Wil je alvast beginnen? Meld je hier aan voor gratis emails met leuke informatie.

Bij Vilna.nl word je uitgedaagd en uitgenodigd anders te denken en te experimenteren met nieuw gedrag. Jij vergroot daarmee de veranderbereidheid die je hard nodig hebt in deze steeds veranderende innovatieve omgeving/organisatie.

De huidige wereld vraagt om mensen die de moed hebben om uit hun comfortzone te treden. That’s where the ‘MAGIC’ starts! Op unieke, dynamische wijze verkrijg jij de tools om het optimale uit jezelf en je omgeving te halen!

Een weekend​

Tijdens het reset retaite weekend onderga je de totale helende reset. Dit doe je door zelf de technieken eigen te maken en toe te passen.             Immers: JIJ BENT JE EIGEN MEDICIJN EN REGISSEUR. Onze professionals zijn er om jou hierin van A tot Z te begeleiden.

Een week

Dit is dé ideale en meest effectieve training om je leven te verrijken voor nog betere resultaten op welk gebied dan ook. Na deze lifemasterweek ben jij fysiek en mentaal (weer) in balans. Je leert hoe jij je emoties en gedachten kunt beheersen zodat je energie hoog blijft. Na een week beheers je technieken van de BMR®-methode en kun je deze waar en wanneer dan ook in te zetten om je te allen tijde goed en gezond te voelen.

1-op-1-sessie

In deze one-session-coaching van minimaal een uur ga jij 1-op-1 aan de slag met een van onze lifemaster-experts. Samen kijken jullie naar wat jou op dat moment belemmert en wordt de BMR®-methode ingezet om meten een verschil te ervaren. Je zult merken dat jij je na 1 sessie al bevrijd voelt.

Lifemaster-professional worden?

Stap 1: Je volgt de lifemasterweek. Hierin ervaar jij de tools en technieken om je te allen tijden goed en gezond te voelen. Je bent na die week BMR-practitioner.

Stap 2: Daarna volg je de lifemasterweek nogmaals, maar nu als master. Je hangt boven de stof, bewaakt de processen, krijgt verdieping, maakt zelf wederom groei door en je leert de BMR®-methode eigen te maken en toe te passen.

Stap 3: Deze stap is afhankelijk van jouw doel. Je kiest om trainer van het lifemasterprogramma te worden óf voor lifemaster-professional waarbij je de one-session-coaching kunt gaan toepassen met o.a. de BMR®-methode.

Ook kun je kiezen om beide richtingen na elkaar te volgen. Lees hier meer.
Vilna draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders