fbpx

Lifemasterprogramma

Bij Vilna.nl word je uitgedaagd en uitgenodigd anders te denken en te experimenteren met nieuw gedrag. Jij vergroot daarmee de veranderbereidheid die je hard nodig hebt in deze steeds veranderende innovatieve omgeving/organisatie.

De huidige wereld vraagt om mensen die de moed hebben om uit hun comfortzone te treden. That’s where the ‘MAGIC’ starts! Op unieke, dynamische wijze verkrijg jij de tools om het optimale uit jezelf en je omgeving te halen!

Een weekend​

Tijdens de lifemasterdag wordt je helemaal bijgepraat over Body, Mind & Food. Je ervaart wat de BMR®-methode inhoudt en hoe je deze in je dagelijkse leven kunt toepassen voor het bereiken van je doelen. Ook weet je na deze dag hoe jij snel en makkelijk je potentie kunt aanboren en krijg je meteen praktische tools mee naar huis.

Een week

Dit is dé ideale en meest effectieve training om je leven te verrijken voor nog betere resultaten op welk gebied dan ook. Na deze lifemasterweek ben jij fysiek en mentaal (weer) in balans. Je leert hoe jij je emoties en gedachten kunt beheersen zodat je energie hoog blijft. Na een week beheers je technieken van de BMR®-methode en kun je deze waar en wanneer dan ook in te zetten om je te allen tijde goed en gezond te voelen.

1-op-1-sessie

In deze one-session-coaching van minimaal een uur ga jij 1-op-1 aan de slag met een van onze lifemaster-experts. Samen kijken jullie naar wat jou op dat moment belemmert en wordt de BMR®-methode ingezet om meten een verschil te ervaren. Je zult merken dat je je na 1 sessie je al bevrijd voelt.

Elke maand verschillende workshops

Vilna.nl organiseert 1 x per maand op donderdagavond van 19.30 uur – 21.30 uur empowerende workshops. De lifemaster-experts van Vilna.nl zorgen dat jij ‘up-to-date’ blijft en ze bieden jou de belangrijkste nieuwste zaken en inzichten aan. De thema’s hebben altijd iets met Body, Mind en/of Food te maken.

Deze avond is opgebouwd uit een deel theorie, demonstraties en vooral veel oefenen. Het is ‘the place to be’ als het gaat om elkaar inspireren, motiveren, kennis delen en groei. Kies de workshops waar je de meeste interesse voor hebt en schrijf je in. VOL = VOL. Mocht jij jezelf iedere maand een boost willen geven dan zijn de voordeelpakketten voor jou aantrekkelijker.

Voordeelpakketten

MASTERPAKKET
6 workshops naar keuze  van € 174,- voor € 145,-

BOOSTPAKKET
1 dagtraining + 2 workshops naar keuze van € 207,- voor €155,-

FEELGOOD PAKKET
1 dagtraining en 4 workshops naar keuze van € 265,- voor € 199,-

SUPERFEEL PAKKET
2 dagtrainingen en 6 workshops naar keuze van € 472,-
voor € 299,-

Lifemaster-professional worden?

Stap 1: Je volgt de lifemasterweek. Hierin ervaar jij de tools en technieken om je te allen tijden goed en gezond te voelen. Je bent na die week BMR-practitioner.

Stap 2: Daarna volg je de lifemasterweek nogmaals, maar nu als master. Je hangt boven de stof, bewaakt de processen, krijgt verdieping, maakt zelf wederom groei door en je leert de BMR®-methode eigen maken en toepassen.

Stap 3: Deze stap is afhankelijk van jouw doel. Je kiest om trainer van het lifemasterprogramma te worden óf voor lifemaster-professional waarbij je de one-session-coaching kunt gaan toepassen met o.a. de BMR®-methode.

Ook kun je kiezen om beide richtingen na elkaar te volgen. Lees hier meer.
Vilna draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches