer vrij, heel en gelukkig voelt.

Happy Healing Weekend Online

999
666
  •  
Bestseller

In het kort

Wij zorgen ervoor dat je online van alles meegeniet!

Je ontvangt een syllabus en het receptenboek per mail. Er is gelegenheid tot 'live' vragen stellen. En in de online omgeving is er ook begeleiding voor jou.

Bevrijd jezelf van fysieke en mentale klachten

Wil jij je zelfhelende kracht weer ervaren en activeren? Neem dan deel aan dit online Happy Healing Weekend.

Beleef een body en mind reset

Je maakt kennis met de Body & Mind Reset®-methode om je zelfhelende vermogen te activeren. Na deze transformerende dagen stap jij de wereld weer in als een 2.0 versie van jezelf.

Zij gingen je voor!

Online heeft hetzelfde effect als offline. Geniet van het vooruitzicht 🙂

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Weekend (Reset Retraite):
Tijdens dit weekend ga jij terug naar je 'PURE' ik, terug naar jouw basis, ontspannen, resetten en opladen.
Echt even de tijd nemen voor jezelf. Heerlijk ontladen. 
Daarbij oude blokkades opheffen. Op 1 belangrijk aspect (daar waar de heling en opheffing van belemmeringen en blokkades het hardst nodig is) onderga je de reset. 
Het hele weekend staat in het teken van heling, rust en ontspanning, weer in verbinding komen met jezelf en jouw lichaam.
Uiteraard word je daarbij verwend met de juiste gezonde voeding en een goede dosis ontspanning.
 
Het resultaat is dat jij weer regie hebt op 5 gebieden in je leven (fysiek, professioneel, financieel, emotioneel, relationeel). Je ruimt hiertoe blokkades op en reset belemmeringen. Tevens leer je de technieken van  de BMR®-methode en integreer je de vaardigheden om het zelf te kunnen. Dit zodat je thuis het geleerde vasthoudt. Voeding, beweging, mindset en emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen zijn belangrijke speerpunten tijdens deze week. 
Samengevat: je ondergaat resets en leert vaardigheden om het in de toekomst anders te doen en het geleerde vast te houden!
 

Als ondernemer kun je de kosten opgeven als zakelijke kosten. Ook zijn opleidingskosten altijd aantrekkelijk aftrekbaar. Onze trainingen vallen onder opleidingen. Informeer bij de belastingdienst hoe dit voor jou werkt. Ook zijn er werkgevers die persoonlijk ontwikkeltrajecten vergoeden. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Dit kan tijdens de aanmelding worden aangegeven.

Deze vraag krijgen we veel. Als jij op dit moment zware burn-out klachten ervaart, depressief en futloos thuis zit of niet lang kan staan/zitten of bewegen achter elkaar, vraagt je je terecht af of je het wel kan volgen en vol kan houden.
Over het algemeen geldt dat je juist daarvoor komt. Alles is energie en de blokkades die nu jou zo ziek laten voelen gaan we opheffen. Je mag ervan uitgaan dat we hierin zeer ervaren zijn. Velen, met misschien nog wel 'ergere' klachten zijn jouw voorgegaan en hebben zich laten verbazen hoe snel zij weer energie kregen en meer konden dan ze dachten 🙂 Wij zullen er alles aan doen dat jij het beste uit de training en dus jezelf haalt!
Wil je hiervoor inspiratie:
Luister de podcasts met de ervaringen van oud-deelnemers.

"Ik heb een chronische aandoening, ik ben terminaal, tegen mij is gezegd dat dit genetisch is en ik er nooit meer van afkom!"
Allemaal ideeën vanuit de reguliere medische en psychologische westerse benaderingen. Wij geloven iets heel anders en die wijsheid komt uit de oosterse en energetische geneeskunde. Daar labelen we jouw lichaam of geest niet met aandoeningen of ziekten. Daar zien wij verstoringen en blokkades die opgeheven kunnen worden. Waar je ook bent en wat je ook voelt. Dus JA, ook jij kan van je klachten afkomen en HEEL zijn. Wat het tempo en de weg gaat zijn voor jou is mede afhankelijk van jouw bereidheid om weer te geloven in de kracht van jouw zelfhelend vermogen, in jezelf en de bereidheid echt naar binnen te gaan. Onze ervaring is dat mensen die zich laten onderdompelen, open minded erin stappen en vertrouwen het snelst transformaties ondergaan. Vind je dat nog een uitdaging? Dan mag je erop vertrouwen dat wij je daarin helemaal begeleiden. Dit zodat jij zeker kunt zijn van een mooi resultaat.

Hiervoor gelden de Annulerings Voorwaarden vermeldt in onze Algemene Voorwaarden

Uiteraard staat alles in het teken van jouw gezondheid en geluk. De belangrijke aspecten: voeding, beweging, ontspanning en mindset zullen dus constant afgewisseld worden. Daarnaast onderga je helende technieken. Een dag begint altijd met een vorm van beweging, vervolgens een overheerlijk gezond ontbijt, daarna gaan we met elkaar aan de slag (theorie, demonstraties, workshops, oefeningen). Na de heerlijke lunch brengen we het geleerde nog meer in de praktijk. Ondertussen is er tijd voor ontspanning, mediteren we en onderga jij de technieken. Tijdens het weekend is er vrijdag- en zaterdagavond een specifiek avondprogramma. 
De dagindeling is anders dan je gewend bent. Alles draagt bij aan het loskomen van oude patronen en het inslijten  van het nieuwe. Wij vragen van jou een 'open Mind'. Laat je verrassen. De positieve resultaten die je ervaart neem je mee voor de rest van je leven!

Het is dus vooral niet het boek op schoot, maar letterlijk in ‘beweging’ het geleerde integreren! 

Helaas dat kan niet. Indien je een kortingscode hebt ontvangen via een actie en je hebt je al ingeschreven en een factuur ontvangen, dan is deze niet meer met terugwerkende kracht naderhand nog te verrekenen. Mits het binnen  7 dagen na aankoop is. Dan gelden nog de annuleringsvoorwaarden. Eigenlijk werkt dit dus hetzelfde als in de winkel 🙂

Het programma is dusdanig ingericht dat je alleen slaapt op je kamer. Ook zijn de kamers zo ruim dat je beschikt over voldoende privacy. Het leuke is dat we uit ervaring inmiddels weten dat mensen juist een kamer delen als zeer prettige ervaren. Immers: samen staan we sterk. En op deze manier kunnen meer mensen genieten van zo'n prachtige week, wat bijdraagt aan onze missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren naar meer geluk en gezondheid.

Vilna verzorgt inderdaad de BMR®-sessie. Jij ondergaat deze 'en groupe'. Vilna maakt hierbij gebruik van de krachtige energie van de groep voor een nog sterker effect.

De groepsgrootte varieert naar capaciteit van de locatie. Uit onderzoek en uit onze ervaring blijkt dat de kracht van de groep een enorm positief helend effect heeft. Je zou dus kunnen zeggen: hoe groter de groep, hoe beter. Heb jij de overtuiging/ervaring dat je weinig prikkels kan verdragen? Dan weten wij dat deze disbalans ook hier aangepakt dient te worden. Juist in een omgeving met prikkels is dat een perfecte test om te ervaren dat je dit aankan als je dit anders in je celgeheugen opslaat.

Als jij last hebt van mentale of fysieke klachten. Ongeacht wat je diagnose is (dus ook chronische ziekten of waarvan is gezegd dat de overlevingskans klein is). Vanuit onze benadering zien we dit als een verstoring in je systeem welke opgeheven kan worden. 

Eigenlijk zijn onze trainingen voor iedereen geschikt die zichzelf wil optimaliseren, die meer gezondheid, geluk en energie wil ervaren. Van ondernemer tot particulier, van ouder tot partner, van vriend(in) tot professional; onze deelnemers zijn van jong tot oud, hebben veel of weinig klachten. Onze jongste deelnemer was 15 en de oudste 83 jaar!

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.

Jazeker. De technieken en vaardigheden die je hier ontwikkeld kunnen alleen maar je traject versterken en optimaliseren.

We staan sowieso voor jou klaar! Buiten dat gaat het in onze trainingen vooral om het ervaren en ondergaan.
Jouw rationele denkende brein wil altijd controle en daartoe zaken snappen. Dat is juist iets wat ons uit het contact met ons lichaam houdt. Door te gaan vertrouwen op je lichaamsintelligentie en je prachtige wijsheid, is bovenstaande vraag niet meer relevant. Je bent het namelijk allemaal al 🙂 En dat ervaar jij vanzelf.

Hieronder vind je resultaten van mensen die al hebben deelgenomen: “Ik ervaar weer balans in mijn leven” “Ik ben bevrijd van mijn angsten” “Ik ervaar geen pijn meer” “Ik kan mijn emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen” “Ik sta weer in mijn eigen kracht” “Ik zit vol in mijn energie” “Ik voel complete zelfliefde en zelfacceptatie” “Mijn focus is weer waar het moet zijn” “Ik heb de kracht van mediteren ervaren” “Door het bewust inzetten van de technieken, krijg ik nu wat ik wil” “Dit programma heeft mijn leven echt op alle gebieden positief veranderd”

Verder zijn er prachtige podcasts opgenomen met mensen die al aan onze trainingen hebben deelgenomen.

Ook vind je op ons YouTube kanaal mooie reviews.

Tijdens ons event maken werken we met onze eigen koks. Het eten is zodanig afgestemd dat het ten gunste werkt van jouw gezondheid en detoxificerend is.  Onze ervaring is ook dat wanneer jij je celgeheugen reset ook intoleranties verdwijnen 🙂

Vele mensen gingen jouw voor en behaalden al succes. Ze zijn gezond, van klachten af, hebben weer energie voor 10, hebben zichzelf en hun leven terug! daarnaast beschikken ze over technieken om dit zelf vast te houden. Wie wil dat nou niet?
Onze succesformule zit 'm in het feit dat onze manier van aanbieden bijzonder goed werkt. De mix van energetische geneeskunde en wetenschappelijke neurowetenschap, oosterse en westerse wijsheden, jarenlange ervaring en kennis maakt dat de BMR®-methode alles bevat wat jij nodig heb om zo snel en effectief mogelijk gezondheid en geluk te bereiken.

Hiervoor verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden. Lees deze dus vooral goed door!

Meld je nu aan!

Geef jezelf deze livestream cadeau en bevrijd jezelf van fysieke/mentale klachten!

Nu voor € 666

Je aankoop is persoonsgebonden. Als een vriend(in) of familielid ook mee wil doen, dient hij of zij een eigen inloglink te kopen. Voor aanvang vindt een check plaats.

Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches