Happy Healing Retreat

Ga jij voor gezondheid en geluk in 3 dagen?

194+ reviews

Het pad naar een toestand van ‘heel zijn’, gezondheid en geluk

Het Happy Healing Retreat is een 3-daagse waarin jij echt even tijd maakt voor jezelf om je celgeheugen te herprogrammeren en ervoor te zorgen dat jij weer bij je ‘PURE IK’ komt. Zodat jij loskomt van blokkades en je je weer gezond, heel en gelukkig voelt.

Play Video

Details van het evenement

Bestaat uit 3 delen

Het Happy Healing Retreat vindt plaats op een prachtige en inspirerende locatie in Nederland. Bij de prijs zijn maaltijden, versnaperingen en de overnachtingen inbegrepen. Deze informatie vind je in de mails in aanloop naar het retreat. 

Eerste middag

De eerste middag vanaf 15.15 uur is er tijd voor jouw registratie.
Om 16 uur starten we ons inspirerende programma. Aansluitend is er die dag een lichte avondmaaltijd.

Tweede dag

De tweede dag onderga je de hele dag inclusief de avond mooie en bijzondere helende technieken afgewisseld met theorie en oefeningen.

Laatste dag

De laatste dag krijg je oefeningen mee voor thuis en sluiten we de dag af met een zeer diepe bijzondere helende oefening.

Wat levert het Happy Healing Retreat op?

‘JIJ BENT JE EIGEN MEDICIJN EN REGISSEUR’

De technieken die tijdens deze retreat worden gebruikt, zijn gebaseerd op eeuwenoude Oosterse kennis, onderzoek, kwantum fysici, neurowetenschappen en energetische geneeskunde. Je leert, middels de Vilna methode®, om je zelfhelende vermogen te activeren. Net als de software op je computer of smartphone heb jij ook af en toe een update nodig. Na deze transformerende dagen stap jij de wereld weer in als versie 2.0 van jezelf.

Tijdens deze 3 dagen onderga je vele helende technieken. ‘En groupe’ onderga je de totale helende reset, gebruikmaken van de krachtige energie van de groep. 
Onze VM® Experts zijn aanwezig om te begeleiden.

Emotionele gezondheid

Fysieke gezondheid

Uit je hoofd, in je gevoel

Spirituele groei

Persoonlijke groei

Lees vooral even de FAQ en de disclaimer onderaan deze pagina om meer te weten te komen over jouw mogelijkheden voor deelname en om over de juiste informatie te beschikken!

Tijdens het event maken we film- en foto opnames. We benadrukken dat we met de grootste integriteit met deze beelden omgaan. Ze worden gebruikt voor interne doeleinden en met het oog op het creëren van een positieve en waardevolle herinnering voor alle aanwezigen. Dit stelt ons ook in staat om anderen te inspireren en te motiveren ook te gaan voor heling.

Beschikbare data

De locatie

De Nieuwe Erf
Westerwijk 6, 5087 KG Diessen, Nederland

(Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie)

Bekend van:

Bekend van:

Al meer dan duizenden deelnemers gingen je voor!

Happy healing

Jolanda Chatelain
Jolanda Chatelain
Lees verder
Vilna heeft een inspirerende wijze van lesgeven waarin zij laat zien dat beperkingen, kaders en grenzen er alleen zijn wanneer jij ze daar wilt zien en eraan doet. Met haar passie, energie en bezieling maakt zij van iedere trainingen een feestje. Hiermee heeft zij mij geraakt en in beweging gezet. Thnx Vilna!
Karien Baeten
Karien Baeten
Lees verder
De manier waarop Vilna haar kennis, inzichten en werkwijzen inzet om mensen in beweging te brengen, werkt! Met liefde, humor en krachtige stimulans wisten Vilna en haar medewerkers mij tijdens het driedaagse seminar Gebruik Je Brein te inspireren voor Dé Verandering in mijn leven. Live yóur life, the sky is the limit!
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

HAPPY HEALING RETREAT

€ 1111

BTW vrij

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden die je verder helpen

Tijdens deze 3 dagen ga jij terug naar je ‘PURE’ ik, terug naar jouw basis, ontspannen, resetten en opladen.
Echt even de tijd nemen voor jezelf. Heerlijk ontladen. 
Daarbij oude blokkades opheffen. Op 1 belangrijk aspect (daar waar de heling en opheffing van belemmeringen en blokkades het hardst nodig is) onderga je de reset. 
Het hele Retreat staat in het teken van heling, rust en ontspanningweer in verbinding komen met jezelf en jouw lichaam.
Uiteraard word je daarbij verwend met de juiste gezonde voeding en een goede dosis ontspanning.
 
Het resultaat is dat jij weer regie hebt op 5 gebieden in je leven (fysiek, professioneel, financieel, emotioneel, relationeel). Je ruimt hiertoe blokkades op en reset belemmeringen. Tevens leer je de technieken van  de BMR®-methode en integreer je de vaardigheden om het zelf te kunnen. Dit zodat je thuis het geleerde vasthoudt. Voeding, beweging, mindset en emoties herkennen, erkennen en ernaar handelen zijn belangrijke speerpunten tijdens deze week. 
Samengevat: je ondergaat resets en leert vaardigheden om het in de toekomst anders te doen en het geleerde vast te houden!

Over het algemeen geldt dat je juist daarvoor komt. Alles is energie en de blokkades die nu jou zo ziek laten voelen gaan we opheffen. Je mag ervan uitgaan dat we hierin zeer ervaren zijn. Velen, met misschien nog wel ‘ergere’ klachten zijn jouw voorgegaan en hebben zich laten verbazen hoe snel zij weer energie kregen en meer konden dan ze dachten. 🙂 Wij zullen er alles aan doen dat jij het beste uit de training en dus jezelf haalt!
Wil je hiervoor inspiratie:
Luister de podcasts met de ervaringen van oud-deelnemers.

Het gaat niet over presteren of jezelf moeten laten gelden. Het gaat juist over ‘zijn’ zoals je bent en genieten van de groei waar je bent. Jij werkt aan dit programma vanuit het niveau waar je nu bent en een ander doet dat ook. Je haalt uit de lessen wat jij nu nodig hebt in jouw leven.